-
Ať si udělá pořádek ve vlastním životě
Nezáleží přece na tom jaká Vendula Svobodová je nebo není. Nikdo přece nenese vinu na sebevraždě druhého člověka. A jestli někdo říká, že Karel Svoboda neměl žádné psychické problémy,tak se plete, protože člověk,který se zabije je prostě má.Nechápu ja se pan Renč může k něčemu takovému vůbec vyjadřovat. Sám nežije zrovna podle desatera a to co předvedl na pohřbu je hnus.Asi má depresi, že posledních deset let nic dobrého nenatočil. -
Pane Renči, držte se,
přeji Vám hodně síly a optimismu. -
-
Re: Pane Renči, držte se,
Připojuji se k Vaší podpoře.Hledala jsem stránky pana Renče(marně),tam by se mu nejlíp vyjádřila podpora.Kdyby někdo přišel s peticí na jeho podporu,jdu do toho,ale sama nevím,jak na to.Jen doufáme,že nevyměkne a nebude se omlouvat,nemá totiž za co.Má svůj názor a stojí si za ním. -
-
Re: Re: Pane Renči, držte se,
Krásný vzkaz, o tom divadle, to sedí od člověka, který sám přizná, že na pohřeb přišel na žádost syna Svobody a choval se dle jeho přání. Sám je divadelník a dovolí si kritizovat. Nikdo jsme s nimi v ložnici nebyl a i kdyby ho chtěla opustit, musela mít důvod a děje se to denně. Kdyby se každý zabil jen proto, tak tu není 90% lidí. Renč se dnes v AHA pěkně odhalil nebo si snad myslel, že to čtou jen lidé, kteří si potřebují doplnit základní vzdělání? Ubohá loutka v rukách syna Svobody. A že se mu to po tom fopá hodilo, je jasné.
-
-
-
Renč je dacan.
Bože a kdo ty fakta zná?
Renč snad?
Skutečná fakta znal jedině pan Svoboda a paní Svobodová.
Takže co se týká moralizování, buď tu budeme moralizovat všichni nebo nikdo.
Příznivci nebo stoupenci Renče.
Nemohu si pomoct, ale nebylo to taktní a to včetně Svobodových dětí.
A navíc nešlo jen o to vstávání, ale i o to, jak se Renč vyjadřuje v médiích o paní Svobodové.
To jsem zvědav, co nám k tomu řekně Renč dnes večer na Primě v Extra.
Předpokládám, že to vše řádně otočí ve svůj prospěch, že on je ten čestný a statečný. -
Re:Filipe nedej se
Naprosto souhlasím s názorem Betula alba a přál bych Filipovi aby se nenechal otrávit štěkotem hyen, které ani neznají fakta. -
-
Re: Re:Filipe nedej se
aha. no a ty je znas? a renc taky? copak bydlel se svobodovejma? vi stejny kulovy jako my vsichni... a to ze jedna pani povidala... tak na to neni nikdo zvedavej. FUJ NA VAS! -
-
Re: Re: Re:Filipe nedej se
Jaké FUJ NA VAS.Vy jste vůbec nepochopil o čem Betula alba psala.Vaše lidově prostoduchá odpověd´ Betulu albu tak zaujala, že je ochotná Vaše další výroky
monitorovat s finančním ohodnocením.
Znamenáme -
Re: Re: Re:Filipe nedej se
no,pravda je,že každý z těch ,co dovedou se jen pouštět do Renče,ví skutečně kulový.A k těm,co se tady navzájem napadají za jakože jakousi závist vůči Svobodové a plivají po Renčovi - není to nakonec tak,že oni v podstatě závidí Renčovi(hlavně mě vy blbky neposílejte k psychiatrovi ,už bych se s vámi nevešla do čekárny!!!!)
-
-
Re: Re:Filipe nedej se
naprosto souhlasím
-
-
Filipe Renči
Včera jsem tady ze zoufalství napsal tento příspěvěk a dnes jej aktualizuji a už se k této věci NEBUDU VYJADŘOVAT protože je hnus co se děje. Můj příspěvek je zde:
Filipe Renči, nemám ve zvyku používat hrubé výrazy. Ale, za to co jste udělal na pohřbu i před tím rodině Karla Svobody nemohu jinak než konstatovat, že jste nízký a malý člověk. Možná si řeknete, že nemám právo na tato slova. Ale já to právo mám, protože jsem Karla znal a měl jsem ho rád, a stejně tak znám i jeho manželku Vendulu. A dovoluji si říct, že si taková svinstva jaká jste předvedl nezaslouží. Svého manžela měla velmi ráda a nikdy mu nic špatného neudělala. Kdyby byl Karel na živu tak by vám pane režisére rozbil hubu. Jsem věřící člověk a dovolím si proto tvrdit, že všechno špatné co jste provedl se vám vrátí. Minimálně až jednou i vy přejdete na druhou stranu. A DOPLŇUJI AKTUÁLNÍ vyjádření dětí pana Svobody pro Idnes: "To, co se o našem otci objevilo v některých médiích, se nás hluboce dotýká. Doposud jsme neposkytli žádná vyjádření, a přesto se objevují naše údajná prohlášení a citace, od kterých se distancujeme," vysvětlují Svobodovi potomci z jeho prvního manželství."Děkujeme všem, kteří náš postoj respektují, a všem, kteří ctí památku našeho otce," uzavírají krátké prohlášení. -
-
Re: Filipe Renči
Nemáte někdo prsím kontakt na Renčův email adresu nebo telefon? děkujem *3*
-
-
Jste "rovný chlap"
Milý pane Renči, jste "tvrďák" a to se mi líbí - VYDRŽTE! -
-
Re: Jste
To si opravdu myslíte že pan Renč je tvrďák?Super názor a co na to váš psychiatr.
*9*
-
-
Renč
Myslím si, že pan Renč rychleji mluví než myslí ! -
-
Re: Renč
Pokud vubec mysli??? Je to jeho ostuda!!!
-
-
Filipe nedej se
Jediní F.Renč,P.a J.Svobodovi znají pravidla smutečního obřadu.Zamyslel se někdo nad tím, proč paní Vendula povstala při písni X ? Nechápeme proč povstali i ostatní. Vzdávali poctu oné písni,či paní Vendule? Obě přece žijí. Pan Renč, P.a J. Svobodovi povstali a vzdali poctu v pravý čas. V čem tedy pan Renč pochybyl?
Pochybyla paní Vendula(asi z rozrušení)
a strhla s sebou většinu národa.To už známe ale z historie. Český národ povstane aniž ví proč. -
-
Re: Filipe nedej se
Naprostý souhlas, je vidět, že znáte pravidla a že používáte to, co má většina národa jen na to, aby jim neteklo do krku. -
Re: Filipe nedej se
souhlasim
-
-
ubohost
Pro Annu Žákovou, tak ubohý názor jsme tu ještě nečetla. Vendula pamámáhá dětem - jestli máte pocit, že nic neudělala, tak se milá paní zajděte podívat do Motolské nemocnice-kolik dětí jí vděčí za pomoc. Za svůj názor se styďte!!!!!!!!!!!!!!! -
exhibicionista Renč
Vendula je silná ženská, a Vy jste zlý člověk,nebudu urážet hyenu - jste horší,nesaháte jí po kolena,jste v podstatě malý,nevýrazný rtutovitý chudáček,protekční hajzlík,schováváte se za syna Petra,neumíte si sám obhájit svoje nechutné chování,překvapila Vás odsuzující reakce národa? Jen si to užijte spolu se svojí hloupoučkou kikinkou!Zviditelnil jste se! -
-
Re: exhibicionista Renč
asi také čtenářka blesku *4* -
-
Re: Re: exhibicionista Renč
co tím chcete říct ??? -
-
Re: Re: Re: exhibicionista Renč
všichni si tu dělají názor podle bulváru,zůstala by vůbec nějaká z celebrit neposkvrněna? S Vaším názorem na věc se ztotožňuji
-
-
-
Re: exhibicionista Renč
Překvapuje mě s jakou rozhodností a upřímností soudíte člověka, kterého ani pořádně neznáte ? Ale fajn, je to Váš názor .. jen jsem tímhle chtěla vyjádřit, že se s tímto názorem neztotožňuji ... -
-
Re: Re: exhibicionista Renč
Prekvapuje me jen jedno ze se tento pan reziser neumi slusne chovat ani na pohrbu a to je ta ostuda!!!! *8*
-
-