-
lidi
stejne kdyby si vendula neobhajovala, stejne by si ostatni privrzenci na ni neco nasli- treba ze mela na pohrbu sukni. Je to fakt hnus. proc? co vam komu udelala? a co jeji kluk, myslite ze to na nej nebude mit vliv? budte trosku ohleduplnejsi -
Dája
Tak to už je fakt moc. Je zajímavé, jakých si lidé všímají detailů. Fakt nevím,jestli se láska pozná podle nalakovaných nehtů na rukou Venduly na pohřbu...To snad nikdo nemůže brát jako argument. Nikdo s nimi nežil, tak ať se do toho proboha nikdo neplete. A už vůbec ne ňáky Renč. Kdyby každa jeho podváděná milenka měla spáchat sebevraždu, tak tady polovina dívek už není.Včetně ženy s kterou má dítě. Nikdo nenese vinu za sebevraždu člověka. -
-
Re: Dája
Když Vendula mluvila o tom, jakej je její muž divnej a nemocnej, proč ho nechávala doma samotného.
-
-
jenom jitce
jitusko jaka ty si vzdelana, covece. No ja cumim *9* -
Re: Můj názor
paní Mirko, účty se ale nevyřizují přece na pohřbech. Pokud je pan Renč natolik inteligentní, tak si to s ní nemusí vyřizovat tímto způsobem a ne v době, kdy ona je totálně bezmocná. Na pohřeb se jdu rozloučit se zesnulým a ne tam hrát divadýlko. Vendula se snažila ospravedlnit, a já jí plně chápu. Taky jsem ten typ člověka. Renč jí obvinil, že víceméně za tu sebevraždu mohla ona. Jak to proboha mohl vědět, z čeho tak usoudil? Dneska v rozhovoru v Blesku neměl jediný argument. Ona se prostě ospravedlňovala, ona je prostě hotová z toho, že se jí zabil muž a někdo ji to dává za vinu? Tak proč se divíte, že se brání? Tady nejde o nějakou kravinu, kterou může jen tak přejít a ignorovat, tady jde o to, že jí mediálně viní za jeho smrt. Dovedete si představit, kdyby Vám někdo tohle udělal? Taky byste se zavřela a ignorovala to? Nebo byste se bránila zuby nehty a snažila se všem těm lidem říct, že to není pravda. Myslím, že kdyby ji Renč a bulvár nechali na pokoji, tak by se určitě tak neospravedlňovala. -
-
Re: Re: Můj názor
Souhlasím s předchozím názorem.
-
-
pochybyl jenom debyl
Betula alba-ve slově pochybil
se píše měkké i! http://img.osobnosti.cz/smiles/4.gi f
oj...http://img.osobnosti.cz/smi les/9.gif
smile -
Můj názor
Připojuji svůj názor do diskuze,protože nerozumím útokům na Filipa Renče...Sledovala jsem tak jako všichni dění kolem tragické smrti Karla Svobody.Ačkoliv jsem v prvních momentech velmi soucítila s jeho manželkou,které si vážím za práci pro nemocné děti,nechápala jsem jak její ospravedlňující prohlášení pro média,tak zvláštní okázalost svého zármutku...Prostě,cítila jsem z ní neupřímnost,nutnost obhájit svoji osobu za každou cenu... ale proč...nechci ji soudit,ale zřejmě stejně jako já to viděl Filip Renč,který vyjádřil svůj názor.Ten s neúctou ke Karlu Svobodovi ale nemá nic společného. __ -
teď napiš
Když se zamyslím tak 98% lidí na této strance nesnáší Renče,jenže každý nemá internet,tak si myslím,že tak 90% lidí v našem státě ho teď odsuzuje. Naposled tu taková souhra lidí byla v době tzv."SAMETOVÉ REVOLUCE", stálo Ti to Filipe vůbec za to????? *7* -
-
Re: teď napiš
ano stálo, konečně se o mě píše *1*
-
-
oscar
v březnu se budou předávat Oscary, and Oscar go´s to Renč *3* -
daňový poplatník
Je to opravdu podivná sebevražba.Milující manželka milující manžel a do třetice miloval svého syna,přátele ,práci...
a zničeho nic si vzal život? ..a Renč
když už měl svůj názor proč se nyní schovává za druhého.Já ne to on.Fuj....stidím se za něho!!! -
blázen
Pane Renči,chci vám jen říct,že jediný blázen jste v této situaci vy.O panu Svobodovi to nikdo jiný nerozhlašoval.Mějte si své šílené názory,my vám je odpouštíme,protože vy nemáte všech pět pohromadě.Uzavírat nějaké soudy nad lidmi,které jste ani neznal je smutné a vy jste jediný,který se potřebovat na této trágédii zviditelnit *15* protože jste zatím nic tak závratného nedokázal.Nedokázal jste se přihlásit ani k vlastnímu dítěti!Jste ubohý a uvědomte si jestli vy se svými blízkými trávíte dostatek času????Uvědomte si,že v takovéto situaci se může ocitnout každý z nás, i vy,ale vy by jste jistě předvedl daleko lepší herecký výkon *15* *1* Je mi líto paní Svobodové,chtěla se jen rozloučit se svým mužem a uctít jeho památku a vy se styďte ,neboť vy jste nedokázal ani to.Je mi vás upřimně líto