-
Životní příběh
Zdravím,Nesnesitelná lehkost bytí něco podobného,ale z 80-90 let pravdivý životní příběh o poznávání světa včetně tajuplné asie (manželka).Je tam od všeho trochu,ale hlavně upřímná životní pravdivost příběhu což lidé dnes již opět začínají ocenovat.Díky P. -
...
Je mi líto, hlavně paní Vendulky, když si to tu tak pročítám.
Většina partnerek nebo partnerů našich celebrit byla dříve neznámá. Proboha co to má společného se smutným koncem pana Svobody, že Vendula, dokud nebyla Svobodobá, tak nebyla nikdo. On si ji vybral, miloval ji a pokud měli spolu jakékoliv problémy, daly se řešit jinak. Prostě už toho bylo na něj moc a ve vteřině se rozhodl, tak jak se rozhodl. Jeho věc. Vyčítat to Vendule nemá cenu, ikdyby to opravdu udělal ze strachu, že ji ztrácí.
A to, že některá supermanželka dokáže svému muži vyčíst na očích vše, co ho trápí, neznamená, že takové jsme všechny a že když to nevidíme, tak nemáme o svého muže dostatečný zájem.
Co se týká vystoupení paní Vendulky v televizi, tak to se mi taky až tak nezdálo. Jenže udělat to musela, byla ženou známého umělce a tak to byla její povinnost a dost možná ji k tomu i někdo nasměroval. Nemusel to být její nápad.
A co se týče pana Renče, tak ten si to u mě rozlil také, jako u většiny z vás. Ikdyby byla pravda, že Petr Svoboda ho požádal o usednutí do první lavice, tak to měl odmítnout. Jak sám říkal, nebyli ani náhodou dobří přátelé, tak to jaksi celkem nechápu, proč Petrovi tolik záleželo mít Renče po boku. Na pohřbu má v první lavici sedět jen rodina a to je to, čeho se měl pan Renč držet. Nepřeji mu nic zlého, on si dokáže dost problémů nadrobit sám. -
Popularita Renče uvadá
NEKUPOVAT DVD, NECHODIT NA ŽÁDNOU TVORBU OD RENČE ! ! ! Tím ho nejvíce potrestáme ! ! ! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Popularita Renče uvadá
ANO - BOJKOTUJTE RENČE !!!
-
-
filip
ja se jen divim,že Hlídač nevyhrál českyho lva za nejlepší film,je to strasne pěknej film,no aspon že to vyhral karel roden *3* -
bezva film
Hezký den.Viděl jsem Váš film NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ.Filipe,moc moc pěkný.Hrát ve Vašem filmu musí být bezva.
Zdavím.Petr Janeba *4* -
Vážený pane
Vážený pane Renči, včera jsem sledoval zprávy a nemohl jsem uvěřit vlastním očím, to co jste předvedl na pohřbu je ubohé, jestli to byla jediná cesta k vašemu zviditelnění, tak to se vám povedlo na 100%. Vždycky jsem si myslel, že máte FILIPA, dnes však vím, že se jen tak jmenujete. -
proč
Proč pane Renči proč to děláte.Vdnešním bulváru máte jeden rozhovor a tolik blbostí příklad Svoboda byl můj kamarád ke konci zase jsme takoví kamarádinebyli nebo dívala jsem se na pí Svobodovou v televizi nebyla vůbec namalovaná ani nijak načančaná jak říkáte vy jste to asi ani neviděl jen jste o tom slyšel.A největší drzost že o pohřbu hrála divadlo .VY NEJSTE NORMÁLÍ. *16* *5* -
Filip Renč
Vážený pane Renči,
nedá se nic dělat a musím také něco přihodit do diskusního fóra.Prosím Vás, potřebovala bych od Vás něco vysvětlit. Potřebuji vysvětlit jestli je pravda to, že vedete nespravedlivou kampaň proti paní Vendule Svobodové. Píše se o tom už i v deníku jako je Mladá Fronta Dnes. A to podle mého názoru není bulvár. Nebo jste se stal také obětí té pomlouvačné štvanice proti paní Vendule Svobodové? Pan Karel Svoboda byl Váš blízký přítel a myslím si, že Vám hodně pomohl na Vaší cestě vzhůru a určitě by ho vůbec nikdy v životě nenapadlo a určitě by také nebyl rád, kdyby se dozvěděl, že v tak těžké chvíli a v tak těžké životní situaci,se zrovna Vy, postavíte na druhou stranu, a to na stranu proti jeho milované ženě. Hupková Martina -
-
Re: Filip Renč
Panebože jste vůbec normální když napíšete proti druhé straně??? Co jsou jeho děti? Ty jsou nejbližší dokonce bližší než Svobodová! Jak je dětem co přišly o oba rodiče si vůbec dokážete představit??? Věděly co dělají a proč to dělají !! To Vás ale nenapadá co ?? -
omyl, postavil se na stranu jeho dětí, tedy i jeho.. -
-
Re: Re: Filip Renč
Na stranu dětí se postavil jen proto, že dělal kampaň - cílenou kampaň proti paní Svobodové.
-
-
Moc pěkně řečeno, co dodat, je mi smutno... -
-
Filip Renč
jo me taky, a hlavne kdyz vidim pani Vendulu, chudinka si musela protrpet smrt sve Klarky a ted manzelovu smrt *9* ta ma teda zivot.kazdemu pomaha, ale ze by pomohl nekdo ji?
-
-
-
zamysleme se
Nechci zde hodnotit to ci ono. Ale mel bych par poznamek. Nikde jsem nevidel, ze by pan Renc zverejnil to co rekl nebo napsal "SOUKROME" te pani. Proto si myslim, ze se nechtel zviditelnit on, nema to zapotrebi, bulvar ae o to postara sam. Jestli nevstal on a deti pana Svobody, tak k tomu mel asi padny duvod. Mozna vedel vic nez my vsichni tady dohromady. Nikdy nepoprel co rekl a to zaslouzi uznani, malo kdo se dnes prizna k necemu co nejde dokazat. Nejdriv by jsme si meli zamest pred vlastnim prahem a potom hodnotit chovani druhych, jak Filipa Rence tak pani Svobodove. -
Renč
Tím rozhovorem pro iDnes, jste pane Renči chtěl dokázat jako co? Posadit na zadek a zamáčknout slzičku nad vaším výkonem mám hned teď nebo až později, až mi vaše slinty pořádně dojdou? Vždyť to přece nemůžete myslet vážně? Paní Vendulky je mi nesmírně líto pro bolest, kterou v životě zakusila, ale vás je mi snad líto ještě víc. Ona je silná žena a určitě se z toho dostane, už díky svému chlapečkovi. Ovšem vy se ze své tuposti a ubohosti nedostanete nikdy.