-
Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
Jsem rád, že ještě žijí tací charakterní lidé jako jsou p. Svoboda ml. a p. Renč. Skláním OBĚMA HLUBOKOU POKLONU, že v dnešním prohnilém světě MAJÍ ZDRAVÝ ÚSUDEK. -
-
Re: Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
Ano,souhlasim,jsou ty Svobodovy deti opravdu na urovni,vydali krasne a pravdive prohlaseni a co se mi na nich nejvic libi,je to,ze nelezli hned do televize a nemluvili do medii a opravdo uctili tatu a pockali co Vaclava rekne a pak teprve zacali pravdive mluvit.Jsou to obdivuhodni lide,maji vysku a uroven,nejde jim o penize,konacne se syn vrati do rodneho domu odkud byl vystipan -
-
Re: Re: Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
inteligence se nepozná podle toho jestli někdo má nemo nemá vysokou školu...
ono stačí mít rochu "šteští" a školu může dokončit každý ....c
-
-
Re: Pan Renč i pan Svoboda ml. jsou skvělí lidé
Myslím,že pan Renč nemá ani ponětí co to je ztratit dítě a pak ještě manžela. I kdyby mezi nimi byly nějaké rozpory, byl to jejich život a myslím, že pan Svoboda byl dost starý na to, aby si je dokázal vyřešit sám a také myslím, že takováto sebevražda je zbabělá a sobecká. Filip Renč je sobecký hulvát.
-
-
Drzim Vam palce,pane Renci
Vazeny pane Renci,
obdivuji vasi osobni statecnost,se kterou jste se postavil po bok detem pana Svobody.Medialni hon i nektere silne vulgarni prispevky v teto diskusi jsou bohuzel obrazkem nasi spolecnosti.Nechci se vyjadrovat k chovani vdovy,nepripada mi to vhodne,ale nemohu se ubranit horke pachuti z jejiho jednani a prezentace.Je to ovsem jeji vec a take vec jejiho svedomi.Nikdy bych se k nicemu takovemu nevyjadrovala,pokud bych nemela pocit,ze je treba se i slabym hlasem postavit na stranu nekoho,na koho je vyslovene poradana medialni stvanice a to i lidmi{tim myslim Vasimi kolegy} ,kterych jsem si drive vazila a mela rada. Budte silny a verte,ze je mnoho lidi,kteri maji obdobny nazor jako Vy.Preji hodne stesti a uspechu v praci a take hodne klidu a osobni pohody.
Jana Chloubova -
Přátelé
domnívám se, že se mnoho lidí s okolí pana Svobody plete. Z vlastní zkušenosti dobře vím co to znamená mít deprese. Po různých životních kotrmelcích jsem jimi trpěl několik let a nakonec jsem přišel za svým přítelem psychiatrem s prosbou o pomoc. Byl jsem v děsivém stavu, jenom malý kousek od toho, abych udělal něco nepředloženého a moje první věta byla: pane doktore jsem blázen! Psychiatr se na mě podíval, uklidnil mě a po několika mnohahodinových vyšetřeních mě ujistil, že jsem zcela normální jedinec, který prostě trpí depresemi. To znamená, že mozek přestal produkovat hormon, který rozpouští hormon č.2,který je příčinou depresí. Antidepresiva rozpuštěcí hormon nahrazují. Dnes jsem v pořádku, neboť jsem se pod dozorem odborníka deprese zlikvidoval. Tím chci říct, že pokud pan Svoboda trpěl depresemi, v žádném případě NEBYL BLÁZEN jak mnozí neustále mylně tvrdí. To je hluboký omyl. Co se manželství týká: každý člověk až na vyjímky vám potvrdí, že po 12 letech soužití dochází k různým hádkám a neporozumění, ale to neznamená, že by se manželé přestali mít rádi. Občas na sebe s manželkou ječíme, ale už za půl hodiny s toho máme legraci, dáme si pusu a jsme v pohodě. Pana Svobodu jsem znal i jeho paní, a myslím si, že se rozvádět nechtěli. Karel byl hodně smutný, ale spíš z jiných věcí. Nevěřil lidem, pronásledovala ho závist a to byla vždy jeho první věta, když jsme se viděli. Na dotaz jak se vede tak jeho první větou byla: BYLO BY TO FAJN, KDY NEBYLO (řečeno doslova) ZASRANÉ ČESKÉ ZÁVISTI. Osobně se domnívám, že příčiny k jehosebevraždě byly jiné, než pouze neshody v manželství. Únava, zklamání v lidech atd. Je to smutné, těšil jsem se na další setkání, neboť pan Svoboda byl skutečně ohromná osobnost, a slušný a báječný člověk. -
kroťte se
prosím vás kroťte se. Nadávat jen panu Renčovi je moc pohodlné. Divadlo tam hrála paní vdova - když byla duševně tak na dně, jak mohla zaregistrovat a okamžitě vstát když hráli "její" píseň? Copak jste slepí? spíš zaslepení, vážení -
prosba
Není to tak dávno, co jsem si sám připadal jako blázen. žil jsem se ženou, která navenek působila jako zlatý člověk, ale jak jsme byli sami, bylo to totální peklo. Byla chorobně žárlivá a evidentně trpěla sklonem k maniodepresi. A tak jsem náš vztah ukončil. V ten okamžik se ke mně otočili moji přátelé zády, jako k největšímu póvlu, který ubližuje lidem. Připadal jsem si jako někdo, kdo je omylem zavřený v blázinci a neustále křičí, Já sem nepatřím ! Je to strašný pocit beznaděje.
A právě tak mi to celé připadá i tady. Možná se pletu a věřte, rád bych. Je to lidské. Jestli ale někdo vyjádří svůj názor a je to člověk, který je mnohem blíž k celé záležitosti nežli my všichni ostatní dohromady, je třeba si uvědomit, že má na to právo. Ať už má pravdu, nebo nikoli.
Ztráta milovaného člověka, přítele, kamaráda je velice bolestivý zážitek. Tak ho nezhoršujme. Jde tu přeci o slušnost. Prosím, chovejme se tedy tak.
Děkuji. -
-
SOUHLASÍM s p. RENČEM
Dobrý den pane Renči. Nevím, jestli si tenhle příspěvek budete číst, každopádně bych Vám moc chtěl říct, že plně souhlasím s Vaším postojem a velmi obdivuji, že máte natolik odvahy a cti si za ním stát i přes tu nechutnou a špinavou mediální hru, která se okolo Vás poslední dobou odehrávala. Plně rozumím tomu, co jste ve všech svých(i v tom posledním) prohlášeních napsal a velmi obdivuji, jak jste se zachoval na pohřbu pana Karla Svobody. Jako JEDINÝ z tzv showbusinesu jste prostě měl odvahu postavit se mediální hře ze strany pí. Svobodové, jejímž cílem bylo i jak sám píšete hlavně udělat chudáka z vdovy a to i za cenu toho, že by se říkalo, že pan Svoboda byl cvok. Svým jednáním jste nesl dost nebezpečně kůži na trh, ale věřím, že se najde spoustu rozumně uvažujících lidí, kteří se zamyslí a pochopí proč jste to udělal. Mějte se. H. Havránek. -
-
Re: SOUHLASÍM s p. RENČEM
plný souhlas!!! -
Re: SOUHLASÍM s p. RENČEM
PLNÝ SOUHLAS S P.RENČEM!!! Též ho obdivuji, že dokázal jít s kůží na trh kvůli zesnulému kamarádovi!!!
-
-
-
Drson Jason
*1* *1* Fakt uz ji nechte na pokoji. *1* *1* Drson Jason -
-
Re: Drson Jason
Nesouhlasím. Renč tlačil Svobodu, aby dokončil Golema v požadovaném příšerném termínu. A teď hází špínu na Vendulu.
-
-
Drson Jason
Nechte zastanci Rence Vendulu uz na pokoji.Udelame z pet malych do skolky.Drson Jason *16* -
"morální celebrita"
Kdo je to Renč??? -
proč?
Proč jsem vživotě neslyšel v západních rádiích žádnou českou písničku,nebo kapelu.Možná jsem měl špatnou stanici,možná ne.Myslíte si,že jsme tak špatní,nebo nás furt berou,jako zaostalý východ..Trochu jsem teda odbočil,ale co vi na to? -
Již bylo dost řečeno
Myslím, že bylo řečeno již více než mělo! Všichni co jste psali, zamyšlete se nad svým textem!!
Že Filip Renč nepovstal bylo jeho rozhodnutí ( nicméně to bylo na žádost syna Karla Svobody) ale v žádném případě to nabyla neúcta ! Skladatele Karla Svobody si VELMI VÁŽIL ( osobně to řekl, zkuste i ho občas poslouchat).
Posuďte jeho profesní um. Je velmi dobrý režisér. Tím, že se díváme na jeho filmy (a diváku je spousta) které se promítají a je spoustu , spoustu lidí kteří se na tento film podívají i několikrát, znamená pouze to, že je ve svém oboru dobrý ( pro ty co ho stále osočují - viděli jste jeho filmy ??? Mám pocit, že jistě ano. Nicméně nemůžete popřít, že je dobrý, možná až velmi dobrý režisér).
Nepřátelé uzavřete již svou zlobu. Čas Vám ukáže zda má čí nemá Filip Renč pravdu.
Pokuste si udělat svět krásnější kolem Vás. Osočování kohokoliv ( někdy mi z Vašich příspěvků připadá, že žiji mezi nešťasnými závistivci)Vám k tomu nepomůže.
A jestli Vám trošku časičku zbude, podívejte se na nějaký pěkný film od Filipa Renče nebo si zajděte na muzikál!! Jistě si odnesete pěkný zážitek. -
-
Re: Již bylo dost řečeno
Ano, bylo řečeno dost. Ale onu píseň složil K.S. pro Vendulu, a proto bylo povinností všech povstat! -
Tam nešlo o to co si Renč myslí , ale asi taky neznáš zásady slušného chování JE NEPSANÉ PRAVIDLO A SLUŠNOST,že když rakev ze zemřelím jede dolů tak se všichni přítomní postaví na počest jeho památky a to tak prostě je.Taky tě vaši asi moc nenaučili .Takovou věc ví snad každý člověk,vlastně až na vyjímky kteři tady Renče obhajují a hlavně tebe .Zeptej se rodičů nebo někoho skušenějšího co se na pohřbu sluší. *10* -
Hanah děkuji za váš konečně zde po dlouhé době správný názor. Oni to tito naivní lidičky co si říkaj národ také pochopí ale bohužel pozdě až ublíží totálně rodině pana Svobody, myslím tím opravdovou rodinu , ne vypočítavou paní Václavu , která to tak strašně zintrikovala a rozdmýchala se Sidovským,která na to vše má tolik energie - opravdu neuvěřitelné !! -
-
pro Lenku
Mas pravdu,pravdu,pravdu...snad zvitezi
-
-
To jsem si bohužel odnesla když jsem se divala jak se pan Renč a syn pana Svobody zachovali na pohřbu,do té doby jsem měla filmy pana Renče docela rada,to jsem ale neveděla,že je to takovej nevychovanec -
Nějaká chytrá
Tady vůbec nejde o to, jakej názor Renč má, ale o to jakým způsobem ho vyjádřil. Máme sice demokracii, ale jsou určité morální meze a mantinely podle kterých bychom se měli řídit. a on je nezná... Chlap prostě nemůže jen tak kopat do ženský, která zrovna přišla o manžela. Renč u mě skončil, nemyslím si, že je zas tak dobrý režisér a na žádný z jeho filmů už nikdy nepůjdu... -
-
Re: Nějaká chytrá
Jakým způsobem vyjadřujete svůj názor Vy?? Jistě vždy geniálně , podle svých vlastních mantinelů. Ale jsou tyto mantinely dle etiky a mravního způsobu života??? Zamyslete se, vždyť tak dokonalý jistě nejste!!! Mravnost a etiku dává společnost v které žijete. Mravnost je vzdát úctu zesnulému , demokracie říká, mohu vzdát úctu tomu ke komu tuto úctu mám. Filip Renč vzdal úctu člověku kterého si vážil, člověku jako byl Karal Svoboda.
Není však povinnen vzdát úctu Venduli Svobodové které si pravděpodobně z nějakého důvodu méně váží.
Mimo jiné do vdovičky nekopal, jen vyjádřil svůj postoj k její osobě- což si myslím je demokratické. Nemůže diktovat jak se mají lidé chovat nechme je ať se projeví sami, mají stejně jako ostatní nárok na svůj názor.
Čas ukáže jak jsem již psala a možná budete psát jak hrozně se Vendula zachovala k dětem Karla Svobody jak je chce připravit o dědictví, jak si již brzy našla náhradu v jiné náruči. ČAS UKÁŽE !!!!! A myslím, že již brzy. -
-
Re: Re: Nějaká chytrá
Je mi Vás opravdu líto. Vězte, že nikdo a ani Vy HANAH nemůžete vědět nic z toho jaký byl vztah mezi panem Svobodou a jeho ženou. Pan Renč si svůj pohled na celou věc měl nechat až po obřadu. Tomu se říká slušnost! A Vaše starosti o to kdo a kolik bude dětit a zda má paní Vendula milence jsou stejné jako v bulváru. Je vidět, že Vás to baví a sama přispíváte k jejich rozmnožování. Přeji paní Vendule a jejímu synovi hodně zdraví a aby tu špínu, která se na ně valí ze všech stran stačili vylévat z kýble ven. Vždy se totiž najdou "dobří" lidé, kteří na druhé plivají, aniž by je osobně znali. To bylo, je a bude. Tak nechte Svobodovi v klidu a svůj čas věnujte něčemu užitečnému
-
-
-