Přejít na výpis diskuzí

Falco

OSOBNOST 31.12.2006 
83 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ungewöhnlich-neobyčejný

Falco byl skvělý zpěvák*4*.Jak uvedla osoba jménem „kvakva" i jáá patřím mezi mladší generaci a mám ráda jeho písně. Nevím sice proč,ale je v něm a i v jeho písních něco neobyčnýho a to něco to se mi na něm líbí.Viděla jsem i ukázky z toho Filmu mno néé,že by byl špatný bylo to zajinavý,ale moc mě to neuchvátilo.I když ten herec jak hrál Falca tak ho hrál dost dobře, ale protě jáá ho v něm nevidím něco mi tam nesedí.. .A že přeszpívaj jeho písně to se mi taky moc nelíbí i když někdo si myslí že je to lepší,ale jáá si to nemyslím.
  • tanusha84

Film

Bola som v kine na film Falco, Verdammt wir leben noch a musim povedat, ze je to vynikajuci film. Vybrali velmi dobreho herca. Velmi mi Falca pripominal. *4*
  • Vienna calling

Mě po letech zase bere jeho hit
    Vienna calling.
  • chickuita

Re: :-)

Šak na takovýhohe borce se nezpomíná!!! Kam se na něj hrabou dnešní zpěváci,Falco byl největší umělec a borec a je nespravedlivé,že musel odejít tak brzo,škoda. Byl prostě nej *14* *15* !!!!!!
  • :-)

Jsem ráda, že se na něj nezapomnělo.
  • Re:

Ano,Falco byl vážně skvělý,lepší než ti dnešní zpěváci a je škoda že umřel. Můj táta ho měl moc rád ale taky už umřel na nemocná játra ale vždy když slyším písničku Jeanny tak si na tátu i Falca vzpomenu,ale škoda že jsem Falca nestihla vidět naživo,umřel totiž když mi byly necelé tři roky...ach jo! *9*
  • kvakva

Re:

Také souhlasím, ten člověk měl charisma a písničky vymakaný
  • kvakva

Falco je jednička

V dobách, kdy mé spolužačky a kamarádky žraly Lunetic, Kelly Family a Hanson, já slintala doma u kabelovky nad klipama Falca.. Asi jsem ňáká divná ;-) . Patřím k mladší generaci a mohu říct, že mí vrstevníci naprosto nevědí, kdo je Falco.. A nebo nesnáší němčinu... *7*
  • Re: Re: Re: ..jedna písnička rozhodla

Ty se máš,já bych taky chtěla jeho alba,ale nemám ani jedno.Moc mě to mrzí,to se někdo má.Napiš mi pls. jak jsi ty alba získala,to sis je koupila,nebo ti je někdo vypálil? Odepiš prosím.
  • Re: ..jedna písnička rozhodla

jo vím,to byla určitě písnička Rock Me Amadeus. Já osobně miluju všechny joeho písničky,ale zatím jsem jich slyšela jenom šest.
  • Re: Re: Blog o zpěváku FALCOVI

podle lidí, kteří ho dobře znali to nemusela být sebevražda protože byl pod vlivem drog.
  • Re: Re: Re:

tak kdyz toho vis tolik, tak proc ten clanek neprepises???
  • Falco der best

Byla jsem na filmu a velmi se mi líbil, herec mi ho velice připomínal. Falca už mám ráda od konce 80.let a nemyslím, že ho zná málo lidí... ti, co jsou mého ročníku, ho znají velmi dobře. Nejraději jsem vždy měla Mutter, der man.. a Jeanny.. Myslím, že to je nadčasová písnička! A Falca si jako zpěváka velice vážím, jeho německo-anglická interpretace je super!!! *3* *3*
  • Re: Film

Husí kůži jsem měla asi ve dvou okamžicích. Celkově ten film byl jedna velká repetice a trochu z něj udělal ještě většícho feťáka, než byl. Jinak ale pár záběrů bylo hodně povedených. Viděla jsem i lepší filmy, ale tenhle zas nebyl tak špatný..
  • tanusha84

Bol skvely

Mam ho velmi rada. Mam doma komplet diskografiu. Najviac sa mi pacia pesnicky Der Kommissar, Jeanny. Ale najvacsou hitovkou je pre mna Out of the dark.
  • Re: Dotaz

Falco se narodil ve Vídni, střídal pobyty v Rakousku, Americe, měl vilu v Dominikánské republice, kde také při autonehodě zemřel.

podle mě to byla wiener blut nebo der komissar *5* *5* *5*

podle mě to mohla být wiener blut nebo der komissar...
  • Re: Re: Blog o zpěváku FALCOVI

Ivčo, ona to sebevražda s největší pravděpodobností nebyla. Ale je to složitá otázka. Přijď se podívat znovu k nám na blog. Budeme tu otázku rozebírat. Ale... musíme opatrně. V poslední době jsem uvedla foto z Falcova pohřbu a bylo zle, fanoušci brečeli. Ale, ozvi se mi, pokecáme o Falcovi. Zdraví tě Webmaster Dagmara, Blog o Falcovi http://cominghome.sblog,cz *3*
  • Re: Film

Poslyš, já chápu nadšení pro všechno, co je o Falcovi. Ale... také jsem ten film viděla. Ve vídeňské Lüger-City. A... no Manuel Rubey se fakt snažil, ale, nezlob se, já v tom Falca nenašla. Ani náhodou. Ale názor ti neberu. Přijď se podívat ke mně na Blog o Falcovi na http://cominghome.sblog.cz, třeba si o tom podiskutujeme, je tam i mé hodnocení filmu v rubrice Vídeňský deníček. Vítám tě u sebe, přijď. Dagmara, Webmaster

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit