-
Děkuji Freddie
Zítra to bude 15 let co Freddie Mercury opustil skupinu QUEEN. Chtel jsem mu jen poděkovat za úžasné písně, práci a hlavne za založení nejlepší kapely světa. Dnešnímu hudebnímu světu chybí osobnost velikostí Freddieho Mercuryho. Zítra oslavíme tvuj život ve velkém stylu, tak jak si to měl rád. Pozdravuji tě do nebe FREDDIE -
-
Re: Děkuji Freddie
Teď jsem se rozbrečel...Škoda že uš není mezi námi!
-
-
Jestli jo!! Tak mi prosím písněte na meil!!! Předem díky!! PS: Ale hlavně žádný blbosti Fredie, už jednou jsi na to tvrdě dojel a tvý fans s tebou!!!!
-
Životopis
Životopis!! To chci!!Heleďte, lidi, neví někdo z vás náhodou, co Fredie dělal než začal zpívat!! Vím, že se to ví, ale už jsem toho celkem dost prolezla a nemůžu to najít a nutně to potřebuju do školního projektu!! PS: Ten záznam na dvojce bych si mnohem víc užila,kdyby se ten paskvil, co se zove mým bratem, nerozhodl dívat se se mnou, to se nedalo, asi ho zabiju!! Zkazil mi celoživotní zážitek!! Už vím jaká bude pomsta a bude fakt hustá -koupím mu Schrei od Tokio hotel a bude muset poslouchat Durch den Monsun pořád do kola. a hned ho přejde humor!!! :) -
freddie byl a pro me bude nejlepsim zpevakem co sem kdy slysel!!!
-
QEEEN***
Dnes jsem skoukla záznam koncertu Queen na ct2 a opět jsem byla fascinovaná Freddieho jedinečným a nezapomenutelným hlasem a výkonem:0)on byl a vždy bude pro mě mým nejmilovanějším a nejlepším zpěvákem*** -
-
Re: QEEEN***
maš pravdu FREDDYHO už poslouchám 16 let a vůbec mě neomrzel.Je jeďinečný. *4*
-
-
queeen
Queeni sou supeer skupina a nej je Boží Dráp Od Sody se svým mama ooo.Škoda drahého Freddieho *4* *5* -
nevíte kde seženu plakáty queenů *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
-
já bych taky chthttp://www.osobnosti.cz/img/smiles/5.gif pohoda ěla plakáty queenů *5* *5* *14* *14* *14* *5*
-
Ahoj lidi,prave ctu rozsirenou verzi Freddiho zivotopisu a je to opravdu drsna zalezitost.Az to doctu,rad poslu dal...Show Must Go On
-
fredie
fredie mercury byl nej