-
Re:Renč
Ne,neměl.Jenom,že u té písničky vstali skoro všichni přítomni a on jak ten největší borec seděl.Sedět dokáže každý blbec.A ještě si sedl do první "řady",kde měla být když to tak řeknu jenom rodina.Nemám slov.Vždycky mi byl nesympatický a teď to jen podtrhl silnou čarou.Má možná dobré filmy,ale to je asi tak všechno.Víc asi nemám slov.A jak se teďka psala v tisku o tom,že cituji:Filip Renč nemá vůči Svobodovi čisté svědomí!..tak to je asi jedna z mála věcí,které bych věřila...možná to zní dětinsky,ale bohužel,si nemohu pomoci...to je asi tak vše..a jinak už asi vše bylo řečeno... -
-
Re: Re:Renč
sám od sebe by si do první řady nesedl, to mi věř.. -
-
Re: Re: Re:Renč
Tak oni ho tam snad dokopali... -
Re: Re: Re:Renč
ale sedl,takže když mu ten petr řekne skoč,tak skočí?ale prosím tě...to je směšný
-
-
Re: Re:Renč
No když to píšou v tisku, tak to asi bude pravda... *1*
-
-
Auto....
Přeji Vám hezký den Filipe, už kolikrát jsem si řikala,že Vám napíši ale.... Je to již delší dobu, přecházela jsem přechod u Hlaváku a málem jsem Vám vlítla pod auto. Takže bych se Vám tímto chtěla omluvit a zároveň poděkovat,že jste dupnul na brzdu.Pokud by Vás zajímalo o koho tenkrát šlo?!Můj e-mail nielada@seznam.cz Přeji Vám hodně úspěchů a třeba někdy zase na přechodu :-) S pozdravem Daniela -
Ubožák
Pan Renč se chtěl POUZE zviditelnit. Je to ubohost pokud potřebuje využívat bulvár pro svoji publicitu !!! Nechápu jak si dovolil posadit se do první řady mezi rodinu kam se neposadili ani nejbližší přátelé natož on!!!Svědčí to o jeho naprostém nedostatku taktu a vychování !! POVL -
Kdo je to Renč?
Může mi - prosím - někdo vysvětlit v jakém vztahu je pan Renč k panu Svobodovi a jeho rodině? -
-
Re: Kdo je to Renč?
Prostě se vplížil slizkej hádek. Stačí jenom na správném místě něco nabulíkovat! -
v žádnem prostě se vetřel,normalní indulona -
je šofér *3* -
-
Re: Re: Kdo je to Renč?
Ba né, zahradník.
-
-
-
DŮVĚRNÍK
Jen žasnu nad tím jak se pan RENČ pasoval do role důvěrníka pana Svobody, tomu nevěří snad ani sám pan RENČ, každá reklama dobrá i kdyby měla ublížit komukoli.
Pro každého slušného člověka tímto musel skončit. Každé jeho dílo už ignoruji i kdyby bylo sebelepší. Není to člověk a v takové situaci něměl právo ani na ten vlastní názor.
*13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: DŮVĚRNÍK
No jo no, Renč očividně nemá žádné hranice a slušné chování a ohleduplnost mu zřejmě nic neříkají ....
-
-
Mfplus
Přečtěte si rozhovor se Svobodou na Mfplus. Svoboda byl člověk, který rodině vládnul, ne Vendulka. -
-
Re: Mfplus
Můžeš sem dát prosím dokaz, nějak to nemůžu najít...díky *3* -
-
Re: Re: Mfplus
MF Plus-Detail, je to sekce rozhovory.
-
-
-
že by to byl Renč?
Tak se mi milí přátelé zdá, že "AbFh [abfh@atlas.cz]" je buď velký rozumbrada, který všechno ví, všechno zná, nebo je to sám pan Renč. Nějak nápadně obhajuje jeho (své :)) jednání a počínání:))
*7* -
-
Re: že by to byl Renč?
Já neříkám, že všechno vím! Jen si sám kladu otázky ... na které si nedovedu odpovědět ... ať si každý přemýšlí po svém.
-
-
zklamání
Pane Renči!Vždycky jsem si vás vážila ä nadále vážím jako skvělého režiséra.Působíte na mě dobrým dojmem,ale to co jste předvedl v situaci smrti Karla Svobody je neslučitelné s lidskostí.I kdyby byla paní Svobodová sebevětší potvora, měla miliony milenců a vzala si Karla jen pro peníze..tak nemáte právo ji jakoli osočovat z jeho smrti!Ona nebyla ta co mu podržela pistoli u hlavy a nezmáčla spoustˇ.Zdraví člověk se kvůli nevěře partnera nezabije.To udělá jen slaboch!nebo nemocný člověk!Vy takzvaní přátelé..je mi špatně z toho jak všicjni mluví o tom jaký to byl kamarád..v tom vašem stříbrném světě si NIKDO z těch rádoby kamarádů ani nevšiml,že má nějaký problém.NIKOMU se nesvěřil..a to vypovídá o tom jací jste asi přátelé. *9* -
Kde je slušnost a úcta?
Pane Renči, jste chudák. Tím, že jste se vecpal do první řadě na pohřbu a nevstal a nevzdal úctu panu Svobodovi stejně, jako ostatní, jste se z člověka degradoval na primitiva. Je mi vás upřímně líto, ale na vás taky dojde! -
Re:Filipe nedej se
Naprosto souhlasím s názorem Betula alba a přál bych Filipovi aby se nenechal otrávit štěkotem hyen, které ani neznají fakta. -
-
Re: Re:Filipe nedej se
aha. no a ty je znas? a renc taky? copak bydlel se svobodovejma? vi stejny kulovy jako my vsichni... a to ze jedna pani povidala... tak na to neni nikdo zvedavej. FUJ NA VAS! -
-
Re: Re: Re:Filipe nedej se
Jaké FUJ NA VAS.Vy jste vůbec nepochopil o čem Betula alba psala.Vaše lidově prostoduchá odpověd´ Betulu albu tak zaujala, že je ochotná Vaše další výroky
monitorovat s finančním ohodnocením.
Znamenáme -
Re: Re: Re:Filipe nedej se
no,pravda je,že každý z těch ,co dovedou se jen pouštět do Renče,ví skutečně kulový.A k těm,co se tady navzájem napadají za jakože jakousi závist vůči Svobodové a plivají po Renčovi - není to nakonec tak,že oni v podstatě závidí Renčovi(hlavně mě vy blbky neposílejte k psychiatrovi ,už bych se s vámi nevešla do čekárny!!!!)
-
-
Re: Re:Filipe nedej se
naprosto souhlasím
-