-
Lůca
Začínáš na mě nesmyslně útočit. Své životní zkušenosti mám, to mi věř. Psychicky zdravej člověk se nezastřelí ani v 70...Tohle co jsi napsala nechápu: když si probere v hlavě co jsi v životě udělal trochu blbě a koho si zklamal atd. a pak si řekneš ted mě to pán bůh asi vrací. To spíš ukazuje na to, že si pan Svoboda přetočil v hlavě vše co udělal špatně a proto se zabil. Jseš vulgární, ty víš o tom taky prd, dmácnost si s nimi nesdílela, takže jsme na tom stejně. Útočíš na mě a jsi vulgární, takže debatu s tebou končim, to skutečně nemám zapotřebí. Měj se, nazdar -
-
Re: Lůca
Tak vidíš nechápeš to , už to i sama píšeš. V té větě co teda nechápeš jsem jednoduše nastínila co se honí neštastnému a zklamanému člověku v sedmdesátce. Ale ty to zase potřebuješ do detailu.. Vulgárního člověka si představuju jinak než že řekne slovo hovno (sama jsi psala jaký máš slovník ty a přesto jsi dobrej člověk *4* )a to , že už psát nebudeš je jedině dobře .. Měj se krásně a skládej třeba básně ... *3* -
-
Re: Re: Lůca
Lenko prmiň, ale ty jsi směšná. Tu tvoji větu chápu velmi dobře, ale nechápu proč ji píšeš, když nepodporuje ten tvůj názor, že ho k tomu dohnala Vendula, docela si protiřečíš. Když s někým diskutuju, snažím se být slušná, ale ty ne, takže mě nezajímáš. Myslíš si, že jsi nejchytřejší, mysli si to, mě je to úplně jedno, ale začínáš působit komicky. Končím s tebou debatu, protože to nikam nevede, takže se měj
-
-
-
Co o tom víte?
Klasičtí Čecháčci! Zakomplexovaní lidé co nic nedokázali soudící člověka podle toho, co se dočtou v bulváru. Zamyslete se nad sebou. *13* -
-
Re: Co o tom víte?
Však mu můžeš zatleskat a nadšeně aplaudovat za jeho "hrdinství". -
-
Re: Re: Co o tom víte?
Nikomu tleskat nebudu. Stejně jako vy neznám okolnosti celé věci a proto to nepovažuji za vhodné komentovat. Najednou je tu každý dobrým, slušným a spravedlivě rozhořčeným člověkem i když ve skutečnosti ví pouze to, že si pan Renč sedl do první lajny. -
-
Re: Re: Re: Co o tom víte?
No, jak bych to řekl.... Myslím, že inteligentní člověk, zejména pokud opravdu není blízký rodinný přítel si na pohřbu nesedne do první lajny.
A taky si myslím, že ať mám vůči zesnulému nebo jeho manželce cokoliv, beru pohřeb jako poslední poctu tomu zesnulému. A pokud se na tom pohřbu všichni postaví, udělám to taky. Pokud budu cítit potřebu cokoliv si vyřídit, zajdu za vdovou osobně a řeknu jí do očí, co si myslím.
-
-
-
-
Jen ubožák se nezvedne na počest zesnulého
Pan Renč si myslí,že je kápo.Mohl by se zrežírovat: Román ubohý Filip.... *5* -
morální skvost Renč
Zpráva: "Negativní reakce ale bohužel nejsou pouze na internetu. Za své chování se Filip Renč dočkal už i osobních konfliktů.
„Kvůli Vendule na mě teď lidé plivou, aniž by věděli proč. Takové negativní vášně jsem ještě nezažil,” popisuje své zážitky Renč."
Dodávám: Co se "pan režizér" diví? Zrovna tak jak stojí on za svým "názorem", tak za svým názorem dokáží stát i lidi. S tím přece "pan režizér" mohl počítat. Také mám ten názor, že je to zme.tek. -
Přeji vše nejlepší k Vašim 50 narozeninám a přeji hodně úspěchu s Lidou Baarovou
-
je mi to líto
Když čtu tyhle názory od lidí, kteří prý jsou na straně Renče, musím říct jen . JSEM TAKY ČECH A STYDÍM SE ZA TO.. tenhle hyenismus je neuvěřitelný... Renč je poslední, kdo může soudit a kdokoli s ním souhlasí, je zřejmě stejně arogatní jako on. -
Milý Filipe,z keců M.Horáčka si nic nedělejte. Je to závistivý blb. Buďte v klidu přece si kvůli takovymu hňupovi neuženete infarkt.
-
filip renč - člověk nebo hyena
Vážený pane Renči, po Vašich"duchaplných" hodnoceních paní Svobodové a Vašem výstupu na pohřbu jejího manžela se stydím, že si musím říkat stejně jako Vy, člověk.Věřte, že Boží mlýny melou pomalu ale jistě. Vrátí se Vám to, a nemohu říci, že bych Vám to nepřála. -
je nej
Filip je nejlepší režisér na světě!!!!!!nejlepší film (nejen od něho) jsou Rebelové ti prostě nemaj chybu!!!!!nevíte někdo jestli bude 2? -
nemusis nic cist, pouzij mozek
Vyzyvate, aby si precetli a... Normalni clovek nemusi nic cist, staci premyslet.
Pokud je Renc presvedceny o vine p. Venduly at poda trestni oznameni. Jinak at zbabele zaleze nez mu nekdo pomuze zalezt.
A synacek s dceruskou se take pekne vybarvili. Oni chteji tise prozivat svuj smutek... Proc tedy dramaticky vyjadrili svuj postoj primo pri pohrbu.
Jestli mel nekdo z umelcu pravo na sezeni v prvni rade mezi rodinou, tak je to K.
Gott ale ne ten provokater
Divim se, ze na tu zrudu jeste nepodala matka p. Venduly trestni oznameni za to, ze ji oznacil za mafianku.
Rencovy by mel nekdo pripomenout slusne chovani a jedine, co si zaslouzi je ignorovat ho i kdyz me moc laka predstava, ze ho nekdo spravedlive "sejme"
Kdyby k nim denne chodil, kdyby byl duverny kamarat.... -
-
Re: nemusis nic cist, pouzij mozek
Ano, souhlasím s tím, že jediný, kdo si zasloužil sedět v první řadě s rodinou byl jedině Karel Gott!
-