Přejít na výpis diskuzí

Filip Renč

OSOBNOST 31.12.2006 
1550 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *14*

Zvláštní je, že nejvíce moralizují a poučují ti co sami mají máslo na hlavě. To je přesně případ Renče. Jemu nejde ani tak o Svobodu, nebo o Vendulu , jako o sebe. Potřebuje si masírovat svoje ego. Ať už má jakýkoliv názor, není slušné vyjadřovat ho na pohřbu. Navíc schovávat se za vůli Svobodových dětí je opravdu ubohé.
    Filip Renč udělal přesně to, z čeho obviňoval Vendulu- herecký výstup. Z jeho výroků a narážek se dá vyčíst, že v podstatě bydlel u Svobodů ve skříni. Pokud Karel Svoboda posledního půl byl v častém kontaktu s panem Renčem, pak není divu, že spáchal sebevraždu.
  • myslete

Filip Renč jen prohlásil to o čem si ostatní hvězdy showbiznysu(a že jich je dost!) jen šeptaly! A jak se zachoval na pohřbu:Pouze odmítl povstat při písni,kterou Karel SLOŽIL JÍ!
  • ty bláho

Vstali,když měli vstát. Nevstali kvůli Vendule. K tomu asi důvod měli. Karlův syn i dcera jí dobře znají a nepokořili by jí bez důvodu. Kdo ví, jaká doopravdy je.Ukázali, že jim Vendula nestojí za to,aby vstávali. Kdyby byla tak svatá, jak každej říká, neměli by k tomu důvod. Oni jí znají líp,než všechny ty OSOBNOSTI, jsou to Karlovy děti..
  • ...

Pan režisér Filip Renč vyslal jasný signál za kým stojí a koho si váží. Má můj veliký obdiv a uznání a přeji mu aby obstál v tom vyvolaném mediálním skandálu *8*
  • ...

Naprosto souhlasím s názorem, že pan Renč měl právo zachovat se podle svého uvážení. Každý si nese smutek v sobě, může ho vyjadřovat, jak chce. Naopak pan Sidovský by se měl zamyslet nad tím, jak rychle a bezelstně poskytuje své soukromé sms TV a pak z toho nechá udělat takový tyátr. *5*
  • Re: Věřím Renčovi!

Vždyť říkáš, že ví něco co my ne , tedy i ty ne, tak jak s ním můžeš souhlasit?
    Když nevíš s čím?
  • Re: Věřím Renčovi!

JASNĚ!!! Souhlasím *3*
  • Re: nemusis nic cist, pouzij mozek

Ano, souhlasím s tím, že jediný, kdo si zasloužil sedět v první řadě s rodinou byl jedině Karel Gott!
  • Věřím Renčovi!

On ví něco co my ne!!Proto se tak pouští do Venduly!Jsem na jeho straně!
  • Re: Re: Re: kamarád???

jen jednoho? a nebo všechny co se nechávali slyšet v médiích ale svůj postoj by veřejně neobhajovali ze strachu o svoji kůži!!
  • Re: Re: Re: Dotaz

Jak se říká - Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, viď?
  • Re: Re: Dotaz

Ty jsi taky ubohá,viď??A srovnávat manžela s kočkou,tak to je ubohý!!tobě asi nikdy neumřel někdo moc blízký,viď?? *7* Tomu,co řekla Vendula se říká šok!v šoku člověk říká věci,které ho potom mrzí!!ty jsi asi psala tento vkaz taky v šoku,ne?? *7*
  • Re: Re: kamarád???

Rovnej?:-))) Jmenu tedy křiváka, ať si uděláme obrázek žebříčku Tvých morálních hodnot:-)))
  • Re: Re: Dotaz

Ta Vendula tedy musí být opravdu silná, když se nestřelila poté, co jí zemřela dcera a v tom období se o tom její muž s ní o tom nechtěl bavit a chodil se svěřovat jiným ženám, pro které má slabost....
  • Re: kamarád???

já se na nové Renčovy filmy těším!!!Mám ho ráda je to frajer a rovnej chlap *14* *14*
  • kamarád???

Nejvíce mě dojímá,jak Filip Renč všude říká,že Karel Svoboda byl jeho dobrý kamarád!!Kdyby byl,tak se nebude takhle chovat!Neříkejte mi,že když mi odejde můj dobrý kamarád,tak na jeho pohřbu předvedu divadlo,jako nám všem předvedl on!!A ještě k tomu o pí.Vendule říká,že je to výborná herečka!!Myslím si,a jsem i přesvědčená,že tímto u nás v ČR skončil jako režisér,ale možná začne dostávat nabídky do filmů hrát ty největší zrůdy!!měla jsem jeho filmy ráda,ale teď už vím,co je zač!!a ikdyby udělal nějaký film,tak tuším,že nebude oblíbený *16*
  • Re: RENČ

čteš moc bulvár...a moc jim to baštíš . *1*
  • Re: Dotaz

on ji z ničeho neobvinil, naznačil pouze, že se Svoboda nestřelil z depresí ale ze zoufalství ve vztahu. o tom i svědčí i způsob jakým sebevraždu vykonal. proč Vendula bezprostředně po tom co ho našla opakovala že ji to udělal schválně???? asi jo!
  • RENČ

Helejte on už se pouští i do Muka. Ubožáček jeden. Je vidět, že už neví kudy kam. Že by na něj už pomalounku začalo docházet? Jo boží mlýny jsou poctivé a ještě se uvidí. Vzkaz pro Renče: nevyčítám ti, že sis nechtěl stoupnout na pohřbu, ale tyhle kecy co pouštíš z huby si už fakt nech!
  • Re: Dotaz

neodsoudil, jen ji neveri ten jeji "smutek" coz ja take ne...i kdyz mi umrela kocka, byla jsem z toho vic "smutna" nez je ona...tohle je vazne smutny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit