Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážený pane Renči

Vážený pane, nevím jestli je to to pravé oslovení.....asi jste toho v životě ještě málo prožil, myslím v životě, ne Vaše kauzy jako celebrity...které mluví samy za sebe...viz bulvár...jako chlap se za Vás stydím, moc, vyřiďte si svoje věci jinde a jinak a neučte mladý lidi takovému chování....myslím si o Vás svoje, napořád......Boží mlýny melou pomalu ale jistě....člověku se jednou všecko vrátí.......Vy nejste chlap, promiňte ale Vy jste frajírek, na toto nejsme tady na jižní Moravě zvyklí... styděl jsem se za Vás i za děti pana skladetele Svobody. To byl člověk s velkým Č, mohl by jste si z něho vzít příklad. Vladimír.
  • ahoj

*3* Renci,mozna tet konecne poznas co je deprese. *4*
  • p.Renč

Filip Renč řekl veřejně názor,který si myslí dost lidí,ale nemají tu odvahu jej projevit veřejně.Celý rituál okolo pohřbu p.Svobody byla jedna velká fraška.Muzika pana Svobody je nesmrtelná,na všechno ostatní se zapomene.Čest jeho památce.Trochu pokory a odvahy vážení.
    • Re: p.Renč

nikdo mu nebere jeho nazor,ale na pohřbu se choval jako hovado,nesnaží se v duchu očistit sebe,že se k panu Svobodovi nechoval moc dobře on sám?
  • Zmetek

To co predvedl svedci o tom jaky pritel byl!!!Je to krajne nemoralni a ti co ho tady porad omlouvaj by se meli vratit ny zakladni skolu na zaklady slusneho chovani a RENC???Videl bych to na polepsovnu!!!MEL BY SE STYDET!!!! *13* *13* *13* *13*
  • Vzkaz pro Renče

Pane Renči,než podáte nějaké prohlášení do novin,měl byste si uvědomit,že člověk trpící depresemi není "psychopatický blázen".A z vlastní zkušednosti vím,že nikdo a nic nemůže člověka trpícího depresemi donutit jít k lékaři a léčit se,než jeho vlastní vůle.Takže nesvádějte vinu na p.Vendulu,abyste zamaskoval svou vlastní neinformovanost o tomto problému a neschopnost přiznat,že jste svým chováním přestřelil!!! *9*
    • Re: Vzkaz pro Renče

naprosto s tebou souhlasím ! je uplně mimo, vůbec neví o čem mele a jak je ta nemoc nebezpečná, měl by se zdržovat takových výroků, když vůbec neví která bije ! Renči, styďte se, A OMLUVTE SE *5*
  • výkvěte národa vzpamatuj se

Každý než začnete psát, ať si uvědomí, zda je slušný člověk a umí používat nevulgární výrazy. Než někoho osočí, ať zváží kolik v životě vykonal kvalitní práce ,nebo jestli je parazit na pracáku, či sociálce anebo zda nefláká školu tak že sotva prolejzá. Ať se kriticky poměří s tím, koho chce napadat a pokud si myslí, že mu je roven, pak ať bojuje, ale fér a ne anonymně. Jinak běž hrát automaty a prskat přes rameno sousedovi do piva.
    • Re: výkvěte národa vzpamatuj se

Tak to jsem trochu nepochopila *7*
  • kniha

renčovi rozhovory: prostě jako kniha!
  • Ubozak

Jsi ubozak a hrajes si na velkeho pritele
    pana Svobody.Na pohrbu jsi dokazal,jak si ho vazis.Zneuctil jsi pamatku jeho i jeho rodiny.Doufam,ze pujdes brzy za nim a omluvis se mu.Az to prijde,preju ti hodne stejnych ubozaku v prvni rade.Tvuj fanda *5*
  • bez komentáře

Je to celkem nedávno co jsem shlédla film americké produkce,bohužel už si nepamatuji přesný název,ale pro oddych byl skvělý. Dva mladíci vydělávali na svatbách jiných a posléze i na pohřbech. Zkrátka já jsem příbuzný z desátého kolena a moc mě mrzí, že strejda zemřel. Najedli a hlavně napili se a pokračovali dál.A pan Renč jak koukám najel na stejný systém.Sednout si do první řady na pohřbu člověka, který byl pouze můj známý to je hodně velká drzost a navíc to zavání supáctvím. Je nám jedno co si o tom on myslí, ale slušnost je slušnost. A on se svým arogantním výrazem všude, ale absolutně všude, znám ho z jiných akcí, kterým děláme sponzora, a on je první kdo přijde a navíc je jediný koho z obchodních kruhů málokdo zná, se domnívá, že všichni sednou na pr..., protže přišel někdo koho v podstatě neznáme. Možná, že ty pohřby mu sednou, příští týden má kremaci pí. Komoníčková, byla z bohaté rodiny, takže tam byste se mohl najíst a napít p. Renči. Ale nejdříve si zameťe před svým prahem a pak bombardujte lidi, kterým nesaháte ani po kotníky. Je to poprvé co někam odepisuji, ale vaše arogance dožene ke zlosti každou ženskou. Kromě té Vaší přítelkyně asi jí bude něco chybět, co Vy na to?
    • Re: bez komentáře

Co si dovolujete psát takto o hostu pozvaném dětmi pana Svobody ?? Je jedno jestli je to Renč,jak vy píšete s drzým ksichtem - jaký máte asi vy ?? - Svobodové kamarádka seděla také tam a nikdo to neřeší. Nevíte o tom nic, píšete bludy,respektujte přání dětí oni vědí proč to tak bylo. Pane Renč jste statečnej, držíme palce před hlupáky, at to ustojíte !!!!!!!!!!!!

Děkuji za tento příspěvek. Pan Renč má pozoruhodnou schopnost na sebe upozorňovat za peníze jiných.I když negativní reklama je taky reklama,že?Co třeba jeho kauzy se znásilněním, otcovstvím atd..A o psychických nemocech toho také hodně ví. Zajímalo nby mě, jestli by někomu, kdo má zlomenou nohu radil, aby to rozchodil.S depresí je to stejné. Nepřeji mu, aby to někdy zažil . i když možná mu to přeji.

Pan Renč ucítil šanci si udělat reklamu.....ale bohužel mu to nevyšlo jak si představoval. *13*

Tak to je přesný!!!
  • pikant

pikant on-line magazín:
    Během poslední písně, Ještě že tě lásko mám, jste vy ani Svobodovy děti nevstali. Byla to spontánní reakce?
    „Řídil jsem se podle Petra. Ten na nás pokynul, ať nevstáváme a tak jsem zůstal sedět. Navíc na pohřbu se povstane až ve chvíli, kdy zajíždí rakev. Tahle písnička a její špatný herecký výkon byl jen součást té komedie."

Poslední věta, nemám k tomu co dodat, prostě HAJZL!!!
    • Re: pikant

Misho kde se na to mohu podívat?
      • Re: Re: pikant

to Verča: http://pikant.atlas.cz/clanek.aspx? clanek=104704

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit