Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty bláho

Vstali,když měli vstát. Nevstali kvůli Vendule. K tomu asi důvod měli. Karlův syn i dcera jí dobře znají a nepokořili by jí bez důvodu. Kdo ví, jaká doopravdy je.Ukázali, že jim Vendula nestojí za to,aby vstávali. Kdyby byla tak svatá, jak každej říká, neměli by k tomu důvod. Oni jí znají líp,než všechny ty OSOBNOSTI, jsou to Karlovy děti..
    • Re: ty bláho

To neznamená,že když to jsou Karlovy děti,že ji znají nejlíp. Dcera pokud vím bydlí v USA a ani ona ani syn se tady moc často neobjevovali.Myslím,že Vendulu Karlovi přátelé znají líp než jeho děti. A stále to nic nemění na tom jak se zachoval Renč,jeho děti tu nikdo nekritizuje,je to diskuse o Renčově chování.
  • ...

Pan režisér Filip Renč vyslal jasný signál za kým stojí a koho si váží. Má můj veliký obdiv a uznání a přeji mu aby obstál v tom vyvolaném mediálním skandálu *8*
  • ...

Naprosto souhlasím s názorem, že pan Renč měl právo zachovat se podle svého uvážení. Každý si nese smutek v sobě, může ho vyjadřovat, jak chce. Naopak pan Sidovský by se měl zamyslet nad tím, jak rychle a bezelstně poskytuje své soukromé sms TV a pak z toho nechá udělat takový tyátr. *5*
  • Věřím Renčovi!

On ví něco co my ne!!Proto se tak pouští do Venduly!Jsem na jeho straně!
    • Re: Věřím Renčovi!

a jak to vis, ze on neco vi a jen nekeca! machruje jak vzdy a ted uz nema cestu zpatky , tak si musi stat za svym i za cenu, ze si neco vymysli.

Vždyť říkáš, že ví něco co my ne , tedy i ty ne, tak jak s ním můžeš souhlasit?
      Když nevíš s čím?

JASNĚ!!! Souhlasím *3*
  • kamarád???

Nejvíce mě dojímá,jak Filip Renč všude říká,že Karel Svoboda byl jeho dobrý kamarád!!Kdyby byl,tak se nebude takhle chovat!Neříkejte mi,že když mi odejde můj dobrý kamarád,tak na jeho pohřbu předvedu divadlo,jako nám všem předvedl on!!A ještě k tomu o pí.Vendule říká,že je to výborná herečka!!Myslím si,a jsem i přesvědčená,že tímto u nás v ČR skončil jako režisér,ale možná začne dostávat nabídky do filmů hrát ty největší zrůdy!!měla jsem jeho filmy ráda,ale teď už vím,co je zač!!a ikdyby udělal nějaký film,tak tuším,že nebude oblíbený *16*
    • Re: kamarád???

já se na nové Renčovy filmy těším!!!Mám ho ráda je to frajer a rovnej chlap *14* *14*
      • Re: Re: kamarád???

Rovnej?:-))) Jmenu tedy křiváka, ať si uděláme obrázek žebříčku Tvých morálních hodnot:-)))
        • Re: Re: Re: kamarád???

jen jednoho? a nebo všechny co se nechávali slyšet v médiích ale svůj postoj by veřejně neobhajovali ze strachu o svoji kůži!!
          • Re: Re: Re: Re: kamarád???

No vždyť on už taky pěkně couvá *1*
  • RENČ

Helejte on už se pouští i do Muka. Ubožáček jeden. Je vidět, že už neví kudy kam. Že by na něj už pomalounku začalo docházet? Jo boží mlýny jsou poctivé a ještě se uvidí. Vzkaz pro Renče: nevyčítám ti, že sis nechtěl stoupnout na pohřbu, ale tyhle kecy co pouštíš z huby si už fakt nech!
    • Re: RENČ

čteš moc bulvár...a moc jim to baštíš . *1*
      • Re: Re: RENČ

víš houby, kde jsem to četl.......asi málo sleduješ TV noviny a nečteš noviny (a nemyslím tím blesk a super či spy *9* , nebo jaké nesmysly máš denně na stole)........ *1* *1* *1*
  • nemusis nic cist, pouzij mozek

Vyzyvate, aby si precetli a... Normalni clovek nemusi nic cist, staci premyslet.
    Pokud je Renc presvedceny o vine p. Venduly at poda trestni oznameni. Jinak at zbabele zaleze nez mu nekdo pomuze zalezt.
    A synacek s dceruskou se take pekne vybarvili. Oni chteji tise prozivat svuj smutek... Proc tedy dramaticky vyjadrili svuj postoj primo pri pohrbu.
    Jestli mel nekdo z umelcu pravo na sezeni v prvni rade mezi rodinou, tak je to K.
    Gott ale ne ten provokater
    Divim se, ze na tu zrudu jeste nepodala matka p. Venduly trestni oznameni za to, ze ji oznacil za mafianku.
    Rencovy by mel nekdo pripomenout slusne chovani a jedine, co si zaslouzi je ignorovat ho i kdyz me moc laka predstava, ze ho nekdo spravedlive "sejme"
    Kdyby k nim denne chodil, kdyby byl duverny kamarat....
    • Re: nemusis nic cist, pouzij mozek

Ano, souhlasím s tím, že jediný, kdo si zasloužil sedět v první řadě s rodinou byl jedině Karel Gott!
  • Dotaz

Omlouvám se, ale vy co souhlasíte s jednáním p. Renče, vy víte čím se Vendula provinila a zo co jí p. Renč odsoudil?
    • Re: Dotaz

on ji z ničeho neobvinil, naznačil pouze, že se Svoboda nestřelil z depresí ale ze zoufalství ve vztahu. o tom i svědčí i způsob jakým sebevraždu vykonal. proč Vendula bezprostředně po tom co ho našla opakovala že ji to udělal schválně???? asi jo!
      • Re: Re: Dotaz

No,to on musí asi dost dobře vědět,se mu asi pan Svoboda svěřoval-ha,ha!

A to si jako myslíš, že psychicky zdravý a silný člověk by se zastřelil jenom proto, že měl ve vztahu s manželkou néjaké problémy? (byť by to třeba byla nevěra, jak se psalo v bulváru?)
        To není důvod pro sebevražu (ani u psychicky slabśícho jedince...)

Ty jsi taky ubohá,viď??A srovnávat manžela s kočkou,tak to je ubohý!!tobě asi nikdy neumřel někdo moc blízký,viď?? *7* Tomu,co řekla Vendula se říká šok!v šoku člověk říká věci,které ho potom mrzí!!ty jsi asi psala tento vkaz taky v šoku,ne?? *7*
        • Re: Re: Re: Dotaz

Jak se říká - Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, viď?

Ta Vendula tedy musí být opravdu silná, když se nestřelila poté, co jí zemřela dcera a v tom období se o tom její muž s ní o tom nechtěl bavit a chodil se svěřovat jiným ženám, pro které má slabost....
    • Re: Dotaz

neodsoudil, jen ji neveri ten jeji "smutek" coz ja take ne...i kdyz mi umrela kocka, byla jsem z toho vic "smutna" nez je ona...tohle je vazne smutny...

Teď jde o to,jestli jsi z toho byla víc smutná,nebo jsi ten smutek dávala víc najevo???
        Nehledě na to,že ze smrti kočky,asi šok nehrozí,co???
  • hlas mysli

Jedna řada komediantů seděla,druhá stála.Těď řešíme sedící,zítra stojící..
    Jsme opravdu vděčné publikum,ale chleba stejně levnější nebude...
    • Re: hlas mysli

to je fakt, však jen jeden z nich je teď za to pranýřován...podle mě Renč nic špatnýho neudělal, má právo na svůj názor a asi na tom něco pravdy bude,když si ho děti Svobody vzaly jako symbol do první řady. Mají k tomu své důvody a vám všem je do toho kulový. *5*
  • Nevěrník

Mám dojem, že pan Renč je ten poslední, kdo má právo někoho vinit z něčí smrti. Jak by se asi tvářil on, kdyby si kvůli němu některá z jeho milenek vzala život? A od kdy je pan Renč doktor? Jak může někomu vyvracet jeho psychický stav? To,že má někdo deprese neznamená, že je blázen.A to krom pana Renče nikdy nikdo nevyslovil na adresu pana Svobody. Takže milý pane Renči, zameťte si nejdříve před svým prahem, než budete někoho soudit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit