Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už na Vaše filmy nepůjdeme!!!!

Pane Renči,
    na Vaše filmy a muzikály už chodit nebudeme,totálně jste zklamal jako člověk, je nám Vás líto, jak jste klesnul......
  • kapka naděje

Paní Vendula pomáhala k léčbě dětí. pomáhala tam, kde se její vlastní dceři pomoct nedalo. komu jste pomohl vy? Včera sám sobě. Ale doufám, že se poprávu otočí vaše činy proti vám. I vy budete mít jednou na pohřbu svého Renče. *3*
  • FILÍPEČEK

FILÍPEČKU,
    PRIMITIV MÁ PRAVDU, NA POHŘBU JSI BYL NEPŘEKONATELNÝ, PROSTĚ NEJLEPŠÍ...A HODNĚ DOBŘE JSI REŽÍROVAL SOUROZENCE SVOBODOVI.
    JEN TAK DÁL, NÁROD TĚ MILUJE A BUDE JEŠTĚ VÍCE!!!
  • Styďte se!

Pane Renči, noviny jsou plné toho, že někdo prodával fotografie zemřelého pana Svobody a právem je to nazýváno hyenismem. Ovšem vaše chování je o mnoho a mnoho horší! Vaše morální kvality jsou na nule, není to tak dávno, kdy jsme se mohli dozvědět o vaší "ochotě" vůbec se přiznat k otcovství a vy, právě vy si dovolíte urážet a pomlouvat někoho, kdo nezištně dokáže pomáhat druhým! Vy, právě vy, kdož jste od mládí protekčním dítětem, neznáte co je to pokora? Nejvíce panu Svobodovi ublížil šílený tlak při tvorbě na Golemovi a ne paní Svobodová! Děláte si na úkor pana Svobody jen reklamu, ale hnusnou. Věřte, že už navždy budete spojován s tím, že se v té nejhorší situaci, kterou lidé prožívají, čímž je ztráta blízkého člověka, jste dokázal být tou nejsprostější hyenou a rozeštvával zbytek rodiny pana Svobody. Věřte, že Vám to osud splatí vrchovatě!
  • Fakta versus smutek

Celý obřad ve strašnickém krematoriu je na idnes.cz, je to hodně smutný se na to jen dívat. Pokud má někdo zájem o objektivitu, doporučuji se podívat. Budete mít s tím vstáváním a nevstáváním jasno. novinařina se dá dělet různě, škoda. V celé smrti je hodně spekulací a hodně těch proč. Byl výraznou osobností v oboru i mimo něj, proto zaujal mnoho lidí už během života a bohužel je zajímá i po něm. Myslím, že na své proč si každý bude muset počkat a otázkou je jestli budou pro veřejnost pravdivé či překroucené či vůbec nějaké. Ale je to podstatné? Každý máme svůj život a to že odešel člověk, který nám ho dokázal svou tvorbou zpříjemnit, je smutné a pro jeho nejbližší bolestné. Upřímnou soustrast celé jeho rodině.
  • Genius

Ty jsi byl Filipe tak skvělý,ty tvoje tmavý brýle,ta gesta,ta morální převaha,ta rozhodnost,to zadostiučinění,ta nadvláda nad okolním světem,sebevědomí a vneposlední řadě genialita,tys nám to ukázal,na Tebe nikdo nemá,ty jsi to rozsoudil a také vyřešil... Tohle máte lidi psat,tím ho naserete víc... *4*
  • Co ty na to Renči?

Tak tohle Ti,Renči moc popularity nepřineslo, viď?
  • Pane Renči

Nemám ve zvyku používat hrubé výrazy. Za to co jste udělal na pohřbu i před tím rodině Karla Svobody nemohu jinak než konstatovat, že jste nízký a malý člověk. Možná si řeknete, že nemám právo na tato slova. Ale já to právo mám, protože jsem Karla znal a měl jsem ho rád, a stejně tak znám i jeho manželku Vendulu. A dovoluji si říct, že si taková svinstva jaká jste předvedl nezaslouží. Svého manžela měla velmi ráda a nikdy mu nic špatného neudělala. Kdyby byl Karel na živu tak by vám pane režisére rozbil hubu. Jsem věřící člověk a dovolím si proto tvrdit, že všechno špatné co jste provedl se vám vrátí. Minimálně až jednou i vy přejdete na druhou stranu.
    • Re: Pane Renči

Napsal jste to moc hezky, připojuji se k Vašemu názoru, už dříve jsem zde psala, protože vůbec nechápu, co dává Renčovi právo se takto chovat, jak si vůbec mohl dovolit vtěsnat se do první řady,po všem, co udělal a jen doufám, že ho všichni slušní umělci za tohle odsoudí.On byl snad nějaký dlouholetý přítel pana Svobody, na kterého si teď hraje?? Nabízí se otázka,zda v tom nehraje roli to, že se "pan režisér" konečně dostal do skvělé společnosti,
      ze které plynula dobrá spolupráce a byznys, a poté, co kritika nebyla na Golema zrovna nejlepší...nesehrálo v jeho chování i tohle roli??!! Už totiž žádná taková skvělá spolupráce nebude, tak proč nehledat viníka u toho, kdo je teď nejblíže? Je to od něj ubohost a chování naprosto sprosté, ať už mu to konečně někdo vysvětlí...
    • Re: Pane Renči

Já bych nepoužila oslovení "pan". Ale souhlasím s Vámi. Já svou oblíbenou větu: "Jakou energii vyslal, taková se mu vrátí".
  • padesátník

Já nejsem při Vendulce tak by se nechovala kdyby ho měla ráda.Renč udělal jen dobře že ji pokořil.
    • Re: padesátník

a jak se podle tebe chová člověk,. když je na pohřbu měkoho, koho velmi miluje(stačí když ho má rád) Jde tam s úsměvem na rtech?No to asi ne
      • Re: Re: padesátník

určitě nejde za hvězdu a nedává nožku přes nožku jako v báru.
        • Re: Re: Re: padesátník

hele, ty kdyby si byl slavnej a věděl, že tě budou fotit, tak taky nejdeš jako hastroš! Jo a jak měla sedět? Asi nevíš, že noha přes nohu je nejpohodlnější sed pro ženu. UBOŽÁKU. Machruj jinde.

ty jsi opravdu omyl a nepatříš do diskuze. viděla jsem pohřeb a nepřišlo mi, že by paní Svobodová byla za dámu a že měla hohu přes nohu no a co ? víš ty vůbec jak jí bylo ? OMYLE *10*

Ty jsi fakt omyl -přírody. Podle tebe tam zřejmě měla jít v teplákách a sedět v pozoru. Bože můj, co jsi to za člověka?
          • Re: Re: Re: Re: padesátník

určitě nevypadá tak zhroucená!!!
  • nic

Na radu Pavla jsem shlédla kousek pohřbu p. Svobody. Nevím, co tady viděl on, ale já se ještě teď třesu... Milý pan Renč už dávno seděl v 1.řadě s brejličkama na vočích a tvářil se důležitě, zatímco Vendulu museli podepírat, aby tam vůbec došla. Seděl tam dříve než jeho vlastní žena!!!! A ještě měl tu drzost sednout si kousek od ní. Nechápu, co je za člověka. Už ho neberu a kašlu na jeho filmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit