Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ewa

Ewa je prostě dobrá a má fakt fajné písně good *14* *14* *15*
  • je skvělá

Ahojky Ewo,chci ti říct,že jsi skvělá zpěvačka a máš nádherné písničky.vybojovala sis co si chtěla a myslím,že jsi velmi silná a cílevědomá.Tak ahojky tvá fanynka Alča
  • ewwwwwwwwwička

zastřelit jí je málo.... *16* *16* *16*
    • Re: ewwwwwwwwwička

zase demet co? co vic dodat
  • máš pravdu souhlasím s niki *3*
  • Měl jsem možnost se setkat s Ewou a hovořit s ní a řekl bych,že je daleko vyšší než je uváděná její výška 165 cm.
    • Neměla náhodou podpatky ?????? :D
  • Ewa Farna pochází ze stejné obce jako já,tak ji budu mít rád pořád,ať je jaká je.V SuperStar byla místy trochu trapná.Bude lepší,když se bude chovat tak,jako dřív a nebude zkoušet něco nového,její původní humor byl super,ale se SuperStar se hodně změnila,to co tam předváděla,bylo už moc,i když jsem její velký fanoušek.Ještě by mohla mít víc koncertů u nás v Česku,hlavně na Třinecku,docela mi vadí,že koncertuje jenom v Polsku
  • Luky1987
    Taky nemám Ewu Farnu moc v lásce príde mi aj taká dosť namyslená a povrchná
    • honza1957
      ty ji znáš nebo dáš na bulvár ?
      • Magdalena14
        lukaš. ju uraži. jaju brani Ewičku Farnu...ja mam totiž jejidvd *14* *14* *14* *14*
      • Magdalena14
        lukaš. ju uraži. jaju brani Ewičku Farnu...ja mam totiž jejidvd *14* *14* *14* *14*
      • Magdalena14
        ja ji neznam.-tojsem napsala lukaši.,,,,,,at jde stim do haje uražkama na Ewičku Farnu. ja nenavidim bulvar
        *14*
    • nika1979
      Ewa Farna Vůbec neni na mišlená........... neni povrchná pokud ewu farnu nemáš rad tak tu nechod na její fanklub *14* *14* *14* *14*
  • Ewa Farna

Ewa je prostě můj vzor vážně skvělá mlädá holka s vážně skvělím hlasem ví co chce je zábavná je pěkná a prostě úplně skvěla *3* Držím palečky EWO
  • nika1979

EWA FARNA

JA ZMATKUJI VR ŠPATNĚ JSI TOHU POHOPIL JA EWINKU FARNU ZBOŽNUJŮ OD TEDOBY CO JSE OBJEVILA TELEVIZI JE SUPER BAJO HELOU. SWEET -- EWINKA FARNA . POSILAM JI PUSU SLUNIČKO *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *5* *9* *14* *14* *14* *13* *14* *14* *14*
    • Re: EWA FARNA

Však,ale Darís tady píše,aby na ni (E.F.),nebyli lidé zlí a sprostí a ty píšeš,jak kdybys ji -nebo ho-prostě Darís považovala za opozičníka vůči E.F.
      • nika1979

Re: Re: EWA FARNA

ja jsem to tak nemislela . stou darís jo kluci vr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • EmmaKralova
    Když mi bylo nějakých 10, tak jsem jí úplně milovala, i ted si její staré písničky ráda poslechnu(za mě nejvíce Ticho, Boží mlýny melou), její nové písničky mě bohužel už tolik nelákají, nevím, zda změnila nějak styl, či jsem z ní vyrostla. Škoda, že většina webů a různých deníků sledují více její váhu než její hudební počiny.
    • Asi to bude tím,že už ji písničky nepíše Vronka.Ani nevím jestli si vůbec kdy sama nějakou píseň napsala??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit