Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K věci !

Proč stále dokole omíláte, že Renč něco udělal? Renč do médií nikoho neodsoudil,řekl,že má na to svůj názor,který si nechá pro sebe v MF. Renč se jenom na žádost rodiny zůčastnil pohřbu a nepovstal na jednu z písní. A to se bude do nekonečna rozpatlávat? O tom se budou vést nekonečné hádanice? A na víc vy máte názor, on má také názor, tak jste jako bolševici, stádo ovcí pokud nesnesete a trochu se nezamyslíte nad jinýma nazorama!! Renč je ve styku s rodinou asi ví víc než vy přespolní chytráci !!!
    • Re: K věci !

Hmmm a podle tebe třeba Gott ve styku s rodinou neni *7*
      Nejde o to, že Renč vyjádřil svůj názor, na to má právo ( s tím souhlasím-s tím právem).
      Ale jde spíš o to, jakým způsobem to udělal...
      Možná mezi Karlem a Vendulou Svobodovými to nevypadalo moc idylicky, ale na pohřbu si svůj názor měl nechat pro sebe. Zvlášť, když kolem bylo tolik reportérů a kamer...musel přece vědět, co tím způsobí....A navíc u nás nejsme na podobné móresy zvyklí, přední lavice bývají JEN pro příbuzné...
      • Re: Re: K věci !

Jo , pro příbuzné,tak tedy měřme stejným metrem. Co tam dělala kamarádka Venduli? *13*
        • Re: Re: Re: K věci !

Napsala jsi to přesně,to byla kamarádka,ale jak se sám pan Renč vyjádřil,on s dětmi pana Svobody žádný kamarád není...,takže nechápu,že se nechal pozvat,no třeba je to jeho hoby,být trapnej *9*

Olgo díky,jsi můj člověk,kéž by nás v tzhle zemi bylo víc!!
          • Re: Re: Re: Re: K věci !

Zlatíčka, Vendulu - Václavu - jak je komu libo. Oni Václavi mají skutečně raději Vendula. Tak znám ji osobně - a prosím držte uř hubu. Ona si skutečně prošla svým. A kolik frajerek tu má předmanželskou smlouvu???
            Akolik z vás milovalo cholerika??? Slyšel někdo jakým způsobem spolu hovoří??? Ona byla mistr, uměla s ním mluvit. Už bych kolikrát vybouchla. Asi ho vážně milovala.A tohle divadlo /všechno to celé okolo ní/ ustojí málokdo, ona je silná osobnost a já věřím, že se za pár let po jejím boku bude objevovat nový chlapík, se kterým bude šťastná, protože ta holka miluje na plno. A Kubík je kouzelnej - žednej zdravej chla by to děcko neopustil - když už ženu ano. Prosím - buďme už zticha. Renč je bez empatií , je to potížista.

Jo to máš pravdu ... když tak stejným metrem, ale srovnej jak se chovala kamarádka Venduly a jak Renč..

Ty jsi tu kamarádku totiž nesledovala.Seděla stejně jako Renč akorát se postavila. Řešíte pořád NESMYSLY
            • Re: Re: Re: Re: Re: K věci !

Kamarádka Venduly a maminka Venduly tam byly proto,aby jí byly oporou v této těžké chvíli...
            • Re: Re: Re: Re: Re: K věci !

Přesně,seděla jako Renč,tak v čem byl Renč horší?
    • Re: K věci !

Víš,asi jsi to vůbec nepochopila. Nejde vůbec o vyjádření názoru, ten můžeme svobodně vyjádřit všichni. Jde tady o to jak tento názor vyjádřit a to se člověku, který se živí režií opravdu nepovedlo. O podstatě projeveného názoru tady si troufám říct, spousta lidí ani nediskutuje.

A kdyby tam seděl soused, také by nevstal , to by jsi neřešila, ale Renče každý řeší a probírá jak je arogantní, já to sledovala na netu,tvářil se normálně,vůbec ne provokativně akorát měl brýle jako matka Václavy a polovina lidí v sále !! řešíte to , protože jde o Renče,ale jeho filmy se vám kdysi líbily že? Ted každý mele jak se odvařil..ach jo..

a k těm Renčovým filmům ... věř nebo ne, ale neviděla jsem ani 1 jeho film a nelituju, vždycky mi stačí ukázky a vím, že mě to prostě nechytne...

Nemáš pravdu, v případě takovéhoto nechutného souseda půjdu a svoje stanovisko mu řeknu. Pan Renč je ode mne vzdálen /stejně tak jako od mnohých z nás spousty km/ , proto toto vyjadřujeme tímto způsobem. Těžko se divit. Myslím, že všichni, co se Renče zastávají, mají problém s omezenou citlivostí.

Vážená Marto,asi nevíte,co to citlivost je.

očividně tady zase někdo něco nepochopil, ale u některých to nemá cenu dál vysvětlovat....

asi tak nějak .....
  • Až tak

Víte, ono je to tak, když má někdo kruté deprese a nemá doma zázemí je to všechno v háji. Tato situace , i kdkyž se o tom nepíše nastala u p.spisovatelky Ivy Hercíkové, proč si myslíte, že se oběsila. Přišla na nevěru manžela, který byl o x let mladší a neunesla to. Ostatně jak to bylo najdete v povídce Holka na zabití. Znala jsem ji osobně, byla to spokojená baba, na kolena jí dostala nevěra manžela a následně nemoc(alkohol-stres-mrtvice). Je na každým tom z těch partnerů, jak se s tím vyrovná. *13*
  • Pokrytec Hůlka 2

Jako člen uměleckého souboru divadla ABC v Praze jsem byl před 5 lety obětí násilného, trestného činu.Jako pachatel stál před městským soudem v Praze herec tohoto divadla E.Č.Byly toho tehdy plné noviny, Blesk, Super, Právo apod.
    K soudnímu přelíčení s výše jmenovaným pachatelem, který se i přes své zjevné umělecké propady nějakým zázrakem dostal do alternace obnovené premiery Drákuly( která také podle toho později dopadla, pokud tam měl v titulní roli vystupovat umělec tak podřadných kvalit, jako je E.Č, kterého m.j nazývají prestižní čeští divadelníci zapomenutelným kretenem, dorazil i jeho kamarád v marihuanové zbrani Daniel Hůlka
    • Re: Pokrytec Hůlka 2

A co jako?
      Pět let je dlouhá doba a Daniel Hůlka evidentně dospěl. Nechápu co jste tímto příspěvkem chtěl vyjádřil. Asi budete pěkná kyselá okurka *15*
    • Re: Pokrytec Hůlka 2

Proboha co to meleš?
  • renč

Nechápu některé Vaše názory. Dnes jsem jednal s některými lidmi spolupracujícími
    přímo s Karlem Svobodou a pracující pro muzikál Golem. Pan Renč je neskutečně falešný cholerik, který dopadne do roka a do dne....
    Řval na Karla Svobodu a ostatní spolupracovníky, nikdo ho nesnášel za jeho aroganci.

Některé Vaše názory jsou hodně naivní.
    Myslím si, že po tomto incidentu si dlouho neškrtne.
  • život s depresí

S Vendulkou moc soucítím!Taky jsem žila s přítelem,který trpěl depresí!Je to hrozně těžké,chce aby jste byla s ním a pak vám řekne ať odejdete *9* Snažíte se mu pomoct,ale on nechce,a s tím nic neuděláte!Jednu chvíli chce jít mezi lidi,a když tam přijdete,tak chce být sám!snažíte se mu pomoct,ale on chce odejí¨t z tohoto světa,a vy stím už nic neuděláte!!Zažila jsem toto před rokem a nikomu bych to nepřála,možná akorát Filipovi Renčovi,aby poznal,jaký život to je!!
    Co se týče toho,že ve společnosti nikdo nic nepoznal,tak ani nemohl!Lidé takhle nemocní se snaží,aby nikdo nic nepoznal,ale doma už je to ten nemocný člověk!
    • Re: život s depresí

myslím,že aplikujete svoji smutnou zkušenost na tento případ, ale nevíte zda je to stejné. Karel Svoboda netrpěl až takovými fatálními stavy. Jeho smrt měla být trestem pro Vendulu a ona to ví.
      • Re: Re: život s depresí

-to je bomba,doporučuji zaslat Vendule:::
    • Re: život s depresí

myslím,že aplikujete svoji smutnou zkušenost na tento případ, ale nevíte zda je to stejné. Karel Svoboda netrpěl až takovými fatálními stavy. Jeho smrt měla být trestem pro Vendulu a ona to ví.
      • Re: Re: život s depresí

A vy víte,jaké to bylo mezi Vendulou a Karlem *7* žádný zdravý člověk se nezastřelí!!a tím pádem Ti co se zabili,chtěli potrestat lidi,kteří se jim snažili pomoct??
        Já samozdřejmě nevím,jaké to bylo mezi Karlem a Vendulou,ale určitě jí to bolí *9*
        • Re: Re: Re: život s depresí

*16* velice bych pochybovala,že se mu Vendula snažila pomoct.A možná,kdyby nebylo předmanželské smlouvy,dávno by ho opustila,nic by ale nedostala.Myslím si taky,že chtěl potrestat hlavně ji.
  • podstata věci je opomíjena

nechápu, proč je tak těžké pochopit, že P.Svoboda využil
    Renče k tomu, aby dal národu najevo svůj názor. Mělo to být gesto, které říká: "mám na smrt svého otce stejný názor jako má Filip Renč. Proto ho posadím vedle sebe do první řady a proto se nepostavím při písni, kterou můj otec složil pro ženu, která si to nezasloužila." ale přemýšlet je těžké, jednodušší je křičet:" Bože! Renč se nepostavil!!!" Nepostavil se nikdo z příbuzných!!! *10*
  • podstata věci je opomíjena

nechápu, proč je tak těžké pochopit, že P.Svoboda využil
    Renče k tomu, aby dal národu najevo svůj názor. Mělo to být gesto, které říká: "mám na smrt svého otce stejný názor jako má Filip Renč. Proto ho posadím vedle sebe do první řady a proto se nepostavím při písni, kterou můj otec složil pro ženu, která si to nezasloužila." ale přemýšlet je těžké, jednodušší je křičet:" Bože! Renč se nepostavil!!!" Nepostavil se nikdo z příbuzných!!! *10*
    • Re: podstata věci je opomíjena

Jasně,ať jdou všichni do háje,sourozenci Svobodovi,sestra Karla i Filip Renč se zachovali tak jak to cítili a nikdo nemá právo je soudit *13*
    • Re: podstata věci je opomíjena

K vyjádření těchto pocitů je pohřeb svého otce to nejméně pravé místo. Od tohoto jsou média a jiné možnosti, jak dát p.Vendule a národu najevo, že smrt otce "zavinila ona". Mimo jiné s tímto nesouhlasím, neboť deprese je dlouhodobá záležitost, kdy sebemenší podmět pak přispěje k tomuto skutku. Paní Vendula v žádném případě není vinná na této situaci i když na první pohled by se to snad mohlo zdát.
  • Vánoce

Vánoce si bez filmů ozvučených panem Svobodou nedokážu představit,ale bez pana Renče v pohodě.Tak proč se ten ubožák tak vtírá do mojí mysli-to nechápu...
  • Přemýšlejte!!!!

Vážení, to, co udělal pan Renč z něj dělá dle mého názoru odvážného a férového člověka. Neměl jsem dosud k němu žádný vyhraněný názor, ale nyní jsem přesvědčen, že jde o nesmírně odvážného, charakterního a inteligentního člověka. Velmi dobře ví, kdy se hraje divadlo a jak. A prosím, pokud jej chcete soudit, raději si pečlivě přečtěte text zmíněné písně a zkuste si představit, že patří té Václavě.
    Absurdní, ta si založila kariéru na smrti svého dítěte, nemá ani trochu inteligence, manžela nechávala samotného v depresích místo podání pomoci. Ona je zgruntu zlá, falešná, škaredá a hloupá ženská. A velmi špatná herečka!!
    Přeju ji, aby ji vina na smrti takového velikána dohnala k tomu samému.
    • Re: Přemýšlejte!!!!

ty, jsi ty vůbec normální? Já zase tobě přeju, abys zažila to co Vendula. Aby jsi viděla svoje dítě umírat na jednu z nejzákeřnějších nemocí a věděla, že je v "posledním tažení", že mu už nejde pomoci a že je jen otázkou času, než tento svět opustí....
      Potom abys byla pod neustálým drobnohledem různých více či méně seriózních reportérů, kteří čekají na jakoukoli tvoji slabost a chybu, kterou by mohli probírat ve svých rádoby novinách....Krom toho by celý článek byl tak trochu vytržen z kontextu, pravdivé aby byly max. toje fotky ale tex, aby byl téměř celý vymyšlený a ty abys neměla možnost to výrazněji vyvrátit .... a v poslední řadě abys po pro tebe úspěšném a radostném dni našla manžela s prostřelenou hlavou ..... a potom možná budeš mluvit jinak, ..... ale .... kdo ví, ..... možná že ne *7* !

Tak tady bych trochu o té inteligenci diskutovala, ale o té vaší! Tvrdíte, že paní Svobodová postavila svoji kariéru na smrti dcery, ale jakou kariéru? Co děláte pro smrtelně nemocné děti vy?
      Zastáváte se člověka, který svoji dceru málem neuznal a špiní jiné. Proč nevyslovoval své názory proti Vendule za života pana Karla?
      • Re: Re: Přemýšlejte!!!!

Asi prot, že nebyl do věci vtažen. Ale jako citlivý a inteligentní režisér ví, kdy se hraje komedie. To přece poznal každý, kdo má více než jeden mozkový závit. A pro Kapku dělal více Sidovský, ona se jen vezla!!!!
        • Re: Re: Re: Přemýšlejte!!!!

Jirko sorry,ale ty tvoje bláboly se fakt nedají číst *1* *1*

Ho ho hóóó,
          tak tady má teda někdo zřejmě informace z první ruky,co *7* *10* !?!?!

Aha teď mi to došlo, v Jevanech jste s nimi žil vy, když můžete tvrdit, že ona ho nikdy ráda neměla.
          Netvrdím, že Vendula je absolutní jednička, ale v tom, co dělá pro Kapku naděje je naprosto nedocenitelná. Je jedno zda-li jí se vším pomáhá Sidovský či spousta jiných lidí, protože všechno dělájí pro dobro těch maličkých dětí se kterými se život nemazlí.

Kde máš tu jistotu, že je to takhle? Nikdo jiný než Vendula a Karel neví jak vše bylo. Připadá mi úplně dementní se do toho šťourat po jeho smrti. Hlavně do toho nikomu nic není. Chtěla bych vidět Tebe, kdyby se Ti po tak tragické události furt někdo šťoural v soukromí a takhle Tě urážel.Renč je tímhle hradina? U mě je teda pěknej idiot! Jak může nazvat někoho bláznem, protože trpí depresemi? Ať si pan "úžasný" zamete před vlastním prahem než otevře příště hubu. Sám se tahá s kdejakou ani pořádně neví, kde má děti. Vendula si nevybudouvala kariéru na smrti nikoho. Udělala toho se svou nadací KAPKA NADĚJE hodně a klobouk dolů před ní. Po smrti svého dítěte pomáhá těm ostatním. To chce někdo odsuzovat? A jestli se někdo zviditelňuje a dělá si kariéru, je to jen ten hlupák Renč. A je to dost úbohý zviditelňovat se na něčí smrti. Kdyby byl slušný, nepletl by se do toho a mlčel by. Proč se neozval dříve, když věděl jak jeho přítel trpí? Trochu zvláštní, ne? Chtěla bych vidět Tvou fotku, když si dovoluješ někoho označit za škaredého! Přemýšlej spíš Ty, chytráku!!!

DĚKUJI MOC za konečně rozumný příspěvek!!Pokud paní Václava si myslela,že měl být pan Svoboda hospitalizován,jak na tom byl špatně- toto napsala v novinách, proč chodila sama po večírkách atd. a nedělala s ním např. dlouhé procházky? Lidi už nic nepište,nevíte nic a píšete jen nesmysly. Pane Renči jte odvážný a moc si vás vážím !! Škoda jen,že vás v tom ostatní co také vědi jak to bylo nepodpořili. Lidi v tyhle zemi jsou hnusný,kdyby aspon mlčely když nevědí o tom nic!!

Lenko,Lenko,ty jsi nějak moc chytrá,nezdá se ti?

a ty snad o tom něco viš?ostatní kritizuješ a sama svuj názor vychvaluješ!

Milá Lenko,vy jste asi nikdy neviděla člověka,který trpí depresí,viď??já měla taky takového přítele!chtěla jsem mu moc pomoci,ale on to odmítal!chtěl,abych byla s ním každou chvílí,ale pak z ničeho nic začalřvát,ať odejdu!člověk s depresí neví co dělá!chce jít ven a když je venku,tak chce být doma!musela by jste to poznat!a chápu to,že nikdo kolem Karla si toho nevšiml,protože ve společnosti se to sažil skrýt!!ale doma už je to zase nemocný člověk!!a Vendulka asi ví víc než všichni dohromady!!a není jediná,kdo to říkal,i Petr Muk přiznal,že se s ním o tom bavil!tak na tom bude asi něco pravdy!!nechtěla bych nikomu zažít život s takhle nemocným člověkem!!je to strašně těžké!!chcete mu pomoct ale nejde to!!a on se pak rozhodne žít v jiném světě *9* S paní Vendulkou moc soucítím,mě postihlo to samé před půl rokem!!Je to těžké!!

Děkuji Vám za podporu, Váš názor je velmi rozumný.

Předpokládám, že jste přesvědčena, že pan Renč pravděpodobně žil se Svobodovými v Jevanech. Jinak si nedovedu vysvětlit, proč si myslíte, že ví všechno nejlépe. On je vlastně nejcharakternější člověk, že? Sice mu delší dobu trvalo než se hlásil k svojí dcerce, ale jinak má nad hlavou svatozář!!!

Víte něco o depresích?Depresivního člověka nic nebaví,ani procházky a je dost těžké ho k něčemu přinutit.Někdy se projevuje i zlým chováním vůči těm,kteří ho milují.

takže podle Vás je nejlepší člověka v těžké depresi opustit a nechat ho doma samotného se zbraní!?Paní Vendula má svého muže na svědomí a dobře to ví,proto ten mediální cirkus.

Proč tomu ale tak urputně věříte?? Že měl tak ohromné deprese řekla ona!! Ani žádný kamarád ani lékař o takovýchto depresích nevěděl. Pouze ona toto napsala, se špatným svědomím,do kterého mi nic není,ale nechová se úměrně k situaci to mi věřte!!

Asi jejich podnájemník.....Ví toho dost
  • svobodovy deti

asi pan Svoboda neumel poradne sve deti vychovat, kdyz se takhle chovaji na pohrbu sveho otce. Meli by respektovat otce a po tolikem nestesti, jez v zivote prozil,respektovat i jeho zenu. Z pozice ditete chapu, ze deti nestoji o to, aby se rodic -vdovec neko hledal po smarti zeny. Ale zivot jde dal, maji byt vdecni Vendule, ze se s ni alespon nacas pan Svoboda vzchopil a zil dal i po smrti.
    Kazde dite to ma svemu rodici umoznit, a ne cely zivot vycitat A kdyz ted ne mu, tak alespon JI.
    • Re: svobodovy deti

Co si dovolujete napsat o dětech,že se chovaly špatně?? Držely se pospolu aby to přežily a aby jim to dodalo v tu chvíli sílu CHÁPETE TO VŮBEC? ZEMŘEL VÁM OTEC ?,ZAŽILA JSTE TU HRŮZU?? A navíc před kamerami,proto byly tak silné a vychované moc krásně !!!!
      • Re: Re: svobodovy deti

Na pohřeb otce to prožívali až dost chladně,že by slušné vychování?
        • Re: Re: Re: svobodovy deti

Nehodnote a nesudte prosím když nemáte zkušenosti!! to je fakt drzost! Děti byly super, moc statečné, ale jinak než Václava!!! Ale vám to nejspíš měly ukázat do kamer chudinko!
          • Re: Re: Re: Re: svobodovy deti

Zajímalo by mě ,jak vy znáte mé zkušenosti.Mě zemřel před půl rokem otec v náručí.
            • Re: Re: Re: Re: Re: svobodovy deti

Mě se tatka také zastřelil a to bez depresí, ale opravdu jsem na pohřbu nic neorganizovala.. o to víc by jste měla vše chápat!
    • Re: svobodovy deti

Co to tu prosím vás píšete? Co ty děti udělaly špatně?? Jen to,že se nepostavily na jednu z několika písniček?Proč by měly do háje vstávat proto,že vstala Svobodová?Vstali nakonec tak jak se sluší!Prožila jste toto někdy vy?? Já se divím Svobodový,že vůbec vstala a že je to pro ni tak důležité! A co Vás vede k tomu soudit děti?? Už DOST !
      • Re: Re: svobodovy deti

ne, neresim, ze se nepovstali u pisnicky, ale ze si pozvali zrovna Rence do prvni rady- patrne znaji nazor Rence na Vendulu...dalo se cekat, ze renc za ne udela spinavou praci aby se o nem zase mluvilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit