-
pane Nevychovaný
Renči,Jestli si potřebujete léčit nějakej svůj mindrák, tak si na to najděte nějakou bezduchou blondatou celebritu z TV, která z Vás bude unešená. Neobtěžujte ale paní Svobodovou a nejednejte s ní jako se s o b ě rovnou. -
KN
KAPKA NADĚJE je skvělá věc milá Lenko,ale doporučuji záznam z pohřbu co je na stránkách MF Dnes a né na Nově a pak mi řekni na jakém základě tvrdíte proč je Renč hovado? Ten člověk se choval naprosto pietně,pouze Nova zase dala to co jse jim hodilo do krámu. Hovada jsou na Nově a v Blesku. -
-
Re: KN
ja teda nevim,jestli je pietni,kdyz si clovek jako on,navic potom-co rekne o Vendule-sedne do prvni rady tesne vedle ni,-vsechny zname osobnosti a dlouholeti pratele od Gotta az po jine stoji nekde vzadu-ve vsi slusnosti a ucte-a on si sedne takhle,a navic ta jeho nana,co ta tam delala,to uz vubec nechapu.ikdyby ho o to pozadali deti Svobody jak rekl,tak jen proto,ze jim neco nesmyslneho navykladal.pak odejde,jako velmistr sveta.Jestli tohle chovani je pietni,tak si byl asi vychovavan v peknem buranove.
-
-
Nechutnost
AŤ se podívá Filip Renč na svoji minulost a nesoudí míru bolesti Vendulky. *16* -
Pan Filip Renč má můj obdiv
Pan režisér Filip Renč vyslal jasný signál za kým stojí a koho si váží. Má můj veliký obdiv a uznání a přeji mu aby obstál v tom vyvolaném mediálním skandálu. -
-
Re: Pan Filip Renč má můj obdiv
Nechapu za co Rence tak obdivujete? Za to ze zneuctil pohreb genialniho umelce Karla Svobody?nebo za to ze plival jedovate sliny na jeho mladou vdovu,misto aby ji pomohl?Ze se nestydi.A vy taky, kdyz ho tak obdivujete.Az date alespon tretinu pece,prace a lasky nemocnym detem jako dala a dava pani Vendulka Svobodova,tak byste takoveho hochstaplera asi neobdivovala.Ten zapiral i svoje vlastni dite jak dlouho to slo.Az byl usvedcen DNA.....Hluboce se klanim pred Vendulkou Svobodovou a preju ji i jejimu synackovi vse krasne do zivota.at brzy zapomene na nestesti ktere ji potkalo.Lidem jako jste vy,preju abyste poznali hodne lasky,dobra ,treba se trosku zastydite a uvedomite si kdo mel vas obdiv.Angelika -
Re: Pan Filip Renč má můj obdiv
A proc ho obdivujes a proc mu fandis?
Jsi jeho kamarad?Znas ho dobre,nebo pani Vendulu znas?Zil jsi z nekym z nich nebo vedle nich?
Paklize odpovis negativne tak nechapu proc Rence-CELEBRITU obdivujes.
To co bylo k videni to je na zvraceni.
Nebo tez rad nasili?Popripade znasilnovani a tak?
-
-
renč
Nechápu některé Vaše názory. Dnes jsem jednal s některými lidmi spolupracujícími
přímo s Karlem Svobodou a pracující pro muzikál Golem. Pan Renč je neskutečně falešný cholerik, který dopadne do roka a do dne....
Řval na Karla Svobodu a ostatní spolupracovníky, nikdo ho nesnášel za jeho aroganci.
Některé Vaše názory jsou hodně naivní.
Myslím si, že po tomto incidentu si dlouho neškrtne. -
štvanice na Renče
myslím že je to jen ubožák a asi by si měl sáhnout do svého svědomí,ale Praha je mala a jednou ho třeba někdo někde potká a bude ve špatné naladě. Renči gratuluji!!!Poštval jsi si na sebe národ,cesta domu dlouhá a v nočních ulicích bývá tma,třeba ti tvé keci pomužou. -
-
Re: štvanice na Renče
Běžte už s národem do háje ! Seděli jste někdy na pohřbu svého otce? Já ano.Vůbec jsem nevnímala kdo sedí vedle mě natož abych měla sílu nabádat lidi aby si se mnou stoupli.Filip Renč neudělal nic špatně!! Už se všichni vzpamatujte a aspon se nevyjadřujte prosím NÁRODE -
-
Re: Re: štvanice na Renče
jo,jo,mas pravdu kona se tady stvanice na rence...a pritom 80procent lidi jsou tady sprosty tak,ze to neni normalni..nadavaji mu,jak kdyby se s vendulou znali..osobne...nikdo znas normalnich lidi nevi co tam bylo mezi svobodovou a svobodou...nechte proto vendulu truchlit..a rence nechte na pokoji..tady vtom state kdyz nekdo rekne svuj nazor..a pozor renc to rekl neverejne..bylo to urcene jen lidem kolem svobodove-sidovsky,vitek..a oni na nej udelali hon...nedela hon renc na svobodovou..naopak..tak uz ho nechte a neurazejte...vsichni jste mohly cist,co rekla pani staidlova...je vic lidi,kteri maji stejny nazor jako filip renc...tim ze nekoho budete urazet stejne nikdo zvas nic nevyresi..tohle neni vas boj...je to boj udajnych ceskych celebrit tak je nechte at si to sami vyrikaji..
-
-
-
clean
nevím na co si renč hraje on sám měl tolik aférek že by měl chodit kanálem -
Můj názor
To svalování viny za msrt manžela na Vendulu bych chtěla přirovnat k jednomu příkladu. myslím, že je to stejné jako znásilnění. Žena je pak osočována že chodila a chovala se moc vyzívavě, ale pokud řekne ne, tak za to nikdy nemůže a nemá na to žádnej podíl. Přijde mi to stejné. Velndule držim palce, ať se z toho rychle dostane, už kvůli malýmu Jakubovi -
-
Re: Můj názor
Velmi výstižné a nezbývá mi nic než souhlasit. Díky za tenhle příspěvek.
Taky Vendule držím palce!
-
-
Protřete si oči
Všichni si všímají jen toho, co řekl pan Renč, ale všiml si někdo toho, jakou pověst o Karlovi Svobodovi šíří paní Svobodová? Od počátku mi připadá, že se řídí heslem :"Nejlepší obrana je útok" a tak se najednou objevily spekulace o jeho psychickém stavu apod., zřejmě za účelem odvedení pozornosti od jejich rodinných problémů. Nevadí vám národe, že případný psychický problém pana Svobody nepotvrdil nějaký lékař? Zatím jsem zaznamenal jediný zdroj této informace a to od paní Svobodové. Já osobně vidím obrovskou nemorálnost v tom, že krátce po jeho smrti se jeho manželka snaží pošpinit památku pana Svobody a z mimořádného umělce udělat v očích národa psychickou trosku.
"Něco" o lidech, kteří se snažili ať už úspěšně, nebo neúspěšně, si sáhnout na vlastní život vím. Z praxe vím, že podle způsobu zvoleného odchodu ze života musel mít pan Svoboda náhlý a neplánovaný psychický "impuls" a jediná pravda o tom, co ho k tomu dovedlo je ukryta v posledních telefonních hovorech. Proč hledá policie dopis na rozloučenou a nehledá důvod v záznamu mobilního operátora? Přečetl jsem si také jeden z posledních zveřejněných novinářských rozhovorů s panem Svobodou a z jeho odpovědí a názorů je více než zřejmé, že byl tvrdým, ale silně citově založeným mužem. Takového chlapa může "položit" jen ztráta toho, na čem citově lpí a položte si sami otázku: co by to asi tak mohlo být? Na čem nejvíc lpěl? -
-
Re: Protřete si oči
Vážený, zřejmě nečtete všechny příspěvky. Já četla výpověď lékaře, kterému prá p. Svoboda pár dní před smrtí řekl, že mu nemůže pomoci a on si pomůže sám, jako po smrti Klárky. Takže to není tak černobílé, měl přece děti, přátelé, je možné, že jako ženská, jsem na straně Venduly až moc. Krok p. Svobody byl definitivní a mě osobně to vzalo, jako každý zmařený život. Navíc život člověka, kterého jsem obdivovala. Jestli je to kampaň závistivých, jak se p. Svoboda krásně o nás češích vyjádřil, kampaň, jak zničit Vendule další život, tak se to daří. Pochopila jsem z jejich výpovědí, že to břemeno viny nese. A jestli někde odjede a zjistí, že je tam lepší prostředí pro její život a hlavně život jejího syna, možná se už ani nevrátí. Vám asi chybět nebude, když je to jen celebrita, která se musela zviditelnit. Ale myslím, že určitě bude chybět nemocným dětem, pro které dělala ať už z jakéhokoliv důvodu hodně. Nechme ji žít, nikdy to neměla a nebude mít lehké. -
-
Re: Re: Protřete si oči
Paní Evo nemám v úmyslu kohokoliv pomlouvat. Pouze konstatuji, že došlo k tragickému úmrtí a vadí mi, když se z pana Svobody někdo snaží udělat psychickou trosku. Možná to ženy přehlíží, ale někteří muži jsou silně citově fixováni na své partnerky a děti. Víte kolik tragédií se stalo jenom proto, že žena odešla od muže? Nikde se o tom nepíše a kdyby se nejednalo zrovna o pana Svobodu, tak by se o tomto smutném případu nikde také nepsalo. Ženy jsou známé tím, že za určitých okolností tzv. za sebou "pálí mosty" bez výčitek svědomí a neuvědomují si, co tím mohou způsobit.
-
-
Přesně tak. -
-
( Souhlasím s Inkvizitorem )
-
-
Jenom velmi krátce ty jeden mudrlante. Nejsou to nic víc než kecy, kecy, kecy. Uvědomuješ si to ??? -
-
*4* Pane Pižlik vím, že pro někoho to jsou kecy, ale fakta jsou fakta a za těmi si stojím. -
-
Re: Re: Re: Protřete si oči
Tak sem s těmi fakty!!
-
-
-
-
Hnus
Renči, jak můžeš bejt tak zlej, a hnusnej. Tohle si Vendula nezaslouží a nevim kde zrovna Vy berete to právo někoho soudit. Zrovna Vy. Ještě by mě zajímalo, jak ste si mohl sednou mezi rodinu do první řady, když ste s panem Svobodou rodinou nebyl!!! Určitě kdyby věděl jak se k Vendule chováte, tak by s vámi zamet. Dyt tohle je chování hulváta a nevzdělanýho člověka. Co Vás opravdunej k tomu že řeknete že ani nepodáte ruku ke kondolenci, taky ste to neudělaL. Sáhněte si sám sobě do svědomí, jestli na těch depresích co pan Svoboda měl nemáte, taky podíl, jestli šibeniční termín Golema, deprese akorát nezhoršili. NEMÁTE PRÁVO SE TAKHLE CHOVAT a pokud se chcete takhle chovat, tak se taqk chovejte, ale ke svý vlastní rodině, protože obviňovat ostatní že můžou za někoho smrt a že hrajou dobrý divadlo, na to fakt právo nemáte!!!