-
Re: Přemýšlejte!!!!
Asi jejich podnájemník.....Ví toho dost -
Re: svobodovy deti
Co si dovolujete napsat o dětech,že se chovaly špatně?? Držely se pospolu aby to přežily a aby jim to dodalo v tu chvíli sílu CHÁPETE TO VŮBEC? ZEMŘEL VÁM OTEC ?,ZAŽILA JSTE TU HRŮZU?? A navíc před kamerami,proto byly tak silné a vychované moc krásně !!!! -
Re: Pohřeb
Souhlasím -
Přemýšlejte!!!!
Vážení, to, co udělal pan Renč z něj dělá dle mého názoru odvážného a férového člověka. Neměl jsem dosud k němu žádný vyhraněný názor, ale nyní jsem přesvědčen, že jde o nesmírně odvážného, charakterního a inteligentního člověka. Velmi dobře ví, kdy se hraje divadlo a jak. A prosím, pokud jej chcete soudit, raději si pečlivě přečtěte text zmíněné písně a zkuste si představit, že patří té Václavě.
Absurdní, ta si založila kariéru na smrti svého dítěte, nemá ani trochu inteligence, manžela nechávala samotného v depresích místo podání pomoci. Ona je zgruntu zlá, falešná, škaredá a hloupá ženská. A velmi špatná herečka!!
Přeju ji, aby ji vina na smrti takového velikána dohnala k tomu samému. -
Re: svobodovy deti
Co to tu prosím vás píšete? Co ty děti udělaly špatně?? Jen to,že se nepostavily na jednu z několika písniček?Proč by měly do háje vstávat proto,že vstala Svobodová?Vstali nakonec tak jak se sluší!Prožila jste toto někdy vy?? Já se divím Svobodový,že vůbec vstala a že je to pro ni tak důležité! A co Vás vede k tomu soudit děti?? Už DOST ! -
Re: Věřím Renčovi!
a jak to vis, ze on neco vi a jen nekeca! machruje jak vzdy a ted uz nema cestu zpatky , tak si musi stat za svym i za cenu, ze si neco vymysli. -
svobodovy deti
asi pan Svoboda neumel poradne sve deti vychovat, kdyz se takhle chovaji na pohrbu sveho otce. Meli by respektovat otce a po tolikem nestesti, jez v zivote prozil,respektovat i jeho zenu. Z pozice ditete chapu, ze deti nestoji o to, aby se rodic -vdovec neko hledal po smarti zeny. Ale zivot jde dal, maji byt vdecni Vendule, ze se s ni alespon nacas pan Svoboda vzchopil a zil dal i po smrti.
Kazde dite to ma svemu rodici umoznit, a ne cely zivot vycitat A kdyz ted ne mu, tak alespon JI. -
Pohřeb
Pokud pan Renč poslechl pana Svobodu mladšího a šel na jeho žádost na pohřeb p.Svobody doslova provokovat, tak to nemají ani jeden v hlavě v pořádku. -
Co tu řešíte?
Mě se líbí,jak tu pořád někdo řeší,kdo si soupnul a kdo ne.Vždyť o to tu vůbec nejde!Renč špiní jméno někoho,koho vůbec nezná.Tváří se jako Karlovo kamarád a přitom se ho držel jako ocas, jen kvůli vidině dobrého výdělku.Vendulka nikdy neřekla,že byl Karel blázen a nikdy nebyla pro to,protřásat Karlovo psychické zdraví na veřejnosti.S tím začal Renč!! -
BOJ X ZLU=BOJ PROTI RENCI
RENCI, Renci...pokud chces bojovat X zlu, zacni u sebe! Priklady tahnou! *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: LIDI VZPAMATUJTE SE
Nikdy jsem nikam nepsala,ale když vidím ty popletené názory tolika lidí! Chce se mi brečet.Renč nikde nezdůraznoval co ví a určitě toho ví se sposty lidmi dost, jen si sedl s dětma stejně jako Venduli kamarádka - to je stejné! Začněte myslet na děti,co oni si přály,byl to jejich tatka a pohřeb,oni se statečně držely a nevymýšlely choreografii a neřeší kdo kde stál a jak kdo kondoloval!!Paní Vendula má ráda kamery celý život! Starejte se všichni sami o sebe!! FILIPE držíme palce!!! -
Fandím panu Renčovi
Pan režisér F. Renč se zachoval správně. Chování p. Venduly je nedůstojné a sobecké. -
úcta
úcta k žemřelemu je na 1 místě ale kdo to nemá ve vychování tak tomu to nevysvětlite -
Doufám
Já jen doufám, že v nebi není internet, protože kdyby si pan Svoboda přečet některé příspěvky, které špiní jeho ženu a obdibují rádoby přátele, myslím, že by mu bylo moc úzko... -
Re: bez komentáře
Co si dovolujete psát takto o hostu pozvaném dětmi pana Svobody ?? Je jedno jestli je to Renč,jak vy píšete s drzým ksichtem - jaký máte asi vy ?? - Svobodové kamarádka seděla také tam a nikdo to neřeší. Nevíte o tom nic, píšete bludy,respektujte přání dětí oni vědí proč to tak bylo. Pane Renč jste statečnej, držíme palce před hlupáky, at to ustojíte !!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: LIDI VZPAMATUJTE SE
Jsem opravdu rád za každý takový názor -
Re: Re: Re: LIDI VZPAMATUJTE SE
SOUHLASÍM s vaším názorem, lidi se opravdu zbláznily! Svobodové šlo hlavně o kamery, i já si tímto prošla,rozhodně jsem neměla sílu vstávat a vnímat okolí i písně.Pokud písen byla pro ni, o to více si ji mohla prožít a ne organizovat stání povinné!! Lidi vy jste asi ztratily rozum nebo nic neprožily!Na děti ani nemyslíte,pořád jen na ni,jde ji jen o sebe.Ale dětem jde o tátu,nemaj za potřebí něco vysvětlovat a komentovat a ONI VĚDÍ NEJLEPE JAK SE VĚCI MĚLY A MAJÍ!!!!! -
Re: Re: Re: Re: myslete
A ODKDY SE VŮBEC POSÍLAJÍ NA POHŘEB POZVÁNKY?TO JE NOVINKA.KDO CHCE PŘIJÍT UCTÍT PAMÁTKU,TAK PŘIJDE.A DÁT POKYN OCHRANCE KOHO MÁ POUŠTĚT DOVNITŘ JE TAKY SMUTNÉ. -
Re: Re: LIDI VZPAMATUJTE SE
hm...a z čeho nebo spíš z koho myslíš, že ty deprese měl??? Řekl bych, že lidi jsou jen zmanipulovaný ovce, který vidí, že Svobodová pomáhá dětem, ale to, že z pohřbu si udělá svoji reklamu tím, že vstává, když hraje písnička pro ní. Renč udělal dobře a vážím si ho. Taky je velmi vkusné dávat na rakev věnec s nápisem PA PA TATI a do televize říct: teď jsem opravdu vdova. Zní to, jako kdyby se na jeho smrt připravovala už dýl... *4* -
Re: Re: Re: Re: myslete
Ona si měla sama sobě prostřednicvím Sidovského posílat pozvánku?Hlavně,že měla neprůstřelnou vestu.A o tom,že má nepřátele mluvila už v jednom pořadu před 4 lety.