Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skoro dvojče

Ahoj Ewo , mám skoro stejný hlas jako ty *4* .Mám ráda tvoje písničky.

*3* *3* *7* *14*
  • jfjhf

miluji tě *14*
  • Ewa

Dříve mi přišla taková divná,ale teď mi přijde hrozně hezká,je mi 15 a na chození bych ji rozhodně bral.
    • Re: Ewa

Jinak Evičko kdybys tady byla tak mi klidně na e-mail napiš já ti klidně dám můj telefon
      • Re: Re: Ewa

Ewa se píše z EWA a ne EVA to bys měl vědět
        • Re: Re: Re: Ewa

eva se síše S (7.pád) eWa
      • Re: Re: Ewa

Nechci tě
        • Re: Re: Re: Ewa

Nic proti, ale Ewa by ason napsala Farna a ne FaranÁ. Trochu premyslet dopredu decka. *5*
          • Re: Re: Re: Re: Ewa

je tam napsáno farná a ne faraná takže taky přemýšlej dopředu
  • Supr star :)

A ještě něco. PROČ to děláte? Vy jí ZÁVIDÍTE?!!Jako..to je neskutečný.. OK, CHÁPU VÁŠ NÁZOR, ALE NEVNUCUJTE HO OSTATNÍM!!! *5* *16* *8*
  • :-!

Zdravim Vas secky,
    musim konstatovat, ze z toho co jsem tady precetl je mi pekne na zvraceni. Vzdyt je preci naprosto logicke, kdo ji neposlouch nebo nema rad nema tu co delat. Radsi si tajdete na stranky vasi oblibene kapely a nepiste sem takove picoviny. Sice kazdy ma pravo na svuj nazor, ale tohle je nejvetsi poblitek co muze byt. Ja treba Ewu poslechu docela rad a stejne tak muj spoluzak. V soucasne dobe navstevuji Stredni Prumyslovou Skolu. Tak tady nemluvte za jine, ze ji poslouchaji jen deticky veku zakladniho vzdelani. Jo a navic, kdyz ste tak chytri a taky tak stari, jen se sami ponizujete. Protoze nikdo, kdo ma aspon trochu rozumu by nepsal takove blafy. Trochu se nad sebou zamyslete. Nez zas neco zatlacite. Krasnou noc a nocni mury.

S pozdravem Benjamin Breeg
  • ....

*10* nemám ráda poláky *10*
    • Re: ....

Ewa má českou národnost..jen se narodila v místěpolíž Polska(nebo v Polsku..tet newim) *7*
      • Re: Re: ....

ewa je polák ale na tom není nic špatnýho já jsem zase na 5procent němka na 9procent francouzka a na 7procent taky polka tak co jako?jo a nežeru jí nemám jí moc ráda
      • Re: Re: ....

narodila se v Třinci tedy v ČR
        • Re: Re: Re: ....

MNo alespon nekdo normalni..
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • ?

Ewo kdo tě má vůbec rád? *1* *13* *7*
    • Re: ?

Já tebe ne! *1* *1* *1* *5*
  • Rovnátka

Vážně jsem si myslela že Píseň Ticho je slovensky. *1* Měla by se asi Ewička naučit vyslovovat, pokud jí ovšem nebránějí ty rovnátka... *15*
    • Re: Rovnátka

Co máte pořát stěma rovnátkama.. ?
      Jestli jsi hluchá tak si dojdi k ušnímu..třeba ti dá slevu..kdo ví..?
      A neházej to na Ewu.. výslovnost má lepší.. než .. kdo koliv jiní..!
  • Ewka ;-D

Sry ,ale Ewku fakt nemusim.. Uznávam ,že je jí teprve třinác a zpívá fakt dobře ,ale ty texty a... Jako osobnost je prostě.. prostě trapná .. ;-) Nej byl rozhovor s Bravíčkem ,tam se ti to fakt povedlo ,Ewi ;-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit