Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Farna

Nepiste sem kdyz Farnou neposlouchate. Dela se mi s toho spatne kdyz ctu ty nechutny nesmysli!
    • Re: Farna

že ,jo *7* Taky nevím,co jim na ní vadí *9*
  • lukas

nema tady nekdo email a icq a skape a mobil na ewu farnou
  • celkem ujde! na svůj věk má dobrej hlas!!
  • Super zpěvacka

Ewa je super zpěvacka,Ewi dáš mi prosíííím
    Tvůj E-Mail byl bych moc rád *14*
  • ewicce

ahoj ewo jsi super a muzes mi napsat na email lukostepo@seznam.cz nebo na icq 423835809 nebo mi zavolej na telefon 607792834
    • Re: ewicce

A tvou adresu jsem jeste nechces dát...aby třeba za tebou přijela ...ne? *8*
      • Re: Re: ewicce

i takoví se najdou,co tu rovnou zveřejní svou adresu
  • miley214

kontakty

ahojik lidičky já ewu zbožnuju nemá na nu někdo email *1* odpovězte mi na tenhle mail miley214@seznam.cz předem díík *3* *3*
  • :D xXxXxXx :D

Ahojky, hele nezajdem nekdy ven?? *1* bydlime od sebe celkem kousek.... *14* ja vim ze mozna ani neodpovis, ale neva... *1*
  • Všecko nejlepši Ewi k tvým 18ctinhjám *4*
  • Ewa Farna

e to nekonečné téma všichni se tu dohadujeme jak ju nenávidíme a druzí zase tvrdí jak ji milují ale prostě každý má svůj názor a vy se tu hádáte jak malý děcka...Ewa Farná je odvážná že do toho šla co se týče zpěvu taky celkem uje ale tak jako je jí 15 chtela bych videt vás v 15 jak vystupujete pred národem...Mozna vám to přijde ujete ale já ji například nemám ráda ale když sem byla na koncerte tak prvni nuda ale pak sem se bavila...Nikdo ji nemůže soudit kdo ji nezná osobně a nemusíme si tu nadávat do pi** a dalsich proste kazdy ma svuj nazor tak mu ho nechte a nevyvracejte...Příjde vam to intelektuální a přehnané?To není psala to obyčejná 15 letá holka která má svůj názor a dívat se na to jak se tu hádáte je blbost...Ti co ji nesnásí at si dál myslí jze je kráva atd. a ti co ji naopak žerou a milují nechte si to pro sebe a neutočte na ty druhé...A klisne si mě zbuzerujte jak chcete ae je to tak jak to píšu...
  • wendy92

Cicho hit

Ewino Cicho je nejlepším hitem Polska jen proto že v Polsku neumí nikdo zpívat. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit