-
Styďte se
Pane Renči, bohužel musím konstatovat, že jste po lidské-vztahové stránce hluboce klesl. Říkám bohužel, protože jako umělce-režiséra si Vás vážím. Ale potom ,co jste předvedl na pohřbu Karla Svobody, jste u mě a u spousty dalších lidí hluboce klesl a budu muset přehodnotit své nedávné sympatie k Vám!!!!!!!Doufám, že se paní Vendule Svobodové omluvíte!!! -
Hrdina pan Renč
Pan Renč je hrdina,vyjádřil svůj názor_na rozdíl od ostatních pokrytců- a za ním si stojí.Hyterický výstup vdovy,oblečené za couru, doprovázená přítelkyní lesbou a matkou, která vypadala jak důra, ten Svoboda udělal dobře, vůbec se mu nedivím, ačkoli sebevraždy považuji za projev slabošství.Pane Renči držím palce, stojím za Vámi. -
-
Re: Hrdina pan Renč
že vyjádřil svůj názor? A můžeš nám ho tu tedy vysvětlit? Pokud vím, tak neřekl vůbec nic, co by vysvětlovalo jeho zaujatost -
Holčičko -protože dospělá osoba by tohle napsat snad ani nemohla .Pan Renč o životě namá ani páru.Paní Svobodová v televizi řekla jen to co cítila a hledala proč .To co řekla o manželovi je určitě pravda a proč .Mám doma manžela s depresema bere hodně léků apřesto jak nás má rád dovede být zlý ale ve svém okolí to nedává najevo kdyby ho děti vyděli jen občas nevěřili by zeptejte se psichiatra ten vám to potvrdí.Pane Renči v bulváru vše co se stalo na pohřbu najednou svádíte na syna Petra ale já si myslím že za vším jste vy .Atˇ bylo soukromí Svobodovích jaké koli nikdo nemá právo pí Svobodovou osočovat a vy už vůbec.A že si dovolila vystoupit v televizi a proč ne vždytˇjste jí nehorázně napadl kdyby doma brečela křičel by jste do světa že se straní protože máte pravdu . Přiznejte si vy tu ženu nenávidíte od začátku a tedˇještě proti ní štvete i Svobodovi děti které s tátou nežili.Když v bulváru říkáte že proti pí Svobodové nemáte důkazy tak proč jte stím vůcbec začal.nenávist -závist. *16* *16* *16* -
TY MÁŠ,ALE NÁZOR!!!TO CHCE KURNIK ODVAHU KDYŽ SI ČLOVĚK SPÁCHÁ SEBEVRAŽDU!!!SI TADY SNAD PÍŠE RENČ SÁM!!! *13* *16*
-
-
Renč
Vážený pane Renč, zaměťte si napřed před svým prahem a uvědomte si co všechno špatného jste ve svém životě udělal. Myslím si, že znásilnění a nemanželské dítě je oproti rodinným problémům, které si za svůj život prožije každý, docela velké sousto.Nechte paní Vendulu Svobodovou na pokoji. *5* -
Inzerát
Potřebujete zrežírovat vlastní pohřeb?
Už se nemusíte bát,firma "Renč" se o všechno postará.Ze zdlouhavého pohřbu udělá mediální senzaci,postará se o nápravu v rodině,rozhřešení a následně ukamenování pozůstalé.A to vše jen za možnost usednutí vedle pozůstalé v první řadě... Tak neváhejte a pište... -
-
Re: Inzerát
...ano a do hlavní role bych prosila obsadit paní Vendulu ! Opravdu profesionální výkon!
-
-
proč
Proč pane Renči proč to děláte.Vdnešním bulváru máte jeden rozhovor a tolik blbostí příklad Svoboda byl můj kamarád ke konci zase jsme takoví kamarádinebyli nebo dívala jsem se na pí Svobodovou v televizi nebyla vůbec namalovaná ani nijak načančaná jak říkáte vy jste to asi ani neviděl jen jste o tom slyšel.A největší drzost že o pohřbu hrála divadlo .VY NEJSTE NORMÁLÍ. *16* *5* -
Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní
Vyjadřuji podporu panu Renčovi, nikdo neví co jak bylo a soudí, já nemusela čekat až pan Renč vysloví svůj soud o paní svobodové smama jsem poznala že hraje komedii(pí.Svobodová)Mě před 10ti lety zemřela 20ti letá dcera (tragicky) a vím že jsem se nezmohla snad ani na dýchání jak bych mohla mluvit s novinářia v televizi, není to normální tak silný není nikdo, až za rok jsem se tomu postavila a snažila se s TV Nova najít pomoc a spolupráci k vyšetření,nepomohlo to a vrah běhá po svobodě i přes mnoho nejasností....ale to neřeším jen chápu pana Renče a dejte mu pokoj.Pana svobody jsem si vždy moc vážila a doufám že se sním moje krásná holčička setká a bude v dobré společnosti.Sbohem pane Svobodo s úctou Alena K. -
-
Re: Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní
Paní Aleno,z těch hulvátů si nic nedělejte. Svobodové ušlapával cestičku manžel,přimlouval se za ni, bez něho by byla nula. -
Re: Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní
Paní Aleno, nevíte co říkáte, kolika dětem jste pomohla vy po smrti své dcery?
-
-
Renc
Jen bych chtela rict, ze se vsude opiraji o Rence, protoze nevstal, kdyz na pohrbu hrali pisen, kterou napsal pan Svoboda Vendule. Ale to, ze se nepostavili ani jeho vlastni deti nikdo neresi...
At uz se konecne sakra kazdej stara o sebe... -
-
Re: Renc
Přesně tak, ať se každý stará sám o sebe. Tohle kdyby udělal pan Renč od samého začátku, nemusela být takováhle ostuda na pohřbu. Neříkám, že za všechno může právě on, nikdy mi nevadil, ale kdyby se nemíchal do Venduly, byl by klid. Zrovna on má koho moralizovat a poučovat Vendulu, člověk, který má na krku znásilnění a dítě, ke kterému se přiznal až po mediální kampani a testech DNA. V tu dobu se do něj Vendula taky nenavážela a nestarala se o něj. A jestli jste dneska četli rozhovor v Blesku s ním, tak on vlastně proti ní nemá jedinej důvod, proč to dělá, prostě se chce zviditelnit. Když se ho ptali, proč útočí tak na Vendulu, odpověděl, že mu vadí, že Vendula dělá ze svého muže blázna. To ale Vendula neudělala, Vendula pouze řekla, že je fakt, že Karel měl poslední dobou deprese. Bulvár to však nafouknul a udělal z toho, že byl psychopat. Jinej argument Renč na Vendulu neměl, tak proč se vozí po ženskej, která si svýho prožila až až. Poslední roky jen pomáhala a kdo teď pomůže jí ? -
-
Re: Re: Renc
Kdo pomůže paní SVOBODOVÉ a hlavně kapce naděje no přece my. všichni co jí máme rádi. Hlavně nesmíme dopustit aby kapka naděje skončila kvůli zlobě a nemávisti.
-
-
Re: Renc
Tak začni u sebe a neotvírej tyto stránky...
-
-
Média.
Vážení, nechte Vendulu, p. Svobodu i pana
Renče na pokoji. Média udělají, to co chtějí. Hlavně senzaci, nikdo z nás neví vůbec nic, jen to , co nám plátky napíšou. Pan Renč se zachoval tak , jak sám to cítíl, sama jsem vdova od 39 let , je to hrozné, když Vám odejde někdo blízký a nikdy to nepochopíte,dokud takovu sitauci nezažijete. Tenkrát jsem nebyla schopna ničeho a věřte, i mě reakce pí. Venduly překvapily ... ale nebyla jsem u toho. -
Kdo je bez viny??
Jasně, nikdo nevíme jak žilil, jak to u nich doma bylo. Ale kde je to ideální? Ono asi žít s geniem, mírně depresivním, o čemž nepochybuji, není asi med. To co si prožili oni dva, to by zamávalo s každým vztahem. Mně na tom nejvíc vadí, že vykřikovat a pohoršovat se budou opět nejvíc ti, co mají sami máslo na hlavě. Budou pomlouvat, hrozit prstem, a pak ¨před blesky fotoaparátů od novin líbnou dítě, manželku, zatváří se jako vzorní občané, pohoršení, se slzou v oku....pak oběhnou roh, pokrytecky nasednou do auta ke své xxté milence....Co se stalo je strašné. Neříkám, že Vendula je světice. Ale ptám se znova:Kdo je bez viny, at hodí kamenem. Kolik by z nás asi mohlo tím šutrem hodit??? -
Inkvizice
Nevim proc tady drbete pana Rence. Je videt, ze tv Nova o nekom neco prohlasi aniz by vedela pravdu, staci aby nekoho nemela rada a uz se jde lincovat. Jejich objektivita je asi stejna jako statni televize na Kube. Co se libi nam to se musi libit vam. Reknes svuj nazor ktery se me nelibi tak te hnedka sjedem at te narod treba ukamenuje. Senzace je hlavni, ne vlastni nazor a rozum. Pan Svoboda byl vyjmecny clovek a udelal pro nas vic nez si zaslouzime.