Přejít na výpis diskuzí

Filip Cíl

OSOBNOST 4.1.2008 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Fildo, snad mi odepíšeš popřípadně tady :) Máš se doufám dobře :) Jinak i opožděně přeju VšE NEJ NEJ NEJ! :) Až budete někdy i s Rosénkou třeba kolem Brna, anebo i Vsetínska, dej mi vědět :) Ráda vás uvidím! A když ne celý soubor, tak popřípadě i Tebe samotného. Udělá mi to radost :) Na internet se nedostávám, tak kdyžtak 739712762 :) Měj se, Přeji Hodně ÚSPĚCHŮ a pořád radosti do života. Míša TTD-Praha,V.Tatry
  • Si prostě super Filipe já nevím proč ale nějak tě žeru *14*
  • BOMBA!!!!!!

No, teda!! Film byla fakt bomba, úžasný, překrásný, co dál??, nemám slov.

Nevím jestli si teda z nás někdo utahuje že Fíďa je Filip Cíl, ale pokud jo, tak sem Vaše obrovitánská fanynka a hrajete opravdu mooooooooooc. Myslím že budete mít mnoho úspěchů, máte talent a jste opravdu hezký(vzhledově), proč Vám vykám? Jste přece velká osobnost a to se na 16-ti letou holku fakt nehodí.
  • Kanadská noc

Včerejší film perfektní....a herecký koncert! Filip uhral těžkou roli na výbornou
  • Film?

Čauki chtěla jsem se jenom zeptat jestli nevíte kdy zase bude v televizi nějaký film kde hraje Filip..Předem děkuji *4*
    • Re: Film?

On hraje ve Zdivočelá země 3, každé pondělí večer
  • ................................

Kdo by to byl před čtyřmi lety tušil, že z Tebe bude takováhle hvězda *3* a že budeš mít dokonce svůj vlastní fanklub *9* to je síla *4* ale přeju ti to *4*
    • Re: ................................

Filipe, máš nějakou přítelkyni?jestli jsi opravdu Fíďa(tady v diskuzi), tak jsi odpovídal, že ne. Jak je to tedy? A nehledáš někoho? *14* možná bychom to mohli zkusit?
  • Ach jo

jsem Filipovo kamarád,dalo by se to tak říct,protože ho znám už velmi dlouho.A chci Vám říct,že jste tedy fakt trapní,jak tady řešíte s kým chodí či nechodí.Lidi a bulvár.Ach jo.Navíc Lili,je moc hodná holka a jako nějaká nafoukaná modelka se vůbec nechová.S Filipem jim to moc sluší a mají se rádi.. *14* Fíla je strašně zamilovanej...tak a už toho nechte,už to všechno víte!!Holky,nebuďte smutné,Filip je v dobrých rukách.Vybral si dobře.čus Fantomas
    • Re: Ach jo

PŘESTAŇTE UŽ KONEČNĚ VŠICHNI ŘEŠIT, KDO S KÝM CHODÍ.JESTLI JSTE SI NEVŠIMLI, TOTO JSOU STRÁNKY HERCŮ, TAKŽE DISKUSE BY SE MĚLA SNAD SPÍŠ VĚNOVAT TÉTO PROFESI...PRONÁŠET TU ÚVAHY, JESTLI JE NĚKDO ZAMILOVANÝ NEBO NE, MI PŘIPADÁ PŘINEJMENŠÍM NEVKUSNÉ. NIKOMU DO TOHO NIC NENÍ - NAVÍC DO HLAVY FÍĎOVI NIKDO Z VÁS NEVIDÍ. MOŽNÁ BYSTE SE SPÍŠ MĚLI ZAJÍMAT O TO, CO TOČÍ, NEBO KDE HRAJE. SOUKROMÍ JE JEDNA Z NEJCENNĚJŠÍCH VĚCÍ, KTEROU ČLOVĚK MÁ, TAK MU JI - VE JMÉNU "KAMARÁDSTVÍ" - PROSÍM NEBERTE!!!OPRAVDOVÝ KAMARÁD NEMÁ POTŘEBU TYHLE VĚCI ŘEŠIT NA NETU.
      FÍĎO DRŽ SE A AŤ SE TI DAŘÍ - NENECH SE OTRÁVIT!!!
  • zizinka13

narozeni

přeju všechno nej k narozkám hlavně vám přeju aby vás nechal bulvár na pokoji
  • zizinka13

narozeni

přeju všechno nej k narozkám hlavně vám přeju aby vás nechal bulvár na pokoji
    • Re: narozeni

Děkuji za přání,potěšilo. I Vám přeji všechno dobré. F.C.
      • ;-)

WOW *3* :-)
  • wildwest

Dotaz :)

Ahoj Filipe,
    mám dotaz, zda jsi k vidění někde v divadle? Každopádně přeji mnoho úspěchů v profesním i osobním životě a já jakožto budoucí novinářka se těším na viděnou někdy třeba u rozhovoru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit