-
Re: Re:
Ten clanek je totalne mimo, takze ty jsi vul a ne FF. Mam od Falca vse a vim o nem rozhodne vic nez autor. Clanek je ostuda. -
Re: Re: ..jedna písnička rozhodla
Out of the dark neni rychla, to mohlo byt Rock me amadeus, Sound of musik nebo taky Auf der flucht nebo desitka jinych..Mam vsechny alba, tezko soudit co to bylo..Ale nemyslim ze to bylo novodobe Out of the dark.. -
Re: ..jedna písnička rozhodla
JJ Out of the dark to je ona nebo ne? *3* -
Film
Ahoj momentálně žiju ve Vídni (kouzelné město). Včera jsem byla v kině na Falco- verdammt wir leben noch. Absolutně špičkový film, který mohu vřele doporučit. Po celou dobu jsem měla husí kůži. Skvělý zážitek. -
Re: ..jedna písnička rozhodla
Out of the dark...ta je best *3* -
Re: Blog o zpěváku FALCOVI
Mrzí mě že tam nepíšou že to byla nejspíš sebevražda poté, co zjistil že jeho dlouholetá přítelkyně má sice dítě které si vysnil, ale že podle testů DNA není jeho.............. -
..jedna písnička rozhodla
Ahojky, když mi bylo 18, jela jsem s jedním kámošem v Alfa Romeo po D1 asi 210km/hod a on mi pustil právě Falca.. a od té doby mám Falca v oblibě.. bohužel jsem se už nedopátrala co to bylo za osudovou písničku.. třeba mi pomůžete: byla rychlejšího tempa, rockový styl a asi 5x se tam opakoval refrém, který pobízel sešlápnout plyn... *5* tak coooo, víte? *4* -
Re:
Úplne s Tebou súhlasím. =) Nevedela som že je tak vela ludí ktorí milujú Falca. Je to pravda, aj v mojom okolí ho pozná iba málo ludí. -
Blog o zpěváku FALCOVI
VŠEM, KTEŘÍ MAJÍ ZÁJEM !!!
Haló Haló, fanoušci a fanynky zpěváka FALCA !!!
Zpěvák FALCO vás zve k sobě na stránkách http://cominghome.sblog.cz.
Nale znete zde hudbu, videoklípky, fotečky a fůru informací, to vše připraveno přesně pro vás. Hansi Hölzel spolu s adminkou blogu se těší na vaši návštěvu. Bývalý Falcofanswelt je zase v provozu, propojeno se stránkami dagmara.webovastranka.cz a dagmara2.webovastranka.cz. Pojďte k nám, u nás je vše, čekáme na všechny Falcomany!!! -
Re:
vole *9* -
Re: Videoklip
na www.youtube.com je plno Falca a všeho... -
Videoklip
ahojky všem fandům Falca....chtěla bych aby moje dcera které se líbí Falcova píseň Jeany Part viděla i videoklip...na stránkách které navštěvuje a kde jsou k dispozici videoklipy není...můžete mi někdo poradit??
Díky E. *4* -
pohreb
Mrknite štyri fotky z pohrebu:
http://www.funtalfoto.c om/gallery/thumbnails.php?album=sea rch&type=full&search=falco -
Hodně info od fandy Falca jsem našel zde, tak prosím všechny si to povinně přečíst, protože tento článek je dost zavádějící a je vidět, že autor ví prd. *13* http://mujweb.cz/zabava/falco/history.htm
-
Falco v USA uspěl, především díky Rock Me Amadeus. Žil po většinu času v Rakousku, poslední roky v Dominikánské republice. V USA nežil.
-
no von tam teda umřel,ale von asi byl jednou tam a pak zase tam
-
umrel v dominikanske republice dle vyse uvedeneho data jiz delsi dobu tam zil
-
Dotaz
Chtel bych se zeptat,meli jsme v praci rozepri.Kamarad tvrdil,ze Falco zil v USA a tam take pri automobilove nehode zahynul.mohl by mi nekdo rict,jestli je to pravda?Byl jsem presvedcen o tom,ze zil v Rakousku.Dik za odpoved *9* -
FMA
Zdravím příznivce Falca. Rád poslouchám jeho písně, byli jsme i ve Vídni na muzikálu FMA. Byla tam úžasná atmosféra a bylo to úžasné. Škoda, že už nemůže zpívat. -
Kerej debil psal ten životopis?
Vždyť je to samej nesmysl! Každej fanoušek nad tím zapláče nebo se rovnou zebleje! Autorovi vřele doporučuji zjistit si pravdivá fakta. Ono opisovat z komerčního kompilátu, byť vyšel v knižní podobě jako encyklopedie, se nemusí vyplatit. *16*