Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou "pravou"

...Nikdo z nás nevidí do toho, co se dělo doma u Svobodových,....ale přeze všechno - kdybych tolik milovala svého muže, jak Vendula tvrdí, tak bych z jeho smrti byla naprosto otřesena a rozhodně bych nebyla schopna vystupovat v médiích s takovým klidem (i když jakoby zkroušená vdova) jako vystupovala. Určitě bych zalezla někam do kouta a nechtěla nikoho vidět...nevím proč, prostě se mi to nějak nechce líbit a protože mám ohledně spekulací (jako všichni)o tom, proč to PAN KAREL SVOBODA udělal a proč to udělal zrovna takhle a jelikož mi ani chování Venduly S.nepřipadá věrohodné (i to jakého z něj posmrtně dělá blázna), musím Vám ....DRŽTE SE a obdivuji Vás za to, že se dokážete postavit čelem se svým (podle mě opodstatnělým názorem)názorem. Nad smrtí K.S. je spousta otazníků a doufám, že se vše řádně prošetří a že pravda vyjde na povrch ať je jakákoliv....a proto vydržte, máte naši podporu...!!!Blanche
    • Re: Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou

A kdo se zajímá o to, co bys udělala ty? V tobě je zabudováno nějaké měřítko pro lidské chování? Každá lidská bytost se chová jinak. Přečti si o tom něco. *8*
    • Re: Vendula nebyla pro Karla Svobodu tou

ha ... a nejlepe aby se to vyřešilo tak, že vinikem (byť jen nepřímým) bude Vendula, co ?! *16*
      A nejen pro tvou informaci, každý jsme jako člověk povahově jiný, někdo si radši se svou bolestí zaleze do kouta a nechce nikoho vidět (jak říkáš) a druhý jí ventiluje třeba způsobem, jakým to udělala Vendula .... zo za 1. a za 2. myslím, že udělala dobře, novináři "dostali svoje" a teď jí už snad nechávají v klidu a neotravujou ... nechápu jak můžete soudit to, jakým způsobem někdo jiný prožívá svou bolest ... *16* . No jo - říká se podle sebe soudím tebe a běda jakmile se někdo nechová tak jak bych se choval já,že ?!?!
  • Filipe je to tak

Filipe,souhlasím s tebou..Měla jsem Vendulu ráda,ale věřím tomu,že jí chtěl Karel tím,co udělal,za něco "poděkovat".Sakra někdo to už musel říct..Je prima,že máš tu odvahu.A ty,Vendulo,pykej za to,co jsi způsobila.
    • Re: Filipe je to tak

Mám jeden dotaz... Za co poděkoval malýmu Kubíkovi???? *13*
  • Renči drž se!!!

Konečně začínají mluvit také Karlovi přátelé, kteří opravdu vědí, jak to mezi ním a Vendulou bylo a co ho nejspíše vedlo k sebevraždě. Promlouvají díky Tobě! Vydrž, pravda se už brzy ukáže!!! Přeji Ti hodně síly v tomto těžkém období a štěstí do života!

*4*
    • Re: Renči drž se!!!

promlouvají díky tobě:hahaha, přátelé:hahaha
    • Re: Renči drž se!!!

A ty jsi jako byla u Svobodových skoro jako doma? Renč toho fakt "hodně dokázal" akorát tak házet špínu na lidi kolem sebe ... to je opravdu umění ..., ale někdo to dělat musí ...
  • k nepochopení

nechápu jak takhle můžete soudit lidi, které vůbec neznáte. *7* nevíte co se dělo mezi Svobodou a jeho ženou, ale také nevíte jaké důvody měl Renč k tomu, co dělá. tak vás prosím, aby jste se nepletli do něčeho o čem nic nevíte... *16*
  • Hlavu vzhůru

Zdravím Filipe, nenechte se znechutit tou hnusnou kampaní proti Vám. Pokud nemají Češi mistrovství světa nebo olympiádu, musí si v tom ekonomickém bahně najít nějakou zábavu. A bohužel jste to odnesl Vy. Naprosto s Vašimi názory souhlasím a jestli se Vendula přesídlí do Řecka, tak to bude úplně jasné, že ?
    • Re: Hlavu vzhůru

Jo a když pojede do karibiku, tak to bude ještě jasnější a nejjasnější by bylo, kdybys šel s tímhle názorem k lékaři, aby ti udělal jasno.
    • Re: Hlavu vzhůru

tím, že se na nějakou dobu odstěhuje do Řecka dokáže jako co?!? To jako budeš považovat za potvrzení toto, že měla nebo stále ještě má milence? No nevím, kdo je tady ovlivněn bulvárem....*13*
      A právě kvůli bulváru a lidem s těmito názory by z ČR odešel každý, kdo potřebuje být sám. A v případě p.Svobodové se tomu ani nedivím .... bulvár si nebere servítky ... píše kraviny na které se chytí jen volové ... bohužel z toho pak vznikají podobné příspěvky jako je ten nahoře .... *9*
      • Re: Re: Hlavu vzhůru

Nebudu psát detaily ani nechci.Ale v létě jsem ji v tom Řecku viděla, mluvím řecky a také jsem mluvila s Řekama co byli kamarádi jejího nabíječe a věřte OPRAVDU PANÍ SVOBODOVÁ SE JAKO DÁMA NECHOVALA!
  • MUDr. Filip Renc

Podle pana Rence maji deprese asi jen psychopati a uplne nemocni lide.at si prosim precte nejakou knihu o depresich nebo se zepta treba nejakeho kolemjdouciho a dozvi se, ze jimi muze trpet uplne normalni jedinec!!! Pro me je to obycejny cesky hulvat, ktery se neumi chovat k zenam . Po precteni clanku v MF DNES jsem nabyla dojmu, ze jde o andela, ktery musi hajit jmeno a cest pana Svobody a nemuze se divat na to zlo, ktere je tady na nem pachano. *4*
    Skutecne nechapu, jak je tato radoby celebrita tak chytra a tvrdi, ze zadne problemy nemel atd..on s nim snad zil?Sam Renc rika, ze se Svobodou nejakou dobu nemluvil = nejaka doba u cloveka, ktery trpi depresemi muze znamenat totalni obrat v jeho psychickem zdravi. Ale asi nema cenu to panu Rencovi vysvetlovat, o svem IQ nas myslim presvedcil na 100%. *3*
    • Re: MUDr. Filip Renc

a já k tomu ještě dodám, že to nemá cenu vysvětlovat ani těm, co se tady Renče zastávjí ... ale, vrána k vráně sedá, takže .... *3*
  • Je zajímavé

Jak se dá identifikovat jeden přispěvatel měnící nicky. *15* Pod malinký, taky a jiným nickem se skrývá blb, který má problém s čj, ale urážky sype z rukávu. *1* *1* *1*
    • Re: Je zajímavé

-neměním nicky,ale Ty jsi zatím toho moc nevypotil... *1* *1* *1*
      • Re: Re: Je zajímavé

Ale měníš. *1* V jiných příspěvcích nejsou takové hrubky. *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: Je zajímavé

No neměním,ale myslím,že v této už trapné diskusi jde o úplně něco jiného,než o nějaké hrubky, pouze odvádíš pozornost od tématu,když jseš tak dobrej češtinář,tak se tu zmohni taky na něco jinýho než kritiku-y-i.. Ok. *5*
          • Re: Re: Re: Re: Je zajímavé

Budeš se divit, ale o hrubky v psaném slově v životě jde. Prosím, co je to za slovo "zmohni"? Nejenom, že neznáš pravopis, ale tvoříš taková slova, že se tvoje čeština začíná podobat svahilštině. Než něco vypustíš z toho hrášku co máš na krku, tak zapoj to makové zrnko co ti supluje mozek.Určitě sedáš taky v první řadě......zvláštní školy.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Je zajímavé

Díky,ale po té špíně, co jsem tu na fóru četl,jsem získal trochu jiný náhled na svět.Je až neuvěřitelný co tu dokáží napsat různí intelektuálové,pravda bez chyb...
  • Chudák Filip

Převelice lituji velmi ubohého p.Renče,který ve svých letech stále nepochopil jak se má chovat *7* a jeho rodiče ho to taktéž nenaučily.Pakliže mu ještě něco v tom malinkatým mozečku zbylo tak by si měl uvědomit čím vším si Vendula jako matka a manželka prošla!!Každý z nás kdo přišel o dítě a posléze i o nejbližšího partnera tak jistě bude vědět o čem je zde řeč.A pana režiséra bych chtěl poprosit,aby přestal dělat českému národu ostudu a odstěhoval se minimálně na Kokosovy ostrovy kde už o něm jistě nebudeme hodně dlouho slyšet. *13*
  • Bufka

To je úplně jedno,co si myslí Bufka. Protože podle něj jsou nemocní lidi taky blázni...Mch. komu to není jasné: člověk, který přežije svůj pokus o sebevraždu jde automaticky na psychiatrii, následuje stabilizace a pak ho analyzují jak psychologové tak psychiatři než ho zase pustí. Takže spekulace o tom, jestli pan Svoboda potřeboval lékařskou péči, či ne, jsou tady zbytečné. Bohužel už mu nikdo nepomůže.
  • Kopie části článku...

Myslí si, že tragédii nastartovalo loňské léto, kdy Vendula odjela na dva týdny na dovolenou do Řecka a nakonec tam zůstala mnohem déle. "Vrátila se a Karel si mi stěžoval, že ho ponižuje, předhazuje mu, že on je teď nula, zatímco ona se stala ženou roku a je teď ona celebritou. Svěřil se také, že se mu vysmívá i jako chlapovi. Chtěla od něj i s Jakubem odejít, ale nabyl jsem dojmu, že ho chce vyprovokovat, aby žádost o rozvod podal on."-tak teď diskutujte...
    *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit