-
Nemyslis zaplatis
Dobry den pane rezisere. Nedavno jste mel nehodu, pri ktere jste ridil opily - odmitl jste dechovou skousku a vytahnul jste znamy trik s osobou blizkou. Tim ste u me klesnul az na samy dno. Jeste stale vsak muzete zaplatat diru na vasem prolhanem charakteru, tim, ze se priznate. nestoji Vam tech par penez za to? Uz tak mate z ostudy kabat a cela SR a CR vedi, ze ste chlastal a ridil a boural. A ohrozil, zivoty lidi. Nemyslis? - tak zaplat! -
-
Re: Nemyslis zaplatis
Milý pane režisére. Můžete nám spoluobčanům prosím sdělit, kdy Vám už konečně přestane Janeček mastit kapsu. Dělejte si filmy za své, pokud jste o jejich kvalitách přesvědčen. Díky J.S.
-
-
Ubohost
Je to Renči ubohost, pozvali tě jen proto, že jsi nesypal na Svobodovu ženu špínu. Jeho děti tu nežijí, nemají informace, ale ty jsi je jistě rád informoval. To jak jsi se nominoval do první řady, bylo trapné a společensky nepřijatelné. Kopat do lidí, kteří jsou na dně, jak ubohé..... -
-
Re: Ubohost
Oprava: nikoliv nesypal, má být nasypal
-
-
Renč
Svoje dítě nechtěl přijmout. Viděl ho poprvé po víc než roce. Na dotazy kdy za ním pojede, vyhrožoval novinářům čečenskou mafií. Když se schylovalo k tomu, že bude muset platit velké alimenty, nedostavil se k soudu a dohodl se s matkou na 3000 Kč. Frajírek s doutníkem v hubě a značkových hadrech co smlouvá jako hokyně o výši alimentů na svoje jediné dítě. Mladý Svoboda - filmový manažer. Renč z něj cítí prachy. Vendula Svobodová - pro Renče nebezpečná osoba, protože by po něm prachy mohla chtít pro nemocné děti.Kdyby mě takovýhle týpek chtěl soudit, tak mu nakopu pozadí. *5* *5* *5* -
-
Re: Renč
*3* Naprosto souhlasim a ty nechutne tahanice o alimenty zkouskyotcovstvi uz tenkrat byl nechutny,pak nejake znasilneni,je to chudak.
No a ten Bufka vypada jak opilec.
Proc nepredhodil nejake spolecne foto s kamaradem?
Chapu Svobodu cim dal vic proc nechtel zit v cechach.
-
-
Fandím vám
myslím to smrtelně vážně, a nelíbí se mi jak na něj všichni hází špínu,ale nepřekvapuje mě to - je to známka cecháčství,to nám jde.. pan renč je chytrý a rozumný člověk! -
-
Re: Fandím vám
fakt bobina,jak to můžeš říct?znáš ho osobně,že víš,že je chytrej?pochlub se -
-
Re: Re: Fandím vám
měla jsem to štěstí setkat se s filipem renčem, karlem svobodou a s vendulou..
-
-
-
Role co sedla...
O víkendu jsem opět viděla pohádku "Nesmrtelná teta". Renč tam měl jednu bezvýznamnou roli, ale myslím že mu sedla, zahrál si tam sám sebe... Závistivé, zlé, neschopné mít rád cosi, co ani nebylo člověk... Docela mě to rozesmálo... *14* -
filip renč
Vidím, že nejhůře hodnocené příspěvky jsou ty, které nemluví o panovi rencovi nenávistně..., píšete o něm jen špínu, přitom vlastně jediné čím se podle vás provinil je to, že na žádost dětí seděl v první řadě, dcera sice žije v americe, ale syn petr bydlí v česku, a navíc jsou to dospělí lidé a ve svém věku už mají svůj názor a nechovají se podle toho jak pískají ostatní... -
-
Re: filip renč
tady nejde jen o ten pohreb(i kdyz to bylo hnusny) ale hlavne o to jak na ni hazi pres media spinu.. *9* -
-
Re: Re: filip renč
O jaké špíně pořád mluvíte?? NEVÍTE O TOM NIC! Filip Renč neudělal nic špatně!! Rozhodně si ho nejbližší nevybrali po svém boku proto aby jste z toho udělali skandál , rozhodně rodina ví co dělá a co je komu do toho??
Pane Renč nedejte se, spousta lidí je při Vás! Lenka -
Re: Re: filip renč
kdo neháže špínu? a podle rozhovoru na idnes to špína ze strany filipa renče rozhodně nebyla..
-
-
-
Vůbec nechápu, proč se všichni vztekáte a mluvíte jak dlaždiči.
Renč přišel vzdát úctu Karlovi,ne Vendule, neměl žádnej důvod vstávat u tý písničky. Důvod měl až potom, když rakev zajížděla, a to taky vstal.. -
-
Re: ***
Myslím,že ti ještě nikdo neumřel v rodině.Protože nevíš o čem mluvíš. *4* -
Re: ..nepřijatelné...***
Nechápu jak může někdo říct že přišel vzdát úctu K.Svobodovi. Ta se projevuje jinak!!! Měl stát mezi ostatními a chovat se slušně. Ne se cpát mezi rodinu i když byl požádán to přece není vůbec přijatelné!! Choval se tam jako když sedí v čekárně u doktora. Chlap který sám nežije se svou rodinou,svou dcerku nevychovává a teď tu chce někomu kázat kdo by byl lepším partnerem pro K.Svobodu. Zameťte si před vlastním prahem,/vaše skandály s osaháváním mladých dívek aj./ Pan Svoboda se musí obracet jestli vidí jak se tu chováte vůči jeho ženě!! Je mi z Vás zle! -
Re: ***
tak to pochop! -
-
Re: Re: ***
Co ma pochopit?Ja souhlasim. -
-
Re: Re: Re: ***
ale ja s tebou nesouhlasim pokad se zastavas rence!!
-
-
-
-
rozhovor
Dnešní rozhovor je výmluva hodna žáka základní školy. A nebyl by to Renč, aby ve svém veřejném vystoupení nenapadl někoho druhého, v tomto případě Petra Muka. Proč ho tedy obsazoval do Golema? Renč je prostě dokonalost sama!!!! *10* *16* -
PARAZIT
Víte jak to celý na mně působí, že ten náš Filípek tak trošku parazitoval.
To,že s ním pracoval jako poslední vůbec nic neznamená, pan Svoboda měl daleko víc lepších a důvěrnějších přátel.Filípek neměl právo se takhle chovat. Je to parazit. -
-
Re: PARAZIT
Pracoval s ním jako poslední...no, nezastřelil se vlastně kvůli němu????
-
-
Nám do toho nic není!
Copak tady někteří pořád nedokážou pochopit, že do toho jaké skutečně bylo manželství Karla a Venduly Svodobových nikomu z nás nic není ! *16* Copak oni by případně byli jediní jejichž manželství by se otřásalo v základech?! Kolik je takových manželství?! Jen v mém okolí několik, jen o nich "bohužel" nepíše bulvár! *9*
Mohli mít problémy (než začnete soudit pořádně se podívejte na 13.komnatu, pak se snad na to budete dívat jinak) ale nám je do toho putna!!
Jediné o co jde je, že se pořád najdou jedinci, kteří v sobě nemají špetku ohleduplnosti a pořád osočují někoho, kdo si během svého života musel už jednou projít peklem po smrti dítěte a teď ho to potkalo znovu díky smrti manžela. Dejte jí už pokoj! *16* A jestli si myslíte, že jediným impulzem pro ten "čin" byla řekněme manželská krize, pak jste fakt ...... *13*