-
montec
Hele,co kdyš byl v ten moment ve Filipu Renčovi reinkarnovaný Karel Svoboda?
Logiku by to mělo,dal by najevo svojí nenávist k ženě a vysvětlovalo by to taky proč je Filip najednou tak zmatený a už ani nevý co,kde a kdy říká?
A nebo prostě na tym sedadle bylo lepidlo! *1* -
-
Re: montec
tak přesně tohle je podle mě hyenizmus .... že se tady přetřásá Renč a Svobodová (+ nějací další) budiš ...
Ale brát si na paškál mrtvého .... to už je příliž *16* ubohý český národe !!! ale na každého jednou dojde !!! *13*
-
-
Kapka
Pro paní Vendulu zůstala fakt už jen kapka naděje na majetek p.S. Hezký den.. *14* -
-
Re: Kapka
opravdu velmi vtipné *9* , až se zaz břicho popadám .... *9*
-
-
Filip Renč
To co předvedl Filip Renč na pohřbu Karla Svobody je naprosto neomluvitelné.Zachoval se jako namyšlený arogantní frajer, který si může dovolit vše.Co vůbec pohledával v první lavici mezi pozůstalými???? -
morální "celebrita" Renč
Vyzýváme vás Renči, odejděte!!!! -
INZERCE
Potřebujete proti sobě poštvat příbuzenstvo? Zdá se vám, že by řada příbuzných v krematoriu měla mít uprostřed cizýho člověka? Je vám hloupé verbálně napadnout ženu s dítětem? Chcete odborně posoudit váš psychický stav? Obratte se na nás!! Firma Renč vše zařídí. *5* *5* *5* -
RENČI JSME S VÁMA
jE NEUVĚŘITELNÝ CO Z TOHO VŠEHO DĚLÁTE? Znáte jenom šlupku a všichni si notujete. Renč neudělal nic špatně,byl na pohřeb pozvaný,Vás pobuřuje,že si nestoupl na něco na co z rodiny měla sílu jen Vendula.Pokud si chtěla a měla důvod si stoupnout,tak to udělala,proč by to měly dělat i děti?To nebyla nikoho povinnost.Vadí mě jak se do toho motáte a urážíte je. Nemyslíte,že samy věděly proč tak jednají? Tahle jsteto jen rozmázly vy, neznalý ničeho - neplette se do toho.Renč má jen smůlu,že je Renč,kdyby tam byl Pepa od vedle nic by jste neřešili! VIDÍTE TO VŠE JAK Z FILMU,JEDNOSTRANĚ,ALE SKUTEČNÁ PRAVDA JE NĚKDE JINDE! -
Zklamal mě
Snad v těchto smutných chvílích se člověk může povznést a dopřát klidu truchlící rodině. Nejsem zlomyslná, ale jak by se líbilo F. Renčovi, kdyby na pohřbu svého blízkého zažil podobnou demonstraci. Brala jsem jeho filmy, ale teď mě nikdo na žádný nedostane, i kdyby byl zadarmo. -
-
Re: Zklamal mě
filip se z tvého rozhodnutí,že nebudeš brát jeho filmy,úplně zhroutil. Protože zůstane bez prostředků,bude muset požádat václavu,aby mu poskytla také nějaké výhody z kapky naděje.
-
-
Ing.Radek
Dobře a teť se skuste zamyslet:I kdyby Renč na pohřbu vpředu neseděl,povstal na tu píseň a s možná velkým odporem Svobodové ruku podal,myslím,že média by na něj stejně špínu házela dál,poté co prohlásil onen pravdivý výrok na adresu Sv.,že šlo o hezký herecký výkon!
UŽ VIDÍM TY TYTULKY:
POHŘEB SVOBODY:RENČI,HEZKÝ HERECKÝ VÝKON!
A u toho obří fotka Renče podávajícího ruku Svobodové! -
-
Re: Ing.Radek
Ty si seš ale nějak jistý?!?! Ty máš nějaké odborné vzdělání že jsi schopen odborně posoudit "herecký výkon"?
Zas si tak moc nevěř, stejně jako Renč - ten taky není odborník na to, aby mohl přesně říct, jak se Vendula cítila a jestli ten její výstup v TV byla "dokonalá přetvářka"!! -
Ty jsi úplný děd vševěd *13* -
Zaspekuluj si ještě trochu. Tvé spekulace jsou opravdu nádherné. Jinak k Renčovi: Fyzicky je do dospělý člověk, ovšem jinak zůstal jenom pouhopouhým frackem!!! -
Jak víš,že onen výrok byl pravdivý?
-
-
prosím slušnost
Filip Renč neodhadl situaci, prostě mu to nevyšlo a teď určitě lituje,do čeho se zapletl.Šlo od začátku jen o jedno- být ve všech novinách za každou cenu.Jenže ho někdo použil-zneužil pro své zřejmě dlouho ukrývané emoce, ten,který si je vychutnal v přímém přenosu a pro kterého byl Renč jen figurka na šachovnici. Ovšem na pohřbu si vše evidentně vynahradil-alespoň dle jeho výrazu.Petr Svoboda nesahá ani po kotníky svého otce, on je velký slaboch.Snad někdy dospěje. -
blbec
a v čem je renč tak světoborný? Snad ne tím jak paní Svobodové ublížil? *9*