Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: myslete

To jako dětem se musí posílat pozvánky na pohřeb rodičů??? To snad né. Asi to brala jako samozřejmost, kdyby mi přišla od někoho pozvánka na pohřeb mých rodičů, asi bych to nepovažovala za normální.
  • Re: LIDI VZPAMATUJTE SE

Ale ale...., to si opravdu myslíš, že jakýkoli muž (tedy i Karel Svoboda) by se byl schopen zabít jen kvůli manželce? To jsi tak naivní? To za1.
    Za 2.bláznem ho vlastné nazval jeho "kamarád" Renč, nepamatuju si, že by toto slovo někdy vyslovila Vendula (tom se jí nechci zastávat,ale je to tak...)
    Za 3. asi nečteš všechny bulvární články, ale jenom ty, které se ti hodí, protože v novinách byl krátký rozhovor psychiatrem p. Svobody, který potvrdil to, že trpěl depresemi....
    Zřejmě většina z vás opravdu neví, co taková deprese může způsobit, a že lidské myšlení se v tomto případě může měnit z vteřiny na vteřinu. Ale tohle tu nějak nikdo nechce brát v potaz..
    A jestli p. Svoboda opravdu trpěl depresemi, tak to hned neznamená, že byl blázen (a znovu připomínám, že toto slovo použil jako první pan Renč) byl jen upo určité stránce nemocný. A psychická nemoc se nerovná bláznovství!!!
  • Re: LIDI VZPAMATUJTE SE

To snad není pravda, já teda nevím co ví Renč, ale dle mého názoru tohle je věc rodiny a ne jeho a hlavně, na pohřbu dělat takovéhle gesta,které narušují a zneucťují celkovou smuteční atmosféru je snad nevhodné nemyslíte?? A nevím jestli zrovna Renč je ten pravý který může někoho soudit. Já myslím že Svobodovi se o ty jeho pipiny taky nestarají. Nebo žeby jo???
  • LIDI VZPAMATUJTE SE

Nechápu, proč všichni nadávají Renčovi?
    Nikdo o tom nic neví a snaží se pošpinit člověka, který jako jediný řekl pravdu a zastal se kamaráda, kterého dohnala manželka k sebevraždě a ještě o něm tvrdila, že je blázen. Proč si myslíte, že nikdo ze známých se nechtěl vyjadřovat? Protože mají stejný názor jako Renč, ale nechtějí dopadnou jako on.
    A když už se proti ní postaví i jeho děti, tak to asi o něčem svědčí! Vždyť ona se starala jen o sebe a na všechy kašlala. A to, že když ho doma našla mrtvého, tak řekla "to mi snad udělal naschvál" taky nebylo zrovna milé. Tak nevim, proč každý, kdo o tom nic neví nadává Renčovi
  • Re: Re: Re: Re: myslete

Děti p.Svobody taky jasně vyjádřily svůj postoj a už jsou tady propíraný.

Je mi jasný,že né každý dokáže být tak "statečný",ale že by nikdo další??? Jenom pan Renč??? To je divný,né?

A Vendule ji poslal?
  • Re: Re: myslete

A ty se jim divíš?Po tom co vypukl tehle hon na Renče?Ne každý dokáže být veřejně statečný.Nakonec i historie ukázala,že je lepší mnohdy mlčet a myslet si svoje.
  • Re: Re: myslete

Co to meleš?Mluví se např. o L.Bílé,která radši na pohřeb nešla a o některých politicích.Navíc Svobodová dala pokyn ochrance,koho má dovnitř pustit a koho ne.A Sidovský rozesílal na obřad POZVÁNKY!Jen dětem jaksi zapoměl poslat....to také o něčem svědčí.
  • Re: myslete

Škoda,že se za něj ty ostatní hvězdy co si to také myslí nepostaví a že se najdou jen ty které se veřejně postaví proti němu.Není to divný???
  • Re: Re: Dotaz

No,to on musí asi dost dobře vědět,se mu asi pan Svoboda svěřoval-ha,ha!

Teď jde o to,jestli jsi z toho byla víc smutná,nebo jsi ten smutek dávala víc najevo???
    Nehledě na to,že ze smrti kočky,asi šok nehrozí,co???
  • Re: Re: Re: Re: kamarád???

No vždyť on už taky pěkně couvá *1*
  • Re: ty bláho

To neznamená,že když to jsou Karlovy děti,že ji znají nejlíp. Dcera pokud vím bydlí v USA a ani ona ani syn se tady moc často neobjevovali.Myslím,že Vendulu Karlovi přátelé znají líp než jeho děti. A stále to nic nemění na tom jak se zachoval Renč,jeho děti tu nikdo nekritizuje,je to diskuse o Renčově chování.

Mrzí mě, že je pro lidi tolik těžké respektovat volbu ostatních. Když si vybral "JÍ" za ženu, asi měl důvod. Tak nechápu, proč tady někdo řeší jaká tedy opravdu je.... Je to přeci jedno! Ona prst na spoušti neměla!!! Vybral si to sám a může to všechny mrzet do nekonečna, ale jeho volbu to už nikdy nezmění!
  • jako malé dítě....

Každý by si měl nejdřív zamést před svým prahem....a to i Renč. Vozí se po Vendule, jak je všechno její vina a přitom i on byl nejspíš jedním z těch, kdo jeho deprese v poslední době spíš přiživili. Neberu mu jeho názor na Vendulu. Nevím, co se mezi nima stalo. Jen je divné, že mu to Vendula neoplácí.....Na tom je vidět jeho charakter...Ono je jednoduché onanovat nad něčí smrtí, která mu přidá na populárnosti, ať v dobrém či špatném slova smyslu, místo toho, aby se smířil s tím, že pan Svoboda si holt smrt zvolil SÁM! Důvody se už nikdy nikdo nedoví a možná je to tak lepší. Renč mi připomíná trošku malé dítě, které se vzteká, protože mu seberete hračku, kterou samo ničí.....

JO?
    A ty víš, které hvězdy si to co řekl RenČ veřejně taky šeptají? Znáš konkrétní jsména? Jestli jo, tak proč je tady nenapíšeš? Asi proto, že nikdo dalśí takový není!...

A to si jako myslíš, že psychicky zdravý a silný člověk by se zastřelil jenom proto, že měl ve vztahu s manželkou néjaké problémy? (byť by to třeba byla nevěra, jak se psalo v bulváru?)
    To není důvod pro sebevražu (ani u psychicky slabśícho jedince...)
  • Re: Filipe vykašli se naty chudáky co tě špiní

Paní Aleno,z těch hulvátů si nic nedělejte. Svobodové ušlapával cestičku manžel,přimlouval se za ni, bez něho by byla nula.
  • Re: *14*

naprosto s vámi souhlasím, ať je Vendula jaká je, tohle se na pohřbu nedělá. Pokud s ní nesouhlasil, měl zůstat doma a ne si demonstrativně sednout vedle ní.
    Měla jsem kamaráda, který se také oběsil a měl doma perfektní zázemí. Ale bohužel deprese byly silnější a on nechtěl jít k doktorovi, aby si lidi nemysleli, že je blázen. Přesně jak to pan Renč řekl. Přála bych mu, aby si je taky někdy prožil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit