Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zklamání

Jsem zklamaná z člověka, kterého jsem dlouhou dobu uznávala. Profesně si to určitě zaslouží, ale lidskost je mu nejspíš zcela cizí. Jakým právem hází kamenem kdo sám není bez viny? Jakým právem se staví do role soudce a ještě se nestydí říct, že by sám nikdy do ničeho takového nezasahoval, kdyby ho k tomu někdo nevyzval? Stačilo by, kdyby nechtěl, třeba prostě jen ze slušnosti. Nic z toho co se stalo nebylo jeho osobním problémem. Co kdyby se matka tvého nemanželského dítěte oběsila protože jsi jí zapíral? O co jsi lepší než všichni ostatní? Je mi špatně, špatně z takových bezcitných lidí. Sám si zameť ty umělče před vlastním prahem,zpytuj své svědomí jaký jsi slušný člověk než se pustíš do boje za lidská práva! bývalá fanynka Eva
  • utvrzení

Dnešní rozhovor s Renčem mne jen utvrdil o tom, jak je podlý a zákeřný. Petr Svoboda by ho těžko pozval sám od sebe, když ho sotva znal. Musel se k němu nějak vetřít a bůh ví, co mu napovídal. Využil toho, že smutkem zdrcený člověk je těžko schopen reálně uvažovat. Renč si to moc dobře uvědomil a sprostě toho využil. A teď ze sebe bude dělat chudáka, na kterého se pořádá štvanice... Jak ubohé *16* *16*
    • Re: utvrzení

Safra, ty vis ale hodne ze soukromi rodiny Svobodovych, znas vsechny s kym se stykaji a telefonuji, jejich pratele i nepratele mozna jsi osobni pritel rodinny a jestli ne tak jsi potom genius. Napis me s kym se stykam a jaky k nim mam vztah. Dekuju
  • žádná omluva

Mnozí pranýřujete Renče, ale slušnost vám neříká nic. Úcta a hold patří Karlu Svobodovi a ne vdově Vendule.
    • Re: žádná omluva

Copak Renči něco pojem "slušnost" říká? Že se ho tak zastáváš?! *7*

Myslím, že ne...

A navíc to jeho vysvětlení, proč udělal to co udělal...dokonale si protiřečí... *15*
      na jedné straně tu je to co udělal (a vidělo to poměrně dost lidí, takže to nejde nějak zakamuflovat) a na druhé straně ta jeho omluva, obrana nebo co to vlastně bylo....*7*
      Za to,jak se k němu většina lidí staví si teď může sám...
      Nikdo nechtěl, aby vzdal úctu Vendule Svobodové.....
      Ale zřejmě ani ty nechápeš jisté zásady, takže nemá cenu tady něco dál rozebírat...
  • Renč

Všichni blízcí panu Svobodovi neříkají a netvrdí to, co pan Renč. Kde ten chlápek a jak k tomu přišel? Proč třeba pan Gott, nebo někdo jiný neříka, že paní Vendula unhnala pana Svobodu? Položme si otázku, co kdyby mohlo tak trochu přispět k tomu všemu šibeniční termím pana Renče pro pana Svobodu vytvořit hudbu muzikálu Golem?
  • Fakta

Proč p. Renč neřekne ta závažná fakta, která ví jen on, proti Vendule Svobodové a která sdělil sřejmě večer před pohřbem i dětem z prvního manželství. Měli jet s Vendulou a ráno ji nechali samotnou a přijeli s p. Renčem. Proč se před tím syn Petr vyjadřoval, že mají Vendulu nechat být, že on ví nejlépe jaká je, když od 14 let s ní bydlel? Jak to že tak změnil názor? Co tam dělal pan Renč?
    Zavolal si ho snad syn Petr sám? Nikdo o p. Svobodovi neřekl , že je blázen a že měl deprese to měl. Myslím, že je dost podivného na Vašem vystupování pane Renč a jestli ne tak řekněte narovinu co pro Ti Vendule máte, vždyť jste to ještě nevysvětlil.
    • Re: Fakta

Mozna to jiz rekl vsem kterych se to tyka a nema duvod to ventilovat pres media nebo snad schanite nejale pekne sousto pro bulvar? Hlavne co je nam vsem po tom, je to jejich osobni vec, ne.
  • Divné

No mi přišlo spíš divné, že povstali i lidé, kterým závěrečná píseň nebyla určena a ještě ani nezajížděla rakev. Bylo to jako ...huš...huš...ať už... Docela trapný projev solidarity s vdovou. Holt bylo tam moc médií, tak raději nevystupovat z řady, což? Vážení, vstává se v samotném závěru, když tímto úkonem projevujeme úctu k zesnulému. A ne jako projev sympatií s vdovou.
    • Re: Divné

Ty seš taky divnej!! Jako by bylo důležitý, kdy uctíš povstáním památku zemřelého. Ona prostě učinila ten krok a ti rozumní jí následovali a primitivové zůstali sedět, protože teď se přece ještě vstát nemělo nebo proto, že si stoupla právě vdova. Ale kdo jinej?
      • Re: Re: Divné

Odpověděla jsi si sama. Každý tu chvíli, kdy uctít památku zemřelého zvolí sám a máš pravdu, není to důležité, kdy to udělá, je to jen na něm.... Tak proč zatracovat Renče?
    • Re: Divné

Byls někdy na pohřbu nejbližšího člověka? Asi ne....nevím jak bys zvládnul přemýšlet o tom jak se vše má dělat.....!?

... a ještě stíhala dirigovat ostatní...

Přesně tak!!! Byl a sotva jsem to zvládal. A proto mě překvapil a oceňuji dobře promyšlený a provedený výkon vdovy. Věděla přesně, kdy co dělat.
  • zamysleme se

Nechci zde hodnotit to ci ono. Ale mel bych par poznamek. Nikde jsem nevidel, ze by pan Renc zverejnil to co rekl nebo napsal "SOUKROME" te pani. Proto si myslim, ze se nechtel zviditelnit on, nema to zapotrebi, bulvar ae o to postara sam. Jestli nevstal on a deti pana Svobody, tak k tomu mel asi padny duvod. Mozna vedel vic nez my vsichni tady dohromady. Nikdy nepoprel co rekl a to zaslouzi uznani, malo kdo se dnes prizna k necemu co nejde dokazat. Nejdriv by jsme si meli zamest pred vlastnim prahem a potom hodnotit chovani druhych, jak Filipa Rence tak pani Svobodove.
  • Slovník "intelektuála" Renče je pozoruhodný

iDNES: Nevím jakou má Muk diagnózu, ale někdy zasahují jeho psychické problémy až do kvality představení...

Daniel Hůlka je "hulič trávy"...

Vendula na pohřbu předvedla špatný herecký výstup...

...chtěli z Karla udělat blázna...

Další velmi "objevné zjištění: "Jako chlap ale cítím, že za jeho smrtí nebyly psychické potíže, ale spíš ty citové. Dál bych se k tomu ale raději nevyjadřoval, protože na to, co si myslím, nemám důkazy.“(!!!)

No přáteléééé, promiňte, ale to je úroveň! Filipe Renči, není vám ze sebe špatně ? Vlastně, co se ptám. Při vaší bezohledné povaze to od vás očekávat nelze.

*10*
    • Re: Slovník

Ráno jsem to taky četla a jen mě utvrdil,že je pako vylízaný...
  • otázka pro Petty

Petty a co vlastně podle Vás udělal p. Renč na pohřbu špatně?
  • žádná omluva

Vážený pane Renči, v žádném případě se neomlouvejte,splnil jste ve vší úctě přání vlastních dětí, za což Vám celá naše rodina děkuje. Omluvu byste spíš měl požadovat Vy (třeba od zkouřeného Hůlky'. Jste alespoň jediný slušný člověk ve Vašem oboru.
    • Re: žádná omluva

Jsem rád pane Béďo,že mi napsal jedinný slušný člověk z celého internetu..Tvůj Filip...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit