Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověk bez srdce

Pan Renč se zachoval, jako člověk, který nemá snad kouska srdce v sobě. Nevím, jestli někdy zažil podobnou ztrátu, ale podle jeho chování, mi připadá, že je naprosto bez citu. Myslím si, že by se sám měl veřejně omluvit Vendule Svobodové a jestli ho Karel Svoboda slyšel, tak se musel obracet v hrobě.
    V jaké zemi a době to žijeme? Na člověka, který vždy stál při svém muži, na člověka, který ztratil milované dítě a přesto pomáhala stejně nemocným dětem, tak na takovou osobnost bude pan Renč a jemu podobní házet špínu? Tak z toho se mi dělá zle. To tedy máme tzv. "celebrity"! Ty nám asi ve světě závidět nebudou.
  • režisér

Pan Renč ukázal svůj režisérský talent!
    Zrežíroval příjezd na pohřeb a pak samotný průběh obřadu. Jen jsem nepochopila do jaké škatulky toto jeho dílo zařadit, zda je to komedie nebo tragédie. Ale opravdu nejblíže to má k parodii.
    Pokud byl takovým "dobrým známým" pana Svobody a tušil, jaké problému ho sužují, proč mu nepomohl? Asi proto, že on pomáhat neumí. Umí jen škodit. A to se mu nyní opravdu daří!
  • Bojkotovat Renče

A ještě si myslím, že bychom měli F. Renče bojkotovat - všichni, kteří s jeho sprostým chováním nesouhlasíme!
    • Re: Bojkotovat Renče

..taky souhlasím ..Všichni slušný lidi by měli jako odpověď na tuto ubohost a dementnost, PŘESTAT SLEDOVAT A CHODIT NA JEHO FILMY

...Moc jsem jeho práci obdivoval, ale tímto u mě skončil ... A nebál bych se jít i do ulic!

A ještě vzkaz všem slušným hercům: Neberte jeho role a bojkotujte ho, přeci nebude dělat s takovou hyenou ... a potom co předvedl, nikdy nebudete vědět, co udělá vůči Vám ...

A tobě Filipe Renči: je mi moc líto tvých nejbližších, hlavně rodičů ... Myslím,že ten největší odpor a hnus vůči tobě teď cítí právě oni, i když ti to možná nikdy neřeknou přímo, a že se za tebe moc stydí ... A to mi věř!

i ja souhlasim! vcera se ukazal! DOST BYLO RENCE!!!!

.. jsem téhož názoru, bojkotovat jeho filmy a vše co s jménam Renčem souvisí!! *16* *16*
  • nadace

pošlete SMS na KAPKU NADĚJE tím pomůžeme nejvíc, jak paní Vendule tak nemocným dětem
  • Hyeno!

Renči!Vaším chováním jste jedině dokázal,jak ubohý a prostoduchý člověk jste .Jak se opovažujete soudit zrovna vy-morálně pokleslý člověk,tak šlechetnou a statečnou bytost.Jste ostudou hudebního a filmového světa.Vy se zřejmě řídíte pravidlem"Podle sebe soudím tebe".Tím ,že jste na pohřbu zaujal místo v první řadě,bylo absurdní.Tímto činem jste popudil ne jenom Paní Vendulku a blízké přátele,ale i většinu národa.Ale asi to byl váš záměr!Ve chvíli,kdy jste demonstrativně nepovstal,jste zneuctil především památku Pana Karla Svobody!Celé vaše chování na obřadu bylo směšné a ubohé.Styďte se!!! *16* Dělá se nám z vás zle!!! *5*

Vám Paní Svobodová v této velmi těžké chvíli přejeme hodně síly při výchově malého Jakoubka.I když jsme neměli tu čest Vás osobně poznat,stojíme při Vás a držíme Vám palce!!!!
    • Re: Hyeno!

Naprosto s Vámi souhlasím a lépe bych to nevyjádřila.
      Filipe Renči jste ubožák a pamatujte si, že boží mlýny melou pomalu ale jistě. *5*
  • Boží mlýny melou...

Nevím, co pan Renč dokázal, že moralizuje lidi, kteří na rozdíl od něj prošli těžkou životní zkouškou (vlastně zkouškami)... Je to hnus, ale věřim, že každému bude jednou splaceno, co si zaslouží... Nikomu není nic do toho, co mezi sebou Svobodovi měli. Ale myslím, že člověk jako on to bral jako dobrý marketingový trik - kolikrát se za poslední rok objevilo jeho jmeno v novinách? a teď? a špatná reklama, taky reklama... je to špinavej prašivák, kterého odplata ještě čeká...
  • Strašné

Úplně souhlasím, Filip Renč je absolutně nechutný - doposud jsem ho měla docela ráda, ale tímhle u mě skončil...Chová se jako náctiletej fracek - co si tím chce dokázat? A kam se mezi ně cpe???No jo, asi chtěl zase být viděn...Ale se všemi okolo jsme se shodli, že je to jen a pouze CHUDÁK. *9*
  • Renč

Nevím, jak by se líbilo panu Svoodovi, kdyby věděl jak se k jeho ženě, kterou věřím, že měl opravdu moc rád zachoval pan Renč. Je to bezpáteřní krysa. *9*
    • Re: Renč

ještě bych dodala, že pan Svoboda by to takto asi taky nechtěl. Umělci, jako Karel Gott, Michal David, Eva Pilarová, Petr Hapka a další, kteří nejen že v životě již hodně dokázali a s Karlem Svobodou byli úzce pracovně i přátelsky spjatí, projevili svou úctu v pokoře a s oddaností. Rozhodně tento pietní akt nepojal nikdo k nějakému nepochopitelnému vyřizování svých účtů nebo snad k léčení svých mindráků. Nikdo, kromě Filipa Renče. Ten si spletl divadlo s místem posledního rozloučení a svým postojem urazil památku Karla Svobody. Věřím, že většina národa teď na něj bude pohlížet s opovržením.
    • Re: Renč

Omlouvám se za zkomolené jméno pana Svobody!
  • Jste sprostej hajzl

Je zvykem, že když při obřadu zazní poslední skladba, kterou se pozůstalí loučí se zesnulým, tak všichni povstanou a uctí tak jeho památku. Vy jste tak neučinil, a ještě jste měl tolik drzosti si sednout do první řady. Myslím si, že jste grázl prvního kalibru, a že nemáte mezi slušnými lidmi co pohledávat!
  • Víte...

Podle mě pokud někdo trpí depresema tak nemá šanci napsat dopis na rozloučenou, protože u toho se musí myslet... Je mi dost jedno kdo si stoup a kdo ne, ale až to, že se to tak rozebírá mě poměrně popudilo... Můj názor?? Když to někdo nemá v hlavě v pořádku, jednou se to projevit musí... Jasně, chudák Vendula a dítě, ale je i spousta jiných sebevražd, o kterých se nemuluví, protože to byli "jen" lidé... Většina slavných ji spáchá... Mě se to ttu kecá když nemám ani pónětí JAK TO BYLO... Co takhle už to nerozebírat?!!!
    • Re: Víte...

korektní názor a celkem v pořádku....myslím že ze všech zde diskutujících zasvěcenců p. Svobodu a jeho rodinu neznal téměř nikdo a o Renčovi platí to samé...cizí osudy zajímají více než ty vlastní...
      • Re: Re: Víte...

A vo tom to je...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit