-
Člověk, který si protiřečí
Renč vůbec neví, co mluví a dělá. V tisku řekne, že nemá rád hvězdné manýry hereček - sám se chová jako hovado. Paní Vendule pošle SMS, že dobře zahrála divadlo - sám režíruje Svobodovy děti a sebe na pohřbu a je to velmi trapné divadlo. Kritizuje Vendulu, že za všechno může - přitom sám má máslo na hlavě - dost dlouho mu trvalo, než uznal svou dceru a o střídání milenek nemluvím. Považoval se za přítele pana Svobody a jeho dětí - tak proč mu nenabídl svou pomoc? A děti pana Svobody? Taky nelze moc mluvit o slušném vychování. Také mohly otci svou pomoc nabídnout. A teď budou všichni soudit paní Vendulu... Mimochodem - přítelkyně pana Petra Svobody se ani neobtěžovala poděkovat za projevené soustrasti a stála tam jak E.T. -
-
Re: Člověk, který si protiřečí
nejspíš se bála aby o ní pan Renč neřekl že je špatná herečka
-
-
Hmm vyznamenal jsi se
Hmm, koukám, že někteří lidé teda kreatury v připadě tady téhle "velké osobnosti" nemají kouska citu. No nevím jestli si tenhle chudák musel vytrpět jen zlomek z toho co p. Vendula Svobodová. Pozorovat své dítě jak umírá je to nejhorší co se může člověku stát. Neznám ji ani jejího manžela osobně, ale všichni jsme jenom lidi, všichni máme srdce a duši a ubližovat umí opravdu jen korunovaná nula jako je Renč. Myslím, že tahle ženská, která pomáhá spoustě dětem si nezaslouží to co se ji děje. Tak táhni ty hajzle. -
Slušnost a úcta
Milý pane Renči, myslím si, že ať máte proti p. Svobodové cokoli, máte to ventilovat mezi Vámi dvěma. Pokud se chcete zviditelnit v mediích typu blesk apod. zviditelňujte se na svůj účet a ne na účet, ženy, kterou potkalo to, co potkalo. Nikdo by nechtěl přežít své dítě a prožít sebevraždu manžela. -
Pro Evu
Tím důvěryhodným zdrojem mají být ty oči?
Nebo máš ještě nějaký jiný? Tak se s námi poděl, když jsi to nakousla. Jo a obhrouble se ona možná na první pohled zdá, ale to neznamená, že musí být. Já jí teda neznám a nemůžu tvrdit podle toho, co jedna bába povídala, když jí sama neznám. -
-
Re: Pro Evu
Zdroj nejsou oči pochopitelně, dopisovat si nebudu a už vůbec ne dělit, jména ti bohužel nesdělím. Jen k těm očím - zkus se podívat znovu. Jen čas ukáže, kdo byl v právu, kdo byl odvážný, kdo prospěchář, kdo zlý a falešný...
A naši synové a vnukové se budou jednou učit o geniálním skladateli, odvážném a talentovaném režisérovi a nikoliv o tom, kdo byl, je a zůstane takový, jakým je zmíněná dáma. -
-
Re: Re: Pro Evu
takže nemáš nic, není nad to se pochlubit s tím, že "mám zdroje" a skutek utek. Už jsi tak ten Renč, ať žije touha po zviditelnění!
-
-
-
KONTAKT NA Vendulu Svobodovou
Už jsem si to našla na webu kapky naděje. Je to vendula.svobodova@kapkanadeje.cz Lidičky, možná by bylo lepší vy...t se tady na Renče a radši napsat Vendule něco povzbuzujícího *3* -
srač
Renč je ubohej takhle zmanipulovat Svobodovo deti seš svine skurvena mel bys ses stydet za to cos udela ty buziku podivej se co ja Vendula za chudaka s ti malym ditetem nemaš žadnou uctu k mrtvim apozustalim přeju ti aby ses smažil v pekle ZMRDE RENČ KONEC TVUJ NASTAL A TOMU WER TY ZMRDE..... -
Pro Evu
Vendulu neznám osobně, nemůžu tvrdit o její osobě nic špatného, mám ji celkem ráda, Svobodovi se mi jako pár moc líbili a fandila jsem jim. Je mi jedno, kdo z nich byl v právu, ale Renč se choval k Vendule hnusně. Vendula ztratila manžela, kterého, jak vidím, dost potřebovala. Ještě předtím ztratila dceru, díky tomu, že měla slavného manžela si asi taky své zažila a nechápu, jak se k ní někdo takhle může chovat a už vůbec ne pár dní po tom, co ztratila manžela. To měla být od toho Renče odvážnost? To byla nevychovanost, netaktnost, když už nic jiného. Něco jako úcta mu asi neříká. Hrát divadlo si může někde jinde, ale ne na pohřbu, to se asi nehodí, nemyslíš? -
poptávka
Zdravím Filipe, Jmenuji se Jindřich Smetana a jsem kameraman. Moje motto je když člověk chce tak dokáže vše. Sám jsem to poznal. Mám za sebou pár let různého natáčení převážně pro tv zpravodajství a rád bych jako kameraman skusil něco dalšího. Můj sen je se dostat třeba k filmu a byť pomocná kamera s Váma něco natočit. Aspoň bych věděl jestli na to mám nebo ne. Asi možná si tuto zprávu nepřečtete ale kdyby ano, budu rád za nějakou odpověď popřípadě na Vás nějaký kontakt. Už jsme se párkrát setkali, když jsem s Váma dělal royhovor pro ČTK ke klipům Besip. S pozdravem Jindřich. -
nekupujte rence??proc jako??
nechapu ty co tady hlasaji nekupujte rence, co ma kvalita jeho filmu spolecneho s pohrbem pana svobody, myslim ze kdyz chci kouknout na nejakej film, zajimam se prevedsim o nej, a ne o to co reziser onoho filmu kdy a co dela... -
slušné chování
Filip Renč se nikdy nechoval jako slušný člověk, nebýt aféry na pohřbu Karla Svobody, nikdo by si toho nevšiml. Jeho vypatlaného mozečku by si opravdu nikdo nevšiml. myslím, že by se mu dál pozornosti nemělo poskytovat, jelikož sám naznačil, jak moc velká nula to je *3*