Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rozhovor

V Blesku je pokračování rozhovoru s chůvou.
    • Pro Honziste

Jaka chuva? Uklizecka,to je rozdil,ne?
    • Re: Rozhovor

moc příjemný rozhovor, a tato paní asi mluví skutečnou pravdu, protože tam byla denně.... každý měl trochu vinu jak Vendula tak Karel, ale nikdo nemá právo je napadat a osočovat a plést do jejich soukromí jak to udělal RENČ!!
      • Re: Re: Rozhovor

Jakou pravdu,z celého článku je cítit jak ji vede ruku z pera Václava. Máte svůj úsudek ? Už nic hlupáci nepište. Ty si kup dnešní Aha ! když tak čteš ty bulváry a přečti si,že tato "chůva" byla uklizečka ale hlavně matka kamarádky Venduli,takže opět aranžmá Václavy!!
        • pro Lenku

Jo byla to jen uklizecka,pravda,podle toho jak ji mel pan Svoboda rad,mohla maximalne zametat ve sklepe...ted at si zamete pred svym prahem,Pizza
        • Re: Re: Re: Rozhovor

Když už zmiňuješ deník Aha, tak je taky dobrý podotknout, že Blesk dneska proti němu začal podnikat právní kroky, protže tento článek v aha je lživý...
      • Re: Re: Rozhovor

Přesně tak, souhlasím. ten rozhovor se mi líbí z toho důvodu, že nikoho neuráží, neponižuje. Opravdu věrohodně mluví o depresích - lidé co to znají, to musí potvrdit. Myslím, že toho ví víc než ten šmejd Renč a doufám, že se mu to jednou vrátí...
  • Prosím

Nehodí se to sem, já vím, ale mám prosbu. Mohl byste mi někdo na meil poslat píseň Žít od K. Gotta a K. Svobody. Předem díky petruse.jankova@centrum.cz
  • Mfplus

Přečtěte si rozhovor se Svobodou na Mfplus. Svoboda byl člověk, který rodině vládnul, ne Vendulka.
    • Re: Mfplus

Můžeš sem dát prosím dokaz, nějak to nemůžu najít...díky *3*
      • Re: Re: Mfplus

MF Plus-Detail, je to sekce rozhovory.
  • pikant atlas

Prectete si pikant na atlasu nazev psychologa na rence. *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Velká prosba

Nevíte kde se dá stáhnout Vzpomínka na Karla Svobodu, která koluje po internetu? Pokud ji někdo máte prosím pošlete mi ji na email: ixikoy@seznam.cz DĚKUJI
    • Re: Velká prosba

Když už budete v tom posílání, já bych taky moc prosila petruse.jankova@centrum.cz díky moc
  • renč

Myslím, že renč už taky (konečně) zažívá svoje. Před chvílí jsem četla nějaký článek, kde se strašně diví tomu, proč se k němu lidi chovají tak jak se chovají (že mu prý dokonce nadávají už i na ulici a tak...)... k tomu prostě není co dodat, pořád prostě nechápe co "vlastně udělal" a nikdy mu to ani nedojde (bohužel) *9*
  • V blesku

V blesku je rozhovor s chůvou.
  • Můj názor

To svalování viny za msrt manžela na Vendulu bych chtěla přirovnat k jednomu příkladu. myslím, že je to stejné jako znásilnění. Žena je pak osočována že chodila a chovala se moc vyzívavě, ale pokud řekne ne, tak za to nikdy nemůže a nemá na to žádnej podíl. Přijde mi to stejné. Velndule držim palce, ať se z toho rychle dostane, už kvůli malýmu Jakubovi
    • Re: Můj názor

Velmi výstižné a nezbývá mi nic než souhlasit. Díky za tenhle příspěvek.
      Taky Vendule držím palce!
  • DŮVĚRNÍK

Jen žasnu nad tím jak se pan RENČ pasoval do role důvěrníka pana Svobody, tomu nevěří snad ani sám pan RENČ, každá reklama dobrá i kdyby měla ublížit komukoli.
    Pro každého slušného člověka tímto musel skončit. Každé jeho dílo už ignoruji i kdyby bylo sebelepší. Není to člověk a v takové situaci něměl právo ani na ten vlastní názor.
    *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: DŮVĚRNÍK

No jo no, Renč očividně nemá žádné hranice a slušné chování a ohleduplnost mu zřejmě nic neříkají ....
  • vrazda!

Napadá mě to též! PRAVDU zná jenom p. Svoboda! Přeje všem DOBRÝM LIDEM "POKOJ V DUŠI"!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit