-
:o)
Teda, to je až neuvěřitelný, jak rychle se nám v poslední době ten fanklub rozrostl *1* -
-
Re: :o)
no to jo.to je kvůli lidem,kterým je jedno,jak torres hraje.ccc...to je děs!kdyby nebyl torres pěkný,tak by si ho ani pořádně nějaké nány nevšimly!jak jsem tu již jednou psala:není to jen o vzhledu!řekla bych,že u fotbalisty hlavně záleří,jak hraje a né jak vypadá! -
-
Re: Re: :o)
Konečně inteligentní názor.Teď po EURU ,všechno přihlouplý fiflenky začly šílet po fotbalistech(př.David Villa,Fernando Torres apod.)už mě to sere protože jim nezáleží na tom jak hraje fotbal ale na tom jak vypadá!!Myslim že většina z nich ani neví co je to černobílý do čeho ty krasavci kopou *16* *16* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: :o)
Hej,plně s tebou souhlasim,sice jsem taky holka,ale ne jedna z těch o kterých tu píšete:)Lidi jen tak dál *4* -
Re: Re: Re: :o)
moje řeč! v některých věcech mě sere, že jsem holka. Kdyby hrál Torres třeba jak já nevím kdo, prostě špatně, tak budou psát, jak hraje skvěle. Podle mě holky, které tohle píšou ani nerozumí fotbalu. Když někdo řekne, že byl třeba Torres v ofsaidu, tak se stejně zeptají, co to je. Já mám ráda Torrese proto, jak hraje a navíc hraje za můj oblíbený tým (Liverpool FC) a ne proto, jak vypadá. *8* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
jo to jsou aspoň kvalitní názory *3* Liverpool má štstí, že má Torrese a Steveho Gerrarda -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
a ne jen ty dva!liverpool je plný skvělých hráčů:riise,hypia,carragher,agge r,.... *4*
-
-
-
-
Re: Re: :o)
Což to máš samozřejmě pravdu, ale...holt neni se čemu divit *4*
-
-
-
Svatba
Takže Nando se nám bude ženit. Olallu požádal o ruku, ta nabídku přijala a svatba je příští léto... -
-
Re: Svatba
fakt..?kdes to zjistila..?ona kejvla, jo?to je ale divný *4* ale na druhou stranu...máme ještě rok, ženský *1* *1* -
-
Re: Re: Svatba
Pravda je, že je to článek z anglickýho bulváru, takže to může a možná, že i je kec, ale bůhví... *4* -
-
Re: Re: Re: Svatba
jojo, už sem to taky četla na tom blogu..nicméně to by to bylo někde na netu, ne?a to ať sem hledala, jak sem hledala, nikde to nepíšou..nicméně i když bulvár zůstává bulvárem, nějakej podnět nejspíš museli mít.. -
-
Re: Re: Re: Re: Svatba
Takhle sem nad tim taky přemejšlela..., taky sem to hledala, ale jen v češtině, na anglický stránky jsem se ještě nekoukala... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Svatba
no jelikož se mi zdá na pár novejch fotkách že má prstýnek (zásnubní) tak to pravda asi je.. *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Svatba
N anglický sem koukala hned, páč pochybuju, že by to na českých zatim bylo a nic *7*
-
-
-
-
-
-
torres
on je taky borééc !!! suprově hraje *4* -
klip
jéé ženský, našla sem videoklip, kde Fernando hraje, tak se na něj mrkněte, snad mi to odsouhlasí..ale ta holka ho nechce, no chápete to..?:o)))) -
-
Re: klip
jaký videoklip??? *14* napiš prosím odkaz :o) -
-
Re: Re: klip
:o)) koukni na:
http://www.youtube.com/watch?v =gHDAcQUA9Qc -
-
Re: Re: Re: klip
jo jo mooooc děkuju :o)
-
-
-
-
torres
ježiš vždyť je uplně jedno jestli spolu chodí nebo ne, stejně by s nim žádná z vás nikdy nechodila, tak proč to řešíte?? a navíc proč mu ksakru tu lásku nedopřejete?? vás by to asi taky štvalo, kdyby o vás takhle někdo mluvil.... hlavní je, že vůbec je, že je hezkej, milej, a já nevim co ještě, a hlavně že ho můžete aspoň někde a někdy vidět ne?? fotky prostě stačit musí, s tim se nedá nic dělat *9* -
-
Re: torres
Tak já mu tu jeho lásku teda přeju a podobný výkřiky jaký slýchám na chtech o Nandovi, jako například: Olalla pro něj není dost dobrá! jsou naprosto nesmyslný, jak říkám, když si on vybral jí, ona jeho, klape jim to spolu, jsou to dospělí lidé a nikdo jim do toho nemá nejmenší právo kecat, navíc ti lidé ani jednoho z nich dvou neznají, takže to jsou strašný blafy.
A ano, taky si myslím, že je v tomhle Torres jedinečný, ale to už jsem psala, že nestřídá holky jako ponožky, musí to bejt bezvadnej kluk :) Snad mu to ještě hodně dlouho vydrží!!! -
-
Re: Re: torres
HELE,TAK JSOU SPOLU NEBO NE??
NAŠLA JSEM NĚJAKÉ FOKTY,ALE NEJSEM SI JISTÁ,JESTLI JSOU Z TOHOTO ROKU *7*
TAK MI PROSÍM ODPOVĚZTE *4*
POR FAVOR *14* -
-
Re: Re: Re: torres
ano, jsou a ještě zřejmě dlouho budou..dokonce sem se dočetla, že se měli v roce 2006 brát, ale bůhví, co je na tom pravdy.. -
Re: Re: Re: torres
Ano, jsou pořád spolu!!! *3*
-
-
-
holka nademnou to vystihla..hold ironie..jeden z mala fotbalistu kteri maj "normalni" holku..a teda ja ho mam rada hlavne kvuli tomu jak hraje ne kvuli tomu jak vypada, ale hodne holek to ma naopak. nevadi no *1* myslim ze tohle kazdy dokaze pochopit, pokud se jedna o nekoho jako je torres *3* -
Zřejmě si nepostřehla tu ironii, ale to je jedno:o)my mu to samozřejmě přejeme a naopak mu držíme palce, ať je s ní hooodně dlouho a ať probůh nechytne hvězdný manýry a nenabrkne si nějakou modelínu jako jistí jiní fotbalisté, které tu určitě nemusim vyjmenovávat:o)))
-
-
Olalla
Tak jsem právě dočetla rozhovor někdy z minulého týdne, jsou stále spolu, je pro něj velkou oporou...Tak že zas nic, ženský *1* -
-
Re: Olalla
taky sem o nich hodne nacetla, akorat teda je pravda ze z tohodle roku sem snad zadnej rozhovor nebo clanek o tom jak to mezi nima je nectla..sem si rikala ze dyz se nikde nic nepise ze je konec a ono zas nic *1* budem muset pockat k sakru *9* *1* -
-
Re: Re: Olalla
To já teda bohužel jo, našla sem nějakou fotku, kde sou spolu těsně po Euru, ale bůhví, ta mohla bejt stará, ale našla sem i ten rozhovor, kde to potvrdil..nóó, tak holt ještě chvilku počkáme:o)))) -
-
Re: Re: Re: Olalla
ale jak tak vidim tak ta chvilka se trosku protahne *1* se neni cemu divit dyz je ve vsech smerech dokonalej *1*
-
-
-
-
krasavec X)
hej já když Fernanda vidím tak umírám v jeho kráse *14* *4* I love you!! *14* -
:)
Joa jeho zápory bych ráda vymenovala taky, bohužel jsem na něm zatím nic špatnýho nepozorovala, asi bych ho musela znát, abych na něm něco blbýho našla... *4* -
Nando
No vidíte, já měla za to, že spolu ještě chodí. Každopádně je to perfektní fotbalista, samozřejmě nejlepší z Liverpoolu, i když Gerrard je taky moc dobrej. Nando je moc hezkej a jak už Mišička8 byť ironicky podotkla: Je fakt sladkej *3* Má krásný tělo, ale nemyslim si, že to je to jediný zajímavý na něm. Všimli ste si jak má rád děti? Nepříde Vám strašně milý, že si vytetuje na lýtko datum prvního polibku se svou přítelkyní? A že s ní vydrží tak dlouho, ve srovnání s Cristianem Ronaldem je to uplně něco jinýho. Taky má okouzlující úsměv a jeho čokoládový oči sou naprosto odzbrojující. Ještě sem chtěla povědět, že se mi líbí, že myslí na tým a na diváky. I kdyby nebyl takovej skvělej fotbalista, i kdyby nebyl tak hezkej, jako člověk je přesto zajímavej, už tim, že asi čte pána prstenů a dává to hezky znát *1* -
-
Re: Nando
Tleskám, hezky řečeno:o)akorát, seš si jistá, že to je datum prvního polibku..?Jak už sem psala v životopise, může to být taky datum, kdy mu umřel děda... -
-
Re: Re: Nando
Tak to zase ne, ale je to podle mě nejpravděpodobnější..., četla jsem to už na více stránkách, ovšem sám Nando se mi s tím zatím nechlubil, takže kdo ví :) Na 100% si tim jistá nejsem, jak bych mohla... *7* *4* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Nando
Aha:o)tak až se ti teda pochlubí, dej vědět:o))já nevim, podle mě je to trochu moc, vykérovat si datum prvního rande, ty bys to udělala..?za to s tim dědou..hodně sem četla, že ho fakt podporoval a že s nim měl hodně dobrej vztah, ale že už bohužel nežije, tak mi to nějak přijde víc pravděpodobnější... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Nando
jj..to je taky pravda..ptz ja osobne bych si treba po trech letech nejakyho vztahu nedavala vytetovat neco takovyho..( btw: co s tim pak? =D ) ptz ten vztah nemusi trvat vecne. kdezto on toho dedu bude mit porad rad i kdyz uz je po smrti a teda v hodne rozhovorech o nem mluvi, jak uz bylo receno tak ho hodne podporoval takze si myslim ze to tetovani souvisi s jeho dedou. ovsem ale treba ma torres uplne jinou mentalitu jak ja... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nando
ale jo, dyť já to nemyslela blbě:o) -
Tak to zase nepřehánějme, kdyby tam měl vytetovanej hajzl, tak by to bylo divný, ale podle mě je hezký ať už to, že by to byl první polibek s přítelkyní, kterou očividně miluje nebo datum smrti jeho dědečka, kterýho měl taky strašně rád, tak je to pěkný. A j neřekla, že je to sexy, ale že je to pěkný a to je :) Hajzl nijak extra pěknej neni *4* -
no jasně, on prostě i kdyby tam měl vykérovanej hajzl, tak je to sexy, páč je to Torresácký *4* -
Je to logičtější to je pravda, ale hele ať už tam má cokoli tak je to jedno, jak řikám, ať je to tak či tak, je to od něj pěkný, prostě Torresácký :D
-
-
Re: Re: Re: Re: Nando
Neboj, určitě ti dám vědět :D Já nevim jestli bych to udělala, ale každopádně já nejsem Fernando Torres a bohužel ho ani neznám, takže fakt nevim, no... :) S tim dědou, no je to možný, já fakt nevim... :) Jednou se to dozvíme, neboj ;)
-
-
-
-
-
OLALLA
JO DYBY NĚCO TAK PODLE MĚ UŽ S NÍ NECHODÍ...NAŠLA SEM JENOM 2 FOTKY A TO NAVÍC Z ROKU 2004 TAKŽE ASI UŽ S NÍ NECHODÍ NE!! -
-
Re: OLALLA
CHODÍ A NENI TO JENOM O FOTKÁCH ALE O TOM JAK SE MAJ RÁDI TEBE TAKY NĚKDO JENOM POŘÁD FOTÍ NEBO CO???? *5* -
to teda chodí a nedívala ses včera na zápas??seděli spolu má zraněnou nohu a jestli si našla jenom dvě fotky tak neumíš hledat je jich tam NEJMÉNĚ 10!!!!!!njn když je někdo blbej a nic o tom neví může napsat všechno *3* -
tak to by bylo fajn, akorat sem prave nasla na netu nekolik fotek s tou ollalou a pak starsi s nakou uplne jinou a vsude na netu sem cetla ze sou jeste spolu tak nevim. -
http://st.blog.cz/e/e-s-p-a-n-a.blo g.cz/obrazky/2681277.jpg
http://st .blog.cz/e/e-s-p-a-n-a.blog.cz/obra zky/2488639.jpg
TADY SOU DŮKAZY JE TO HOOODNĚ STARÝ
A NENI DIVNÝ ŽE TED ŽÁDNÝ FOTKY S NIMA NEJSOU??..JAKO Z ROKU 2008??
TAKŽE UŽ JE ASI KONEC -
-
Re: Re: OLALLA
neni choděj spolu kdybys sledovala zápasi tak spolu zrovna VČERA SEDĚLI NA LAVIČCE A FOTEK JE FŮRA!!!!!!!!!!!!!!
*1*
-
-