-
jo jo...je f poho...!!! Ale nemyslim že to v SS dotáhne daleko.....umí tancovat a je sympaťák,ale zpívat nijak extra ne,no...!!! Každopádně je to supr človíček...!!! Psala sem mu maila...a odepsal...!!! Je to týpek....!!!=)
-
milacek sveta
cauky filipku i kdyz ses ze slovenska tak ses moje superstar adoufam ze se ti podari vyhrad tak ti dsrzim vsechny 4.palecky.packo -
Dopis
Ahoj Filipe moc ti fandim a jsem rada ze jsi se do ty souteze prihlasil(protoze bez tebe a toho tvyho hlasku by to nebylo ono)Nevim co mam psat ale to je uz jedno ... -
Teplouš a superstar - jsem v čechCH tak asi jooooooooooooo
-
Filípek je suuuper
Filip je prostě suprovej kluk.Na nic si nehraje a je snad uplne jedno jestli to je slovak,arab nebo cinan!!!Ja mu posilam a budu smsky tak kdo je se mnou tak vam preju krasny den!!PA -
Sraby
vy kdo o Filipovi říkate ze je teplej a debil at... Tak se zamyslete nejdriv sami nad sebou kdyz nemuzete napsat ani prezdivku!Tak zdar a nechte Filipa ŽÍT!!§ -
Jeho orientace je jeho věc.Ženský jsou jenom prostitutky co v životě nic nedokázali.
-
jseš naš miláček !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
-
For HonDzik
Tak za prvé- Filip umí zpívat a to že umí i tancovat je super. Třeba Aneta je takový děsný poleno... Za druhý.. bych chtěla vidět tebe ty frajere jak tancuješ nebo zpíváš aspoň takle a za třetí- Stejně mu jenom závidíš a jestli se někomu líbí je to jenom jeho věc a ty do toho nemáš co kecat. P.S. A je přece jedno jestli je to Slovák, když si sám řikal že tahle soutěž je o zpívání. Takže se di zahrabat... -
Nic proti Filipovi nemám, ale připadá mi jako Samir.Prolézá díky fanynkám