Přejít na výpis diskuzí

Ewa Farna

OSOBNOST 31.12.2006 
1659 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ramazzotti je extratřída!!!

Ewa je výborná ale Eros je extratřída!!!Možno někdy čas ukáže.
  • ewa

tak já jako nevim no co k tomu všemu říct....já osobně její hudbu ani zpěv vůbec nemusim ale příde mi hoděn hnusný o ní řikat tak hnusný věci......uvidíme jak byste se tvářili kdybyste byli v její kůži......:-)ajko mě příde trošičku namyšlená ale já se jí nedivim bejt slavnej taky bych asi nezůstala stejná:-)a přeju jí strašně moc štěstí a úspěchů.....toť vše *3* *3*
  • Ewa je fakt super zpěvačka

Eva Farna je fajn zpěvačka a rád ji poslouchám na cédečku. *4* *14*
  • Umiš to taky

Jsem tvůj fanda *14*
  • Umíte to taky?

Ať si každý, kdo chce kritizovat ostatní odpoví na jednoduchou otázku: Umím to taky??? A to je příklad Ewy Farne. Pokud si někdo myslí že zpívat umí, tak proč s tím nevystoupí veřejně, stejně jako tahle holčina. Možností tu snad bylo dost. DO-RE-MI, Rozjezdy pro hvězdy, Česko hledá superstár. Takže milí kritikové, až budete umět to co ona, krititujte si. Do té doby ovšem raději mlčte.
  • Zastaňte se Ewy

Tady v této diskusi (adresa níže) se do Ewy docela opírají, zastaňte se jí...
    http://rockmag.cz/bleskovky /ewa-farna-mels-me-vubec-rad/#komen tare
  • Oficialni FanClub

Jestli se chcete neco o Ewicce dozvedet, tak kouknete na jeji oficialni fanclub - http://ewa.gcstate.com
    Fajn Sites.. ;0)
  • Ano 2

I alik má pravdu *1*
  • Ano

Lidi musím souhlasit s mlýkem *3*
    Má pravdu *4*
  • nic ste nedokázali...ani já

Musim říct, a asi tady budu opakovat hodně lidí, ale hodně lidí o ní tvrdí věci, které snad nestojí za to zveřejňovat. Myslim, že nikdy z nás nemá co říkat, protože drtivá většina z nás nedokázala téměř nic, nebo spíš né nic tak závratného, aby o něm věděla víc jak polovina národa (a o Ewě ví určitě víc než jen polovina národa). A kdo o ní říká, že je absolutní ****, tak ať si to nechá pro sebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit