-
Miluju ho!
-
PRO PANA KLEZLU
PANE KLEZLA JA SEM TO VZAL NA SVEDOMI -
Marcovi
jestli míníš tady buzerovat Filipa tak zrovna vypadně ty šmejde a to nemělo být amarovi ale Omarovi -
Amarovi
ty šulíne nedělej že nejsi teplej a nesváděj to na Filipa který teplej není tak račí zales do bůdy Amar to je jak na psa -
Filip není teplej je to ten nejhezčí a nejlepší kluk kterého jsem kdy viděla a slyšela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Panu Klezlovi
Myslím,že jste byl opravdu upřímný, ale tak příjemně upřímný a takových pedagogů příliš není a za to se mi líbíte. -
pro Filipka dil 2.
Prosimte Filipku a jeste mam na tebe jednu velkou prosbu: Pribal si na tu svou cestu do ztracena jeste Marca [MarcX@seznam.cz] a cely svuj fanklub. Dekuji moc PAPA -
pro Filipka
Jed Filipku jed.. Jsi proste bozi.. mas skvelou cepicku, doufam, ze si ji nesundavas ani na noc.. Vzdycky jsem te obdivoval, pripominas mi kone a ja mam zviratka moc rad. O to vic me potesi, kdyz vidim mluviciho kone, to je proste zazrak.. Slovensky mluvici kun s cepickou.. Taky me dostava tvuj usmev idiota.. Preji ti, abys co nejdrive vydal alespon 10 cedecek, protoze si je urcite nikdo nebude kupovat a ten kdo ti je vyda propali gate a vsichni si uz konecne uvedomi, ze vubec neumis zpivat a do do te debilni superstar si se dostal uplnym omylem.. Takze hodne stesti na tve ceste do ztracena ti preje tvuj obdivovatel.. -
Omarovi a jemu podobným
Omarovi a jemu podobným kreténům: Máš asi velké mindráky, tvé názvy, jimiž častuješ Filipa se hodí nejspíš pro tebe. Jinak mi moc nestojíš za diskusi zasranej blbečku. Marc -
Proč sem lezete??
Když Filipa nemáte rádi,tak co tady vůbec děláte???Jděte do prdele s těma vašema přihlouplejma kecama!!!Nikdo na ně neni zvědavej!!!!!