-
Již bylo dost řečeno
Myslím, že bylo řečeno již více než mělo! Všichni co jste psali, zamyšlete se nad svým textem!!
Že Filip Renč nepovstal bylo jeho rozhodnutí ( nicméně to bylo na žádost syna Karla Svobody) ale v žádném případě to nabyla neúcta ! Skladatele Karla Svobody si VELMI VÁŽIL ( osobně to řekl, zkuste i ho občas poslouchat).
Posuďte jeho profesní um. Je velmi dobrý režisér. Tím, že se díváme na jeho filmy (a diváku je spousta) které se promítají a je spoustu , spoustu lidí kteří se na tento film podívají i několikrát, znamená pouze to, že je ve svém oboru dobrý ( pro ty co ho stále osočují - viděli jste jeho filmy ??? Mám pocit, že jistě ano. Nicméně nemůžete popřít, že je dobrý, možná až velmi dobrý režisér).
Nepřátelé uzavřete již svou zlobu. Čas Vám ukáže zda má čí nemá Filip Renč pravdu.
Pokuste si udělat svět krásnější kolem Vás. Osočování kohokoliv ( někdy mi z Vašich příspěvků připadá, že žiji mezi nešťasnými závistivci)Vám k tomu nepomůže.
A jestli Vám trošku časičku zbude, podívejte se na nějaký pěkný film od Filipa Renče nebo si zajděte na muzikál!! Jistě si odnesete pěkný zážitek. -
Re: Re: Rozhovor
Přesně tak, souhlasím. ten rozhovor se mi líbí z toho důvodu, že nikoho neuráží, neponižuje. Opravdu věrohodně mluví o depresích - lidé co to znají, to musí potvrdit. Myslím, že toho ví víc než ten šmejd Renč a doufám, že se mu to jednou vrátí... -
Re: Rozhovor
moc příjemný rozhovor, a tato paní asi mluví skutečnou pravdu, protože tam byla denně.... každý měl trochu vinu jak Vendula tak Karel, ale nikdo nemá právo je napadat a osočovat a plést do jejich soukromí jak to udělal RENČ!! -
Rozhovor
V Blesku je pokračování rozhovoru s chůvou. -
Prosím
Nehodí se to sem, já vím, ale mám prosbu. Mohl byste mi někdo na meil poslat píseň Žít od K. Gotta a K. Svobody. Předem díky petruse.jankova@centrum.cz -
Re: Re: Mfplus
MF Plus-Detail, je to sekce rozhovory. -
Re: Mfplus
Můžeš sem dát prosím dokaz, nějak to nemůžu najít...díky *3* -
Mfplus
Přečtěte si rozhovor se Svobodou na Mfplus. Svoboda byl člověk, který rodině vládnul, ne Vendulka. -
pikant atlas
Prectete si pikant na atlasu nazev psychologa na rence. *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Velká prosba
Když už budete v tom posílání, já bych taky moc prosila petruse.jankova@centrum.cz díky moc -
Velká prosba
Nevíte kde se dá stáhnout Vzpomínka na Karla Svobodu, která koluje po internetu? Pokud ji někdo máte prosím pošlete mi ji na email: ixikoy@seznam.cz DĚKUJI -
renč
Myslím, že renč už taky (konečně) zažívá svoje. Před chvílí jsem četla nějaký článek, kde se strašně diví tomu, proč se k němu lidi chovají tak jak se chovají (že mu prý dokonce nadávají už i na ulici a tak...)... k tomu prostě není co dodat, pořád prostě nechápe co "vlastně udělal" a nikdy mu to ani nedojde (bohužel) *9* -
V blesku
V blesku je rozhovor s chůvou. -
Re: Můj názor
Velmi výstižné a nezbývá mi nic než souhlasit. Díky za tenhle příspěvek.
Taky Vendule držím palce! -
Můj názor
To svalování viny za msrt manžela na Vendulu bych chtěla přirovnat k jednomu příkladu. myslím, že je to stejné jako znásilnění. Žena je pak osočována že chodila a chovala se moc vyzívavě, ale pokud řekne ne, tak za to nikdy nemůže a nemá na to žádnej podíl. Přijde mi to stejné. Velndule držim palce, ať se z toho rychle dostane, už kvůli malýmu Jakubovi -
Re: DŮVĚRNÍK
No jo no, Renč očividně nemá žádné hranice a slušné chování a ohleduplnost mu zřejmě nic neříkají .... -
DŮVĚRNÍK
Jen žasnu nad tím jak se pan RENČ pasoval do role důvěrníka pana Svobody, tomu nevěří snad ani sám pan RENČ, každá reklama dobrá i kdyby měla ublížit komukoli.
Pro každého slušného člověka tímto musel skončit. Každé jeho dílo už ignoruji i kdyby bylo sebelepší. Není to člověk a v takové situaci něměl právo ani na ten vlastní názor.
*13* *13* *13* *13* *13* *13* -
vrazda!
Napadá mě to též! PRAVDU zná jenom p. Svoboda! Přeje všem DOBRÝM LIDEM "POKOJ V DUŠI"! -
vrazda!
Muj nazor - vrazda. Proc?? kdo?? mafie nebo vendula?? dluhy nebo nevera???
fakta??? zbran v ruce, bez dopisu a rozlouceni, na zahrade, ... prijezd venduly.....cas ohlaseni....policie mlci....korupce....proc se to nesmi dostat ven???????????????????????????????? ??????? kdo stoji za mafii nebo vendulou?? milenec..jedna osoba??? -
Re: Re: Pan Renč řekl jen svůj osobní názor
Heele víš ty co, přečti si článek na atlasu a pak možná pochopíš, proč s tím šla Vendula hned druhý den do TV. Každý někdo se zahrabe hluboko do sebe a jiný zase naopak o tom potřebuje mluvit to za1. A za 2. aspoň ji teď novináři neotravujou s požadavky na rozhovor. Já bych nejspíš udělala to samé. A nic zas tak hrozného neřekla, ona nenazvala p. Svobodu bláznem! Jako první to udělal Renč, proč tohle vy zastánic renče nechcete přiznat? A opět další takový, který o těch skutečných depresích ví h...o *5*