-
a...
jitko komunikuj kdyz jsi tak zatracene chytra -
a
a pripada ti normalni se chovat v den pohrbu jak se choval on? -
-
Re: a
ale bohužiaľ nechoval sa tak iba on, ale aj deti p. Svobodu.
-
-
vážení
renč tim co dela- ma opravdu v hlave asi seno. on s nema nebyl, když spolu prožívali trab i smrt Klarky. a kdyz se nekdo takovy nazyva pritelem, pak asi nemate, Cesi, zrovna velky pojem o pratelstvi -
jitce
bla bla hatlämatla. nam neprislusi soudit ani toho ani toho. jsme jenom lide a stejne se to diky tehle diskuze nedozvime *9* *9* -
-
Re: jitce
ale jak se zdá, tak tu soudí každej renče. -
-
Re: Re: jitce
Jituš tak schválně ze který vesnice ty jsi??? *15* Ale líbí se mi tvoje prostoduchost a víra v pravdivost bulvárních novin. Řeknu ti tajemství: né všechno ,co se píše je pravda. Snad jsem ti teď nezbořila tvůj svět...
-
-
-
Ach Renči
Včera jsem Ti Renči poslala příspěvek na Tvé nevhodné chování ale dnes po přečtení článků jak se obhajuješ jsem Tě pochopila. Vždyť Ty jsi hodný chlapec a posloucháš kdo Ti co řekne a proto že jsi poslušný , tak jsi poslechl i hodného synka p. Svobody. Tak že když Ti řeknu strať se ze světa, tak doufám, že to uděláš , vždyť tak hezky posloucháš.A taky jsem nepochopila co tě na rozhovoru s Vednulou Svobodovou tak popudila, viděla jsem tento příspěvek a ani jedním slovem neřekla že její manžel je blázen. a to si říkáž režisér, když neumíš ani poslouchat.
A děti Karla Svobody, dcera v Americe, synáček na Slovensku a teď jsou hrdinové fuj.
A některé názory, které se zastávájí Renče jsou to lidé přesně s takovou povahou jako je on. Co dodat. Běda národe Čechů! *9* -
-
Re: Ach Renči
miluji ironii a renče *3* , dobře napsáno, není co k tomu dodat -
Ano, presne tak. Renc vlastne za nic nemuze. On se jen postavil na pomoc nekoho, kdo ho o to pozadal. To, ze to bylo naprosto nevkusne a trapne to vlastne vubec nevadi. Renc je totiz bojovnik za spravedlnost. Diky tomu se taky vyvlekl ze soudu za znasilneni. Takze bysme mu meli asi pogratulovat. -
Moje řeč!!!!!!! *15* *15* *15*
-
-
jitce
zajimalo by me, Jitko, jak tohle muzes vedett. ze ho chtela opustit?., snad jsi nebydlela u nich v podkrovi? *1* -
-
mate ale temu *3* -
třeba proto, že se to psalo v novinách -
-
Re: Re: jitce
Hele fakt promin,ale kdzž tak dobře o nich všechno víš a znáš ,tak proč tady takhle meleš a radši to ze sebe nevysypeš někde v redakci nakýho bulvarního časopisu.Myslím že by si to mohla slušně prodat *9*
-
-
-
Vendula vendula vendula
A taky nechápu proč ted je pro všechny největší krysa P.Renč. Ten jedinej se odvážil říct pravdu jaká vendula je. I přesto,že věděl že ho budou lidi odsuzovat. -
-
Re: Vendula vendula vendula
vy jste všichni chytrý
-
-
to je humus, velebnosti
jak muze nekdo soudit pani svobodovou, nebylo by snad vhodnejsi ji ted v jeji nejtezsi chvili povzbudit? -
-
Re: to je humus, velebnosti
Kdyby nechtěla opustit Karla, tak by jí nemusel nikdo povzbuzovat. Pač by tu ještě byl.
-
-
Vendula vendula vendula
Já vendule nevěřim ani nos mezi očima. Osobně si myslim že ona dopomohla k jeho sebevraždě. Nikdo neví co mu řekla do telefonu před jeho smrtí. Ted si hraje na hroznou chudinku,ale když k němu přišla do altánku (dávali v televizi na ČT1 jako vzpomínku na K.S.) tak se netvářila moc nadšeně. A také je tu fakt, že ho chtěla opustit. Velký podíl na jeho smrti mají deprese,ale ty měl z nemalé části kvůli Vendule (chtěla ho opustit). -
-
cituji tvá slova: ,,Osobně si myslim že ona dopomohla k jeho sebevraždě. Nikdo neví co mu řekla do telefonu před jeho smrtí". Ty jsi nějak protiřečíš, ne! To vůbec nedává smysl. A prosím tě, to mi musíš vysvětlit, jak si na to přišla, že paní Vendula domohla k jeho sebevraždě? Ty jsi u nich žila? Aha, tady někdo čte bulváry!! -
-
Re: Re: Vendula vendula vendula
Jak se zdá,tak tu bulvár čte asi každej. Blesk,aha,... napíšou jaká je vendula chudinka a najednou jí celej národ lituje. Dále bulvár napíše,že se renč nepostavil na pohřbu, a že napsal vendule sms a je zněj hajzl. Proč by renč tu sms psal kdyby to nebyla pravda. Přece musel vědět, že se ta sms zveřejní. A lidi ho budou nenávidět. Myslim si , že renč přesně věděl proč udělal věci co udělal. Není snad blbej *8* -
-
Re: Re: Re: Vendula vendula vendula
on se sám přiznal k tomu, že tu sms napsal!!!! idnes:Myslíte, že bylo vhodné jí pár dnů po manželově smrti obviňovat ze špatného herectví?
To možná nebylo nejvhodnější, to je pravda, ale kdyby na mě nekřičela, tak bych to asi neřekl. ASI!!!!! Bože otevři oči!!!!
-
-
-
Čteš hodně červenou knihovnu je to poznat.Takhle se může vyjádřit jedině pavlačová drbna -
-
Re: Re: Vendula vendula vendula
Za pravdu se člověk zlobí *3*
-
-
-
bez komentáře
Nikdy jsem proti Renčovi nic neměla, ale jeho chování...to je fakt silný kafe. Do kina na jeho filmy odmítám chodit, protože nebudu podporovat to, promiňte, prase...
Vzkaz pro tebe, Renči: Ne paní Svobodová, ale ty se předvádíš před kamerama.Špatná reklama taky reklama,co?Je mi z tebe fakt špatně... *16*