-
jen můj názor
Dobrý den ! Ráda bych vyjádřila svůj názor, stejně jako ho tu vyjadřujete vy a stejně jako ho vyjádřil p. Renč. Můžete mě za něj odsoudit, můžete mi blahořečit, ale měli byste ho akceptovat. Neznáte mě, proto byste mě neměli za můj názor soudit ... a to je vlastně to, co Vám tu chci říct - překvapuje mě s jakým přesvědčením a jistotou tu soudíte člověka, kterého nejspíš nikdo z vás nezná jinak, než z médií. Stejně tak těžko někdo z vás ví, co bylo mezi Vendulou a Karlem Svobodovými - kdo z vás byl někdy přítomen jejich rozhovoru ? Kdo z vás byl u nich doma ? Kdo z vás je znal ??? ... Já tu ale nechci nikoho soudit, jen chci říct, že neodsuzuji p.Renče ani Vendulu - ty lidi osobně neznám a nechci si o nich dělat obrázek podle médií. Paní Svobodové je mi líto a touto cestou (i když poněkud neosobní) bych ji ráda projevila upřímnou soustrast.
Názor Filipa Renče i jeho chování na pohřbu akceptuji. Mimochodem, když už jsme u toho, tak sám Petr Svoboda prohlásil, že p. Renč seděl v první řadě na jeho přání... -
Podpora Renčovi
Filipe, jsem přesvědčený, že jste měl pro své jednání na pohřbu dobrý důvod. Podle mne jste měl o svých důvodech více veřejnost informovat. Tím, že jste tak neučinil, jste na sebe strhul - podle mne neoprávněně - vlnu kritiky. Prožil jsem nevěru své bývalé ženy, se kterou jsem se kvůli tomu rozvedl, vím, jak taková věc dokáže ovlivnit psychiku člověka. Jste STATEČNÝ a vážím si toho, že si stojíte za svým názorem bez ohledu na okolí. Vydržte!!! -
-
Re: Podpora Renčovi
Statečný Renč právě vůbec není - šokují ho odsuzující reakce a plivance kolegů na svých zádech - tak se začal schovávat za syna Petra - že to vlastně ani jeho nápad nebyl ! Dívám se na něj a musím se smát jak je na kolenou, vlastně mu to přeju,do manželství lidí,kteří spolu prožili 15let života si dovolí fundovaně mluvit a rozebírat ho?Je strašně hloupý a zahleděný do sebe,celá ta jeho zášt se obrátila ve Vendulin prospěch, samotnou mě překvapilo s jakou razancí se pustil do vdovy a jak zbaběle se ted obhajuje! -
Každý kdo o tom něco ví musí podpořit Filipa Renče. Filipe držíme palce a je nás hodně. Lidi,víte kulový a pořád se dotoho pletete , melete o národu, běžte už s národem někam, jsme národ sprostáků.Filip věděl co dělá,to že si dělal reklamu může napsat jen neznalý debil. UŽ DOST HLUPÁCI A NEZNALCI! -
Možná je podle vás statečný, ale hlavně si nejdříve musí zamést před svým práhem.
-
-
Nemám slov
Myslím,že k Vám,pane Renči,není co dodat!!Konečně jste ukázal,co jste zač!Je mi z Vás špatně... -
Filip Renč
Dobrý den, jsem ráda, že někdo se nebojí NAHLAS říct to - co si myslí... Vendula je hodně jednoduchá ženská, která se po manželových ZÁDECH dostávala k popularitě.... Podle mně ale CELEBRITA není, nic neudělala.... Její zviditelnění přes Kapku naděje... to pochybuji, že TOK PENĚZ je průhledný.... kdyby z toho neprofitovala, nedělala by to... nemohla rozumět Karlovi Svobodovi, byla o 34 let mladší... jeho první manželka mu byla manželkou, přítelkyní... vším - oporou, základnou..... Myslím si, že s Vendulou byl nešťastný... žádný vztah se "nesrovná" přírustkem... právě naopak... Byla bych ráda, kdyby Vendula odešla někam daleko a nebylo by o ní slyšet... nemůžu ji ani vidět.... Pane Renči přeji Vám zdraví a všechno to, co se nedá koupit za peníze. A. *4* -
-
Re: Filip Renč
Paní Žáková, jste opravdu ubohá.... Nemyslela jsem si, že přispívají do těchto rubrik.... Pamatujte - noží mlýny melou pomalu, ale jistě. I vaše nevkusné a nevhodné výroky budou patřičně ve Vašem životě odměněny... Styďte se... -
-
Re: Re: Filip Renč
opravuji ... boží mlýny melou...
-
-
Re: Filip Renč
Zcela se s Vámi ztotožňuji. Mluvíte mi úplně z duše. Pan Filip Renč je HRDINA
-
-
obdivuji Vás
Pane Renči,
jsem velmi ráda,že jste se rozhodl napsat do iDnes.Je to velmi inteligentní rozhovor na rozdíl od těch ostatních bulvárních nesmyslů.Obdivuji Vás. Snažila jsem se "vmísit" do téhle diskuse již v noci po pohřbu,ale většina pisatelů byla vulgární,postižena jen touhou lynčovat Vás, tak jsem počítač zase zavřela.Zřejmě si příspěvky zde už nečtete.Nedivím se.Sprostota některých nezná mezí.Soudí,aniž by cokoliv věděli.A třeba se stačilo podívat na přenos celého pohřbu na internetu, aby si každý udělal svůj vlastní úsudek.I když za pár dní vlna této nenávisti opadne,současnost pro Vás určitě není příjemná.Držte se.Romana -
-
Re: obdivuji Vás
Váš názor je také velmi inteligentní... *15* -
Romano,nejinteligentnější z celého rozhovoru pro idnes je odpověď,že by si byl býval p.Svoboda zasloužil lepší manželku.Pan Renč se domnívá,že p.Svobodovi byla přidělena národním výborem po smrti jeho ženy?Nebo si ji vybral sám,oženíl se s ní,a měl dvě děti?Touto větou neurazil Vendulu,ale pana Svobodu.Pan Renč by měl raději mlčet,aby i jeho případná manželka nebyla někdy někým nařčena,že si vzala intelektuálně nerovného partnera,ovšem v opačném smyslu. Měl by docházet na lekce slušného chování,tam by mu osvětlili,jak se chovat na pohřbu.Paní Vendule chci popřát,aby se dokázala zase zvednout,a jít dál a našla konečně KLID! -
No, tak to sedí. Lidi soudí aniž by věděli a znali a měli na to právo. A ty myslíš že tenhle chudák, tato nula ví a má právo řešit problémy jiných a to ještě na jejich vlastním pohřbu? Směšné a ubohé. -
-
Re: Re: obdivuji Vás
nečekám na Váš názor, já, pokud si můžete všimnout, oslovila někoho jiného, pana Renče.
-
-
-
šoubysnys
Vážený pane Renči,
je-li svět šoubysnysu plný takových lidí jako jste vy, nedivím se, že tak citlivý člověk jako byl Karel Svoboda sáhne po zbrani...E. -
-
Re: šoubysnys
všichni tito lidé přeci vědí o čem ten šoubysnys je a je jedno jestli je to petr nebo pavel a když bulvár nakrmí všechny ovce tak se vůbec nedivím, že to s vámi potom takhle hází.
-
-
Hodně síly na boj s davovým šílenstvím
Pane Renči souhlasím s Vámi..a držím palce. -
Filip Renč
Neříkejte o Renčovi že je "pan", je to nechutný ubožák co se už několik let snaží MARNĚ zviditelnit. Chlívák nechutnej!!!!! -
Trapák Renč
Sednout si doprostřed řady pro nejbližší příbuzné to bylo od pana Renče trapné nebo spíše hnusné. *5* -
-
Re: Trapák Renč
Redakci iDNES.cz se podařilo získat telefonické prohlášení Petra Svobody:
Prohlašuji, že jsem to byl já, kdo s plným vědomím a svědomím požádal Filipa Renče, aby mne doprovázel na pohřbu mého otce, seděl se mnou v první řadě s ostatními pozůstalými a podržel mne v této pro mne těžké chvíli.
Petr Svoboda, syn Karla Svobody
-
-
Fandim Renčovi
Pan Renč, prostě není vlezprdelka a asi má ke svému jednání důvody. Určitě kdyby bylo vše u Svodových dobré, tak to nemuselo k takovému konci dospět.Holt když žena není muži oporou dává mu to najevo tak pak stačí asi hodně málo k takovému činu. -
-
Re: Fandim Renčovi
Pan Filip Renc vedel.Jak to muzes napsat ty ho znas?
Nebo jses on ten plivanec a tady se tet ocistujes?
-