Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To řekl Renč

„Neměl jsem tušení, jaké rozměry moje vystoupení den po smrti Karla nabere. Vadilo mi, jak se Vendula snažila očistit tím, že začala házet špínu na svého manžela. Přitom jí nikdo neobviňoval. Ona z něj ale dělala blázna a to on rozhodně nebyl. Jeho problémy byly spíše citové než psychické. Co přesně se dělo za zdmi vily, ale vědí jen oni. Jedno ale vím jistě, určitě bych to udělal znovu." Slyšeli jste snad někdo, že by Vendula řekla, že byl Karel blázen, nebo že by na něj házela špínu? Co si to ten člověk vymíšlí. Chce se mi zvracet...
  • Pan Filip Renč má můj obdiv

Pan režisér Filip Renč vyslal jasný signál za kým stojí a koho si váží. Má můj veliký obdiv a uznání a přeji mu aby obstál v tom vyvolaném mediálním skandálu.
    • Re: Pan Filip Renč má můj obdiv

Nechapu za co Rence tak obdivujete? Za to ze zneuctil pohreb genialniho umelce Karla Svobody?nebo za to ze plival jedovate sliny na jeho mladou vdovu,misto aby ji pomohl?Ze se nestydi.A vy taky, kdyz ho tak obdivujete.Az date alespon tretinu pece,prace a lasky nemocnym detem jako dala a dava pani Vendulka Svobodova,tak byste takoveho hochstaplera asi neobdivovala.Ten zapiral i svoje vlastni dite jak dlouho to slo.Az byl usvedcen DNA.....Hluboce se klanim pred Vendulkou Svobodovou a preju ji i jejimu synackovi vse krasne do zivota.at brzy zapomene na nestesti ktere ji potkalo.Lidem jako jste vy,preju abyste poznali hodne lasky,dobra ,treba se trosku zastydite a uvedomite si kdo mel vas obdiv.Angelika
    • Re: Pan Filip Renč má můj obdiv

A proc ho obdivujes a proc mu fandis?
      Jsi jeho kamarad?Znas ho dobre,nebo pani Vendulu znas?Zil jsi z nekym z nich nebo vedle nich?
      Paklize odpovis negativne tak nechapu proc Rence-CELEBRITU obdivujes.
      To co bylo k videni to je na zvraceni.
      Nebo tez rad nasili?Popripade znasilnovani a tak?
  • Jak jste primitivní člověk!

Pane Renči, co si dovolujete v médiích rozšiřovat, že paní Vendula říkala o svém zemřelém manželovi, že je blázen! Co jí zase chcete vložit do úst! To je Váš výraz a nikoho jiného. Potom je podle vás bláznem i pan Muk? To je pan Muk lhář? Myslím si, že on s ním mluvil o svých problémech více jak s vámi! Tak co se nyní děláte velkým kamarádem pana Svobody? Co si vůbec usurpujete právo k takovýmto vyjádřením! Vy sám jste zinscenoval divadlo kolem vaší osoby, děláte si reklamu na úkor někoho, kdo byl a zůstane Mistrem svého řemesla, kdežto vy jste jen podprůměrný režizér a vy na něm chcete jen parazitovat. Neznáte základní pravidla slušného chování! A pokud vím já, na pohřeb se nezve, tam se chodí rozloučit se s milovanou a uznávanou osobou. Vy jste se šel jen předvést! Na film ani muzikál, ani divadlo, které budete režírovat právě vy, já už se nepodívám! Lepší by bylo, kdyby jste si zametl před svým prahem!
    • Re: Jak jste primitivní člověk!

Souhlasím, Vendula jen řekla, že měl deprese a kdo je dnes nemá...
      • Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

Jááááááá *14*
        • Re: Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

šťastný človíčku *1*
          • Re: Re: Re: Re: Jak jste primitivní člověk!

Ja vim a cenim si toho, ma pritelkyne trpi depresemi takze vim co to je a jak ten clovek trpi. Je me to moc lito ale snazim se aby ve me mela porad oporu a davam ji veskerou svou lasku.
    • Re: Jak jste primitivní člověk!

naprosto souhlasím ! vendula ze svýho manžela nikdy blázna nedělala, to je jeho výmysl! ať se stydí! *16*
  • Vzkaz Filipovi Renčovi

Filipe- bulvár opět vládne- nemyslím si, že jsi nechtěl vzdát hold Karlovi Svobodovi tím, že jsi nepovstal, Vzdal jsi ho tím, že jsi se pietního aktu dobrovolně účastnil a ve své duši jsi jeho odchod velmi oplakal. Pouze chci říci, že na vině smrti Karla Svobody je jeho rodina ale přesněji řečeno " lidé kteří tuto rodinu vytvářeli", Člověk s velkým pracovním nasazením ,jako byl tento hudební MISTR, musí mít zázemí u svých nejbližších - tj. rodina. Sama občas také podlehnu depresy ale vím, že vrátím se domů a tam na mne čeká zázemí a náruč porozumění. Největším neštěstím je když není domov(tím myslím to zázemí a lásku). Jestli žena Karla Svobody nedokázala toto zázemí vytvořil a zbořila toto zázemí svým novým poměrem (jelikož věděla o jeho zdravotním stavu vše )tak ho prostě odsoudila k sebevraždě. Je to uchuzení celého národa o velkého hudebního GÉNIA!!!!!
    Filipe -budu i nadále sledovat Vaše filmy - jsou velmi dobré !
    Také budu poslouchat hudbu Kterou stvořil KAREL SVOBODA - protože je SKVĚLÁ !!!!
    • Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

K té vaší bezmezné lásce--buď je vám 80 let a nic jíného než lásku jste nezažila,k tomu vám blahopřeji,nebo je vám 20 a nevíte o čem to vlastně mluvíte.
      • Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Není mi 80 ani 20. Jsem zralá žena 45 let. Láska, úcta a rodina existují. Najděte si ji také a budete patřit mezi ty šťastné. A posléze zjistíte, že to co jste považovali za štěstí ( peníze, majetek, postavení)nemají tu hodnotu.
        • pro Hanah

Paní, je mi také přes 40,jako vy jsem poznala lásku,ale zřejmě na rozdíl od Vás také bolest. Vy víte, co je to vyrovnat se se smrtí dítěte? Vy víte jaké je to, když Vás pronásledují novináři na každém kroku? Když zpochybňují vaše manželství proto, že jste mladší?Když se z nevinného kafe v kavárně s kolegou hned stane milenecký vztah? A navíc si pletete depresi a špatnou náladu. Z deprese vám zázemí nepomůže. To dokáže jen lékař /ne pediatr/Tak nesuďte abyste nebyla souzena!

já z vlastní zkušenosti můžu říct, že není lehké mít doma duševně nemocného člověka, je to hrozné na psychiku celé dodiny, ať se snažíte sebevíc a chcete mu pomoct. Takový lidi dokážou pěkně potrápit svými náladami, až někdy zlým chováním, i když to tak třeba nemyslí jsou prostě nemocní, ale když to musíte snášet několik měsíců ne-li let tak člověku někdy dojte trpělivost. Proto já Vendule rozumím a vím čím musela projít. Je mi jí líto, protože kromě bolesti ze smrti manžela musí snášet takové pomluvy. A žádný vztah dvou lidí není bez mráčků, ani těch nejvíc zamilovaných. A Vendula měla dost těžký život a ještě hodně pomáhá druhým tak si už zaslouží trochu klidu.

Vy jste se Svobodovými žila? Já zase věřím tomu co říká pan Muk. Pan Renč ve svém životě mnohokrát dokázal, že je bezcharakterní, proto nevěřím tomu, že by si nyní nedělal reklamu své vyhasínající hvězdičky. První co se namanulo, popadl za pačesy. Jak ubohé!

Petra Muka - jeho písničky mám moc ráda.
        Neohánějte se Petrem.
        Zde jde o něco jiného. Jestli žena Karla Svobody v době kdy byl v hluboké depresy, pracovním přetížením a manželka mu oznámí, že odchází i s JEHO SYNEM. Nezlobte se to je jako by natáhla kohoutek a dala mu ostré náboje. Když si ho brala - bylo to v dobrém i ve zlém- pak má podržet svého muže hlavně v tom zlém- a ne jen čerpat v tom dobrém!!!!!
        Hanah
        • Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Pan Renči, držte se ! Jste JEDINÝ v této republice, kdo stojí za panem Karlem Svobodou veřejně !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To je z té zprávy cítit-deprese.Hanah.Jak tohle může někdo napsat,někoho odsoudit,když ty lidi neznáte.Zamyslete se nad sebou!Co kdyby se toto stalo vám a odsoudili by takhle vaše blízké takové svině jako je Renč?A přitom jen vy víte jak se k vám chovají.

To, čemu vy říkáte deprese asi ve skutečnosti deprese není, deprese je totiž onemocnění a když ji máte, nepomůže Vám ani sebevětší rodinné zázemí, něco si o tom laskavě najděte a vašim špatným náladem neříkejte deprese.

Pane Renč,velmi hezky jste si to napsal ale my vám to nežerem *9*

To jsem psala já HANAH. Asi nemáte to dobré zázemí doma, když pochybujete o tom co jsem napsala. To co je doma je svaté - je to láska a já osobně jsem šťastná žena protože je ji mám a svému nejmilejšímu muži se snažím lásku vracet a zázemí vytvářet!!!! Miluji ho protože on miluje mne
        • Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Někoho miluju, protože je takový jaký je, ne proto, že on miluje me. *1*
          • Re: Re: Re: Re: Vzkaz Filipovi Renčovi

Oprava - miluji svého muže i s vráskami,s bolavým kloubem, s blokací páteře . Prostě je to má LÁSKA a snažím se dělat zázemí a rodinu ( dokonce se mi to daří) v jeho poměrně velmi náročné práci. On sám, cituji :"je to pro mne zázemí které mi dává energiia uvolnění z pracovního stresu ". Jsem také mladší (nějaká desítka tam je- není tam čádná finanční výhoda- prostě se OBA MILUJEME a dáváme si oba lásku a úctu) !!!!! Hanah
  • pro renče

Myslím že by Renčovi prospělo kdyby si přečetl třeba pár řádek s odborné literatury kapitola deprese a možná že mu něco dojde...a jestli ne tak aspoň tu chvíli co to bude číst nebude svou přízemností prudit lidi . Je jasné , že není rád, že někdo zveřejnil sms která byla soukromá, komu by bylo milé , že se lidi dozvěděli jaké praktikuje nízké metody ...a co mu dává vlastně pocit, že on je ten kdo má někoho soudit, posuzovat?Dělá s Karla Svobody slabocha který se zabil kvůli manželce, zdravý chlap se jen tak kvůli ženě nezabije, pokud tedy nemá velký psychický problém.....Určitě by našel lepší a jednodušší způsob jak si zařídit doma klid, nebyl přeci žádný slaboch.....dost možná kdyby Karel Svoboda mohl vidět Renčovo chování , že by byl první kdo by byl tímto znechucen
    Mimichodem poslední Svobodův muzikál, je hudebně dobrý ale režie je dost amaterská....
  • Co vy na to Renči?

Pavel Vítek, zpěvák

"Podle mého názoru je chování Renče vůči Vendule Svobodové naprostá ohavnost. Takto se muž k ženě nesmí chovat, natož k ženě, která právě ovdověla a prožívá obrovskou bolest. Až mě napadá, jestli je Renč vůbec chlap."

Eva Holubová, herečka

"Na pohřbu jsem bohužel nebyla, nemohla jsem jít, ale sleduju televizi a čtu noviny. Celé dění kolem Venduly Svobodové mi přišlo strašné a hlavně malé, ubohé. Takhle se přece nemůže chovat normální člověk k člověku."

Pavel Boček, lékař

"Pan Renč je zřejmě natolik asociální a nevychovaný, že nepochopil obecný význam pohřbu. To není místo pro vlastní exhibici a vyřizování si účtů. A pokud jsou umělci a lidé kolem showbyznysu slušní, měla by to být i jeho režie poslední."

Eva Pilarová, zpěvačka

"Bezprostředně po pohřbu jsem se již jednou vyjádřila na kameru. Byla jsem naprosto šokovaná. Pro Blesk bych ráda ještě dodala, že pod režijním vedením pana Renče znesvětily vlastní děti otcův pohřeb."
    • Re: Co vy na to Renči?

Josef K. prohlasil, ze je mu to jedno a at se kazdy stara o sebe *10* .
  • ??

Řekne mi už někdo z tohoto rozlíceného linčujícího davu, co vlastně pan Renč udělal špatného?
    • Re: ??

Především se pan Renč vyjevil jako naprostý hlupák. Kdyby byl dobrý režisér, byl by zorganizoval důstojné rozloučení pro veřejnost přímo z divadla Hybernia s průvodem truchlící veřejnosti a kondolenčními archy. Odpadla by nechutná tlačenice důchodkyň ve Strašnicích a reklamy pro dost mizerný muzikál Golem by bylo až až.Morbidně ponuré prostředí toho divadla by se ostatně velmi hodilo. Ještě se od Broadwaye má co učit, ubožáček.
    • Re: ??

to neres nema to cenu, lidi potrebuji obet. Oni byli, jsou a budou vsichni hrozne cestni a poctivi. U nekterych to typuju na svatozar *1*
      • Re: Re: ??

Myslím si Vendula nemá čisté svědomí,a panu Renčovi fandím, určite o tom něco ví,a proto se tak zachoval.Je mě líto že pan Svoboda odešel. Byl to pán umělec takový tu u nás hned tak nebude.A lituji jeho dětí ty už tu nikoho z rodiču nemají.
  • Názor

Myslím, že při spolupráci na Golemovi pan Renč zjistil mnoho věcí, o kterých my nemáme ani tušení. A že je velmi statečný, když dokáže projevit svůj názor proti všem!!!

Znáte někdo e - mail na Renče? Co mu takhle poslat odkaz na tyto stránky? Chovat se neumí. Že by ho omlouvalo jeho "mládí"? Nebo si zkoušel režii na nějaký svůj nový film?Je to jasné - nikdo ho nepochopil a on to vlastně myslel dobře.
    Je to prostě chudák
  • rozhovor

Dnešní rozhovor je výmluva hodna žáka základní školy. A nebyl by to Renč, aby ve svém veřejném vystoupení nenapadl někoho druhého, v tomto případě Petra Muka. Proč ho tedy obsazoval do Golema? Renč je prostě dokonalost sama!!!! *10* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit