Přejít na výpis diskuzí

Filip Cíl

OSOBNOST 4.1.2008 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otázka pro Filipa. Jak se Ti hrálo v Prvním kroku společně s Radkou Pavlovičovou? *4*
  • Rosénka

Ahoj Fíďo,v pátek na Rosence jsi byl prostě úžasnej,nádherně zpíváš,tancuješ a ještě líp hraješ na housle.Dík za krásnej zážitek!!! *4* *4*
  • Láska

Snad nebude vadit, když tady zklamu pár fanynek a řeknu, že Filip je zamilovaný a to do velmi krásné slečny...viď, Fíďo?
    • Re: Láska

Nevím, jestli je to tak, ale já ho potkal s jednou "známou" dívkou...(ještě nebudu prozrazovat). Moc jim to spolu slušelo. A musím říct, že je opravdu překrásná..dlouhé černé vlasy...hm...tak ti ji tak trochu závidíme *3*
      • Re: Re: Láska

hm, tak to já zase já jí závidím Filipa, nebo vlastně Jena? Už vlastně ani sama nevím.
        • Re: Re: Re: Láska

Nóóó, tady taky fuj, c jsem to jen napsala*9*.....to je něco, zase ta závist. Musím to rychle opravit. Jen ať se mají s Filipem oba rádi. Štěpka
  • S pozdravem

Zdravím, pouze bych se ráda připojila ke komentáři k filmu Kanadská noc.Už z popisu v programu bylo zřejmé, že to bude dost smutné, ale po shlédnutí myslím,že smutné není to správné slovo. Tento film asi bude patřit k těm, u kterých se člověku až tají dech, možná strachem a možná taky bolestí.Ono to pak už nepůsobí ani jako film,když místo hlavních postav člověk vidí své příbuzné a to čím si museli projít. Mě z toho bylo úzko, ale jinými to mohlo dost otřást. A jestliže to dokáže diváky tolik vtáhnout do děje, pak o kvalitě herců není asi pochyb.Opravdu to bylo hodně dobré. A snad se ani nedivím, že tady nějaká ,,kolegyně" (cca 32 let) psala, že se asi do představitele chlapce z Kanady zamilovala... *4* , je mi o deset let méně než jí a musím uznat, že ty hezké oči jsou vážně výjimečné. Tak tě zdravím Filipe *4* *15* *15*
    • Re: S pozdravem

Děkuji Vám moc, že jste se všimla mých příspěvků a že se mi snad ani nedivíte. Je to strašné, připadám si jako nástiletá husa. Co jsem živa, tohle se mi ještě nestalo!!! Od malička mám své oblíbené herce, ale víc nic.Nejen že jsem celý film probrečela, ještě v noci se mi zdálo, že jsme Jena adoptovali, pořád jsem ho objímala a hladila. To přece není normální!!! Chodím od rána po bytě jako ve snách, ráno jsem mazala dětem chleba k snídani a místo dvou jsem jich namazala sedm. To už je vrchol všeho! Že jsem tu bednu v neděli večer vůbec zapínala. Manžel je od soboty na služebce, vrátí se až ve středu, no jestli to na mě pozná, co mu řeknu? *9* : že jsem se zamilovala do kluka, který vůbec neexistuje? Si bude myslet, že jsem se tu doma pomátla na rozumu, co byl pryč.Doufám, že to samo co nejdřív odezní. Vdaná jsem šest let, ale zatím jsem se na jiného chlapa nepodívala. To tu roli nemohli obsadit nějakým míň pohledným klukem? Jediný, kdo z toho může těžit, je Filip, aspoň si přečte, jak dokonalý je herec. No, chvála jemu.Tak zatím...Štěpánka
  • kanadská noc

ten film byl opravdu skvělej. nejdřív jsem se ani na televizi dívat nechtěla, ale když jsem viděla prvních asi 10 minut zustala jsem až do konce. chvílema jsem tochtěla přepnout, protože mi jana bylo líto *15* ale vydržela jsem až do konce.
  • Ahoj Filipe! Moc Ti držím palce a přeju, aby se Ti dařilo, jak v soukromí, tak i profesně. Ve svých rolích jsi tak mile přirozený a lehce uvěřitelný, že mi zkrátka vždycky dokážeš udělat radost. Díky...
  • doplněk

musím říct že Filip na to jak je mladej herec tak je skvělej,jen mě mrzí že na jeho filmografii není všechno kde hrál a já nevím jak to tam dodat,protože ve filmu Kanadská noc a v pohádce vodník a Karolínka byl taky úžasnej.
    • Re: doplněk

Myslíte to vážně? Otevřete oči...
      • Re: Re: doplněk

Máš asi chudáčku nějaký problém se sebevědomím, že, Hurvínku?
  • Filipe - úžasně šikovnej a milej kluk, chtěl bych tě někdy fotit a malovat. Přeju šťastnou ruku na role i režiséry. Martin
  • Snáď ťa raz stretnem. :) Či už zmanipulovane alebo náhodne je to jedno.
  • kirushka97
    Všechno nejlepší !!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit