Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám slov

Na tohle se opravdu nedá nic říct.Dobře,chápu nepadla mu p.Vendula do oka,ale to je jeho soukromá věc a měl si ji také řešit v soukromí.Určitě ne takhle veřejně a už vůbec ne tímto způsobem.Z jeho přístupu se dá krásně vyčíst co je to za člověka.Konečně ukázal svoji pravou tvář.Je mi z něho zle.Tady se dá použít krásně jedno přísloví „Boží mlýny melou pomalu, ale jistě“.Už se těším až domelou. *16*
  • Dobrej režisér

Nemusím bejt ani režisér ale taky jsem si myslel,že je to hérečka.Renč jako jedinej ji uměl říc pravdu.Všichni ji teď strašně litujou jen aby se vo nich nepsalo špatně.
    • Re: Dobrej režisér

take se nestavim za vendulu...sama nadava na novinare,ze ji pronasledujou a nedaj ji pokoj a ona se jim pak vnucuje na interviu.kdyby byla soudna vyrika si to s rencem z oci do oci a ne,ze se hned pochlubi v tisku jakou od rence dostala sms.at si take sahne do sveho svedomi..

Ty víš kde je pravda.Asi nevíš nic seš asi trochu černej ne

pohreb je posledni louceni a ne vyrikavani si pravdy. v kazdem manzelstvi je neco,a Renc nema co soudit. Kdyby si tenkrat neco udelala ta jeho servirka co s ni ma dite,co by asi rikal? tenkrat ji pekne podrazil!

A jakou pravdu jí podle Tebe řekl?
      • Re: Re: Dobrej režisér

Renč je obyšejný chudák. Pravděpodobně jeho postojem řeší nějaké svoje komplksy.
  • že by byla jeho???

Filip.Renc@seznam.cz
  • to posral

v mem okoli neni nikdo,kdo by jeho chovani pochopil! Lidicky,dame mu to najevo! Vykaslem se na jeho akce a filmy,at to pochopi!!!!!
  • Styď se!!!

Myslela jsem, že je jinej, ale zklamal mě. Je to hnusnej snobec, který nemá ani kousek cti a prázdný srdce. Styď se Renči!!!!!! *16*
  • necekala jsem to od nej

pred vcerejsim pohrbem pana Karla Svobody, ktereho jsem vzdy obdivovala, jsem Rence celkem mohla. Ted si o nem myslim jen to nejhorsi. jak by se asi on vyporadal s takovou ztratou. Ono se mu to vsak vrati.
  • Hodně dlouhý život

Filípku přeju ti, aby jste žil co nejdéle, aby jsi přežil úplně všechny, koho máš rád, jestli jsi něčeho takového schopný. Těším se na tvoje herecké výkony!!!!
  • "celebrita"

Myslím si, že celé chování na posledním rozloučení s p.Svobodou vystižně zhodnotila p.Pilarová,p.Hůlka a jiní!! Někteří to nemohli ani říct, protože při vyslovení RENČ by museli zvracet!! Všem těmto lidem dík!!
  • nechápu

Nechápu, zklamal nejen mne, je to prachobyčjná s....
  • co dodat?

Poté, co Filip Renč odmítl na pohřbu Karla Svobody vstát, když hráli píseň, kterou Karel složil pro svou ženu Vendulu, a odmítl jí kondolovat, se skladatelovo okolí začíná bouřit. Podle nich nemá Renč vůči Svobodovi čisté svědomí. Byl to prý hlavně on, který ho v poslední době držel pod tlakem.
    „Nechápu, proč se tak chová. Vždyť on se ke Karlovi také nechoval zrovna dvakrát ohleduplně. Kvůli muzice ke Golemovi, na kterou měl Karel Svoboda šibeniční termín, na něj často křičel, že ještě není hotová hudba,” rozčilovali se mezi sebou rozhořčení herci z Divadla Hybernia, kde se Svobodův muzikál Golem hraje.
    Když na pohřbu Karla Svobody zahráli skladbu Ještě že tě lásko mám, kterou Karel složil pro svou ženu Vendulu, zůstal Filip Renč společně se Svobodovými dětmi z prvního manželství sedět.
    „Filip je známý cholerik a vzhledem ke Karlovým depresím, které v poslední době měl, mu jeho hysterické výstupy moc nepřidaly. Držel Karla pod tlakem a teď to svádí na Vendulu. Je to hnus,” pokračovali v rozhovoru herci a zpěváci z muzikálu Golem.
    Skutečnost, že Filip Renč nemá v tomto směru čisté svědomí, vysvětluje i jeho chování vůči Vendule Svobodové, na kterou se nyní snaží veřejně hodit vinu za sebevraždu Karla Svobody. (ex)
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit