-
Pro Janu
Jano, mezitím co jsem na netu, zavařuji manželovi jídlo na cestu (jezdí kamionem). Z těch tvejch názorů jsem tak v šoku, že se mi vyvařila voda!!! To se mi už dlouho nestalo, abych se s někým takovým setkala. A i když manžel bude pravděpodobně bez jídla, tak ti řeknu, že to za to stálo, protože třeba už se s někým takovým ani nesetkám a jestli mu všechny ty tvoje názory dám přečíst, tak mi i promine. To mi věř. Ale názor je názor, to se ti samozřejmě nesmí brát. -
Pro Evu
Vendulu neznám osobně, nemůžu tvrdit o její osobě nic špatného, mám ji celkem ráda, Svobodovi se mi jako pár moc líbili a fandila jsem jim. Je mi jedno, kdo z nich byl v právu, ale Renč se choval k Vendule hnusně. Vendula ztratila manžela, kterého, jak vidím, dost potřebovala. Ještě předtím ztratila dceru, díky tomu, že měla slavného manžela si asi taky své zažila a nechápu, jak se k ní někdo takhle může chovat a už vůbec ne pár dní po tom, co ztratila manžela. To měla být od toho Renče odvážnost? To byla nevychovanost, netaktnost, když už nic jiného. Něco jako úcta mu asi neříká. Hrát divadlo si může někde jinde, ale ne na pohřbu, to se asi nehodí, nemyslíš? -
pro janu
Ty máš dvě děti, a to se ani trochu nedokážeš vcítit do pocitů ženy, které umřelo dítě? Škoda, že to už asi nikdy nezažiješ!
Jak ty můžeš pracovat a mluvit o zdravotnictví *16* . Být tebou, tak se s tím ani nechlubím, tobě bych se opravdu nechtěla dostat do péče *13* ! -
-
Re:myiskaj
Ano mam dve deti a dokazu ji pochopit,kdyz ji umirala holcicka,ale uz nedokazu pochopit,proc chodil pan Svoboda na hrbitov sam? Protoze musela zapomenout trajdanim? -
-
pro janu
Teď budu trochu polemizovat - co když na ten hřbitov prostě chodit nemohla? U mě např. to tak je. Od doby co mi zemřel děda, jsem na hřbitově nebyla, prostě to nejde. Je to už sice pár let, ale občas to ještě zabolí .... třeba i u ní to tak mohlo být, nemyslíš? A ani bych se nedivila, každý prožívá strátu dítěte jinak...
A nebo tam chodila, ale teď bohužel pro ni se tenkrát nenašel žádný "očitý svěkdek, který by ji přistihl při činu". -
Re: Re:myiskaj
No co ty nemáš všechno v rukávu za drby. Tak ted jsem dostal chut si zjistit, kdo doopravdy jsi. Protože tohle už začíná přesahovat veškerou normu slušnosti a hraničí to s pomluvou. Zatahovat do diskuse pár let mrtvé dítě a polemizovat nad častostí návštěv na hřbitově. To si nedovolil ani Renč. Myslím, že ti děvče udělám reklamu, že se z ní nevzpamatuješ. -
-
vismajor
Nikoho nepomlouvam,prece ma kazdy pravo na svuj nazor
-
-
-
-
Pro Marve
No jasně, že to byla ironie, s takovými názory jsem se v životě nesetkala. Asi jsem prostě ještě mladá a blbá. Ale od vysokoškoláka, to bych neřekla, co se člověk dozví. Nevím proč, ale nějak jí to všechno nemůžu věřit. -
-
Re: Pro Marve
Ze začátku psala, že BY svoje děti vychovávala sama a nepotřebovala BY chůvu. Tak jsem nabyl dojmu, že děti nemá. Pak najednou vlítla rovnýma nohama do dvou dětí a ozdobila je VS. Prostě je to taková obyčejná zdravotnice bydlící v 7+2, šaty jí napoví vše o povaze člověka, nemůže vydejchat karibik, doma sedí v teplákách a kdyby myla Ivanka Gottů denně vokna, tak je bude mejt taky. Já bych tu jihomoravskou zdravotnici chtěl vidět víc než Neapol. -
pro Věru
já se s podobnými názory taky nesetkala a musím říct, že se stydím za Janu *9*
Já totiž pracuju ve zdravotnictví a JSEM zdravotní sestra, proto taky nedokážu jisté názory pochopit ...
Děti sice ještě nemám, ale při představě, že by mi případně dítě mělo zemřít .... nevím, jak bych se z toho dostávala. A p. Svobodová má můj velký obdiv. Mohla se uzavřít do sebe, ale místo toho se snažila svého "zážitku" využít pro pomoc ostatním a... dokázala toho opravdu hodně.
-
-
Pro Modráka
Ty jo, já se už dlouho takhle hezky od srdce nezasmála, to byl snad nejlepší příspěvek za poslední dny. A hlavně VÝSTIŽNÝ!!! -
Naše zdravotnictví ohroženo. Pro Janu
To je dobře, že máš tu vysokou školu. To ti fakt moc přeju. Jen teď přemýšlím, jestli mám své děti přemlouvat, aby se tam hlásili, když vidím, co z toho pak vzejde. Kdyby se platilo v nemocnicích, tak myslíš, že by Vendula nemusela o příspěvky na charitu žebrat? To nevím, ale vím, že by určitě zase museli jít žebrat ti co si to nemůžou dovolit, třeba někteří staří lidé. A myslím, že Vendula by v získání té charitativní částky měla mnohem větší šanci. A už dost, ze začátku mně to docela bavilo, čekala jsem, co se všechno od tebe dozvím, musím ti říct, že máš fakt super názory na život, držím ti pěstě a věřím, že to takhle daleko dotáhneš. A hlavně, doufám, že si tohle od tebe nikdy Vendula nepřečte, protože to by jí teď asi nepřidalo. -
-
pro Věru
Doufám, že jsi to myslela ironicky .... *3*
-
-
Pro Evu
Tím důvěryhodným zdrojem mají být ty oči?
Nebo máš ještě nějaký jiný? Tak se s námi poděl, když jsi to nakousla. Jo a obhrouble se ona možná na první pohled zdá, ale to neznamená, že musí být. Já jí teda neznám a nemůžu tvrdit podle toho, co jedna bába povídala, když jí sama neznám. -
-
Re: Pro Evu
Zdroj nejsou oči pochopitelně, dopisovat si nebudu a už vůbec ne dělit, jména ti bohužel nesdělím. Jen k těm očím - zkus se podívat znovu. Jen čas ukáže, kdo byl v právu, kdo byl odvážný, kdo prospěchář, kdo zlý a falešný...
A naši synové a vnukové se budou jednou učit o geniálním skladateli, odvážném a talentovaném režisérovi a nikoliv o tom, kdo byl, je a zůstane takový, jakým je zmíněná dáma. -
-
Re: Re: Pro Evu
takže nemáš nic, není nad to se pochlubit s tím, že "mám zdroje" a skutek utek. Už jsi tak ten Renč, ať žije touha po zviditelnění!
-
-
-
Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
Člověče, tak jestli je to tak, tak to si něco takového určitě založím. Nebo nechtěla bys ty, když jsi tak majetná a nevíš, co s penězy? Jo a prosím tě, mohla bys naznačit, co tam tak zhruba v tom zdravotnictví děláš ? Jestli napíšeš, že zdravotní sestřičku, tak kdyby jsi byla laskavá a naznačila aspoň město, abych měla jistotu, kam bych určitě nešla. Jo a ty postýlky byly úplně nové a krásné!!! (hlavně funkční, pohodlné a moderní - i když to je asi jedno). Nevím, co ale má Vendula společného s tím, že by se mělo platit za službu lékařů či ležení v nemocnici? To jako, že by tu druhou polovinu, která je teda podle tebe blbě využitá dala do zdravotnictví ? Nebo co jsi tím myslela? Myslíš, že by to pomohlo? A taky jsem se chtěla zeptat, jestli máš děti? Protože takovýhle názor by mohla napsat jedině bezdětná žena. -
-
Re: Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
Myslela jsem to,ze lidi poradaji sbirky na nemocne deti,ale nevi ze polovinu techto penez si rozdeluji ti aktiviste,co tyto sbirky poradaji.Dale jsem tim chtela rict,ze kdyby lide za pobyt v nemocnici platili,nemuselo by se zebrat a poradat tyto,,Akce,,Deti mam 2,jedno ma VS,stejne jako ja...sestra tam nejsem,kraj jihomoravsky
-
-
Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
To je docela darda, naposledy jsem tu byla v pátek, ale takovýhle názor, rozporuplný jsem ještě nečetla. Na jednu stranu je podle tebe Vendula hrozná a druhou stranu se už ale před sedmi lety vzpamatovala? Nevím, co tady mluvíš o plyšácích, Vendula udělala pro Kapku naděje mnohem víc než nějaký debilní plyšáky, máš vůbec přehled, čím se ta Kapka zabývá? A dále to je právě ono, ona to dělat nepotřebuje, protože měla a má peněz dost, ale PŘESTO TO DĚLÁ. Kdyby měla jít podle tvých sobeckých rad, že prachy nepotřebuje, tak co by tam lezla, tak ne jen, že spoustu dětí ztratí třeba naději na lepší život, ale třeba ani v pitomej strakonickej nemocnici by nebyly postýlky, ale dál by se vozidli mimina ve 20 let starejch postýlkách s vymlácenýma špršlema se strachem, že mi dítě vypadne. A toho je mnohem víc. A tetování? Neměla si ho tedy kvůli tobě dát odstranit předtím, než šla na pohřeb, no jasně, ona se doma stejně nudila, viď, nevěděla co roupama. Ty přemýšlej o tom, cos napsala, protože to je fakt ubohý. A chůva? Vendula má oproti Ivance jedno mínus. Vendulina maminka se musí starat o otce, který je nemocný, takže Vendula ji nebude zatěžovat ještě s tím, že jí bude dávat Kubu. Což Ivanka využije u maminky kdykoliv. A nehledě na to, občas u Ivanky i na chůvu dojde, takže to vůbec není pravda, že jí nemá. A do toho Karibiku si klidně zajeď taky, třeba tam taky někoho klofneš a přestaneš jí závidět ten "SKVĚLEJ" život, a třeba budeš mít štěstí, že ten tvůj boháč bude o malinko chytřejší, jak ty. -
-
Vidím, ře tu řešíte opravdu už jiné věci, trochu jste odbočili od tématu, nicméně zpět do hry!!! Z dobrých zdrojů vím, že Václava je velmi špatná, nevzdělaná a obhroublá žena.Karel byl velmi velmi schopný člověk s cítěním pro druhé a smrt své dcerky bral mnohem hůře, nežli ona dáma. Dívejte se lidem do očí, byť na fotografiích, jsou skutečně oknem do duší. A bohužel její oči nevykazují nic o její dobrotě!!!
Dny další vám to dokáží, věřte. -
Vazena vim o sbirce zvane charita asi tolik,ze jsou to nepruhledne,nezdanitelne primy,zadny berni urad si nedovoli tam delat kontrolu,polovina jde na stare postylky a druha zustava v kapsach tech,co jste jim tak vdecni.Ale je dobre ze je tady tolik lidomilu a stale prispivaji na charitu,modli se k bohu a veri ze spasi svet.Lepe by bylo aby jsme vsichni platili a to jak za leky ale hlavne za zbytecne navstevy u lekare..o lezeni zadarmo v nemocnicich ani nemluve -
-
Re: Re: Pro Janu: Přemýšlejte!!!!!
Jano, tedáááá ty máš recept na všechno. Všechno znáš, všude jsi byla, od všeho máš klíče a všechno jsi přeplavala. Akorát tě asi nikdo nechce poslouchat a tak tady bušíš hodiny do PC. Já sem začnu kvůli tobě snad chodit pravidelně. *1*
-
-
-
Přemýšlejte!!!!
Vážení, stále polemizujete nad tim,kdo nese vinu na smrti génia,melete do toho Renče a ted i Hůlku,ale nyní se ZAMYSLETE ...co to je za matku ,která stále potřebuje CHUVU? Mistr Gott s Ivankou ji take nemá,stojí na pohrbu v povzdálí pana Gotta,čimz mu dává najevo,ze si jej váží.To se o flundře,která stojí na pohřbu v minisukni a přes nylonky ukazuje své tetováni,spíná, ruce aby ji bylo odpustěno,jeji sobecke,nechapave,nemilujici,ale zištné chování říct nedá.Ale abych byla spravedlivá a nemysleli jste si,že jsem cynik,chápu,že po smrti dcery se její povaha mohla změnit a že hodně ztvrla..ale přesto si myslím,že by se měla věnovat s co největší péčí synovi ,vzdala se veškerých aktivit,to ji také nebylo nikdy zapotřebí ,peněz měla dost a těch pár plyšáků by na vánoce vždy nějací aktivisti donesli.Ať už nedělá ostudu,ale už toho udělala dost,přeju štastnou cestu do Karibiku i chůvě,snad se nějaký boháč najde...... -
-
Re: Přemýšlejte!!!!
Už jsem to tady psala jedou a napíšu to klidně kvůli takovým jao ty víckrát:
Já zase tobě (a tobě podobným) přeju, abys zažila to co Vendula. Aby jsi viděla svoje dítě umírat na jednu z nejzákeřnějších nemocí a věděla, že je v "posledním tažení", že mu už nejde pomoci a že je jen otázkou času, než tento svět opustí.... Potom abys byla pod neustálým drobnohledem různých více či méně seriózních reportérů, kteří čekají na jakoukoli tvoji slabost a chybu, kterou by mohli probírat ve svých rádoby novinách....Krom toho by celý článek byl tak trochu vytržen z kontextu, pravdivé aby byly max. tvoje fotky ale text článku, aby byl téměř celý vymyšlený a ty abys neměla možnost to výrazněji vyvrátit .... a v poslední řadě abys po pro tebe úspěšném a radostném dni našla manžela s prostřelenou hlavou ..... a potom možná budeš mluvit jinak, ..... ale .... kdo ví, ..... možná že ne *7* ! -
Re: Přemýšlejte!!!!
A co je na tom, že má chůvu, závidíš?! Aso jo,tak si taky jednu pořiď! A že se oblékla jak se oblékla, možná to trochu nedala, ale podle šatů se člověk ajeho povaha nepozná.
Jasně, teď se tahle diskuse zvrtne na házení špíny na Vendulu a kdoví koho ještě...
Každý ať si nejdřív zamete před svým prahem a výrazy jako flundra, štětka atd. si nechá doma.
a si jako myslíš, že kdyby její povaha po smrti dcerky opravdu tak změnila, že by mohla tolik let pomáhat dalším dětem? A nebo chceš snad tvrdit, že i tohle od ní byla přetvářka?! Nebuď směšná, takhle se "přetvářet" se dá vydržet možná pár týdnů nebo mésíců, ale né tolik let! -
-
Re: Re: Přemýšlejte!!!!
Podle satu se da dost poznat,a co rikas na tu starou suvu co stala vedle Vendy? Jak jsem zjistila ze takhle bude jednou vypadat Vendy uz chapu proc si dala minisukni.Doufam,ze nema tetovani i na bederrni casti zad,az bude stara a nosit pleny,pekne by to vykukovalo.Takze,ted uz stastnou cestu do Karibiku -
Pro Marve
Co tomu říkáš? Myslíš, že má smysl odpovídat tupcům, co vykřikují, že Karel Gott nemá chůvu?:)))Ivanka Gottů nemá chůvu, tak je pro český národ chůva tabu. -
-
Re: Pro Vismajor
Nemá, pořád si říkám, že na podobné hovadiny nebudu reagovat .... ale ne vždy se mi to podaří (nereagovat). Nekdy se to prostě nedá *9*
-
-
-