-
Váš film Lída Baarová je vynikající,a kdo řekne že ne tak je velice hloupý. Jste skvělý režisér ***
-
-
Souhlasím! Dobrý film, za mě minimálně 8/10 a nechápu, proč ho lidi tak shazují...
-
-
Kdo je bez viny??
Jasně, nikdo nevíme jak žilil, jak to u nich doma bylo. Ale kde je to ideální? Ono asi žít s geniem, mírně depresivním, o čemž nepochybuji, není asi med. To co si prožili oni dva, to by zamávalo s každým vztahem. Mně na tom nejvíc vadí, že vykřikovat a pohoršovat se budou opět nejvíc ti, co mají sami máslo na hlavě. Budou pomlouvat, hrozit prstem, a pak ¨před blesky fotoaparátů od novin líbnou dítě, manželku, zatváří se jako vzorní občané, pohoršení, se slzou v oku....pak oběhnou roh, pokrytecky nasednou do auta ke své xxté milence....Co se stalo je strašné. Neříkám, že Vendula je světice. Ale ptám se znova:Kdo je bez viny, at hodí kamenem. Kolik by z nás asi mohlo tím šutrem hodit??? -
Drzost
To co předvedl pán Renč je teda silné kafe. Asi zapomněl, že nepatří do rodiny, ani mezi nejbližší přátelé rodiny a tím pádem si nemůže dovolit, pokud má v sobě trošku slušnosti, komentovat vztahy v ní...navíc v takové situaci.Ono za života p.Svobody by si to těžko dovolil, ten by s ním zametl. A to, že se pachtí s jeho potomky, kteří dlouhé roky žili mimo republiku...také něco naznačuje. Jsem jeho chováním hodně zklamaná... klesl hluboko.... -
Média.
Vážení, nechte Vendulu, p. Svobodu i pana
Renče na pokoji. Média udělají, to co chtějí. Hlavně senzaci, nikdo z nás neví vůbec nic, jen to , co nám plátky napíšou. Pan Renč se zachoval tak , jak sám to cítíl, sama jsem vdova od 39 let , je to hrozné, když Vám odejde někdo blízký a nikdy to nepochopíte,dokud takovu sitauci nezažijete. Tenkrát jsem nebyla schopna ničeho a věřte, i mě reakce pí. Venduly překvapily ... ale nebyla jsem u toho. -
Kdo jsi bez viny
Pane Renči, musím se opravdu smutně usmívat nad moralistickými scénami, které předvádíte veřejnosti. Jistě patříte mezi muže, kteří nikdy nebyly nevěrní, kteří nikdy nelhali, kteří mají úplně čisté svědomí. Pak pochopím vaši křížovou výpravu. Měli by si vás všimnout ve Vatikánu. A nejste-li takoví, jednou vám z toho, co děláte bude moc a moc těžko. -
Renči, jdi už do háje
Renči, jestliže se podle Tebe každý podváděný muž zastřelí a je to partnerčina vina, tak potom by muselo být okolo Tebe hodně mrtvých žen. Jsi ubožák, který nikdy neprožil žádný dlouhodobý vztah. -
Primitiv Renč
Je absurdní, co říká Renč v rozhovoru pro idnes, že chtěl zastat pana Svobodu, protože nebyl psychopatický blázen. Vždyť to nikdo o něm neříkal, ani paní Vendula to nikdy neřekla! I průměrně vzdělaný člověk ví, že deprese je nemoc, kterou třeba léčit a pokud to slavný Renč neví, je primitiv. Potvrdil to i tím, jak hnusně se choval na pohřbu! Otřesné! Je to zákěřný člověk. Přeji paní Vendule hodně síly a zdraví. Eva -
Pro Nikolu
A jaká byla skutečnost? Právě ta bulvárová? Odkud ty znáš teda tu jinou skutečnost? Právě já nevěřím bulváru, kterým věříte všichni vy, kdo to čtete a pak jsem přispíváte svými oduševnělými názory. Je úplně jedno, co mezi sebou měli, byli spolu, tak se asi měli rádi a nikoho do toho nic není. A to, že se zastřelil neznamená, že za to hned může Vendula. TV party pro mně není vrchol lásky, jen jsem chtěla říct, že když poslouchám obsah té písničky, tak asi jí musel mít fakt rád. A Venduly se teď momentálně zastávám jen kvůli tomu, že by měl každý respektovat to, že jí umřel manžel, a její život nebyl zrovna jak z bavlnky, a že by si zasloužila ty soudy a pomluvy vynášet úplně někdy jindy, když už to teda musí být a ne zrovna teď. Jo a jak ty víš, že to byl jeho nej přítel? Nezdá se ti, že těch nej přítelů má nějak poslední dobou moc? Jestli to byl jeho nej přítel, tak ho nechá v klidu odpočívat a nebude rozebírat, jak byl nešťastnej, což se příčí zdravému rozumu. Kdyby s ní nechtěl být, tak není a jak jsem psala, nebude si s ní pořizovat ještě jedno dítě. -
-
Re: Pro Nikolu
Ted jsi napsala mnohem rozumnější věty než před tím.Pan Bufka je velice inteligentní člověk,to co řekl nejsou drby-jak by také mohly být-on už ale promluvil,protože se nemohl na to co se píše dívat-prosím přečti si to důkladně-opravdu to není drbání.Vím o tom víc než ty,ale co já psát nabudu,a to že už by se mělo přestat tady píšu od začátku ! Jen mě nenechává chladnou ta naivita a přesvědčení s jakým to píšete tu pohádku.
-
-
Divné
No mi přišlo spíš divné, že povstali i lidé, kterým závěrečná píseň nebyla určena a ještě ani nezajížděla rakev. Bylo to jako ...huš...huš...ať už... Docela trapný projev solidarity s vdovou. Holt bylo tam moc médií, tak raději nevystupovat z řady, což? Vážení, vstává se v samotném závěru, když tímto úkonem projevujeme úctu k zesnulému. A ne jako projev sympatií s vdovou. -
-
Re: Divné
Ty seš taky divnej!! Jako by bylo důležitý, kdy uctíš povstáním památku zemřelého. Ona prostě učinila ten krok a ti rozumní jí následovali a primitivové zůstali sedět, protože teď se přece ještě vstát nemělo nebo proto, že si stoupla právě vdova. Ale kdo jinej? -
-
Re: Re: Divné
Odpověděla jsi si sama. Každý tu chvíli, kdy uctít památku zemřelého zvolí sám a máš pravdu, není to důležité, kdy to udělá, je to jen na něm.... Tak proč zatracovat Renče?
-
-
Re: Divné
Byls někdy na pohřbu nejbližšího člověka? Asi ne....nevím jak bys zvládnul přemýšlet o tom jak se vše má dělat.....!? -
-
... a ještě stíhala dirigovat ostatní... -
Přesně tak!!! Byl a sotva jsem to zvládal. A proto mě překvapil a oceňuji dobře promyšlený a provedený výkon vdovy. Věděla přesně, kdy co dělat.
-
-
-
Taky přítel !?
Vážený pane zachoval jste se naprosto vulgárně.Tak by se přítel p. Svobody nezachoval! Vyjste ze zachoval jako arogantní sobec, kterému ukradli zlaté véjce. !!!!!!