Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1656 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taby...

Zdar Ewo,nemohla bys prosim nekam dat tabulaturu kytary ktera hraje v mels me vubec rad.Docea by mi to pomohlo... *3* ses v pohode...
  • cože???

Nevim,jak to vnímáte vy,ale taky vám příjde,že má Eva fanynky v rozmezí 9-11let a potom od 50ti nahoru *5* *5* *5* hele Evo,sekni s tim...jen se ztrapňuješ...
    • Re: cože???

Znám lidi..a znám jich dost.. a nezáleží na věku..ale na tom.. co ten člověk.. k dané osobě cítí...Jestli cítí nenávist a odpor..tak proč..osobu kterou nezná napadá,uráží a znechucuje jí život? Je to jen člověk kterej se narodil jako každý znás. Má snad pravo žít svůj život dál..! nebo ne? *7*

TAKY SOUHLAS!!!

SOUHLAS!!!
  • ewa

Hele ludi kde bydli Ewa v jakym městě??
    A umí Polsky *1*
    • Re: ewa

Hej dejte ewě pokoj!je to vaše čistá záwist,každy interpret si nakou pisnicku bud predela,nebo udela comback a deěsne ho oslawujou za předěláwku...a taky ewa na to že ji terpwe 14,toho dokazala,mohem vic nez vy tady vsichni co kecate krawiny kvuli vasi ubohe zawisti,ze vy jste akorat arogantni sprosty nuly!jeeb wám? *7*
  • bad

Ewo až prodáš víc CD než Michael Jackson (tj. zhruba 500M) tak se mi ozvi a možná tě začnu i poslouchat...
    • Re: bad

Myslím že by si především mněl zalest k ostatním šrotům!! *5* Tam si pust toho tvého Jacksna a neotravuj okolní svět!!! *8*
    ahoj ewy dáš mi tvoje icq moje je 393653820 prosím napisaj plsky zatím ahoj *14* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *4* *4*
  • hermiona

ahoj ewo *4* *16* *5*
    • Re: hermiona

Ahoj, diky za vzkazy, mejte se vsichni krasne.

A ahoj v Brne, a prijdte na muj koncert 5.10. v Lucerne v Praze.

Tesim se na vas.

Vase Ewa
      • Re: Re: hermiona

ahoj EWIčKO mám tě moc rada jsi nej nej nej nej a ještě jednou nejlepší holka a né jen holka aLE I ZPĚVAČKA jsi superrrr *15*
  • Ewa

Ahojky Ewo ty jsi úplně super 1 *3* .
    Kde ted budeš mít koncert prosím *4* *3* *3* *14*
  • Ewčo

hej lidi když se vám tak Ewa nelíbí tak proč lozíte do jejího Funclubu beztak jí jenom závidíte ,že je tak dobrá a že se dostala do showbiznisu a vy ne .Tak jí neposlouchejte a nechodte na její stránky a je to !A Ewi ty si z toho nic nedělej jsou to jrn namyšlení frackové kteří ti závidí *4* *13*
    • Re: Ewčo

seš k smíchu! *5*
  • Ewa

HEH kdyby nebyla pěká , neštěkl by po ní ani pes.... *3*
  • Ewa

Nefím kdo ji fandí a kdo naopak ne ale znám víc lidí kteří ji nenávidí než ty , kteří ji fandí . Já osobně Ewu nemusím , chápu ty , kteří jsou jejími fandy. Ale docela doufám , že už vypadne z hitmarád někam do ciziny alespon by jsme od ni měli pokoj . *1* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit