-
Čau lidi, nevíte náhodou, jak se jmenuje ta pisnička od Freddieho, jak hraje v tý starší reklame na (bifítr)?Jsou to tak 2 roky co ji davali..tu reklamu.Dík moc.
-
Mně se jich líbí strašně moc.Hodně těžký mi přídou Killer Queen,Cool Cat,Don´t try so hard a mnoho dalších.Na nich de vidět,že Fredddie je prostě nejlepší a nikdo nemá ani tu nejmenší šanci ho nahradit!!!Líbí se vám Bohemian Rhapsody???(Mně teda jo!!!) A na závěr to nejdůležitější:Poslouchejte Queeny dál,protože jsou naprosto úžasný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Queen and Freddie Forever
Já poslouchám hudbu Queen a obdivuju je už od svých 10 let, lidi v mém okolí čekali, že mě to po pubertě přejde, ale je mi 23 let a drží se mě to stále a NIKDY mě to nepřejde. *13* Nejlepší píseň neexistuje, pže všechny jsou ty nejlepší, nejoriginálnější a prostě nesmrtelné!!! *14* -
Král Freddie Mercury
Pro mě je asi nejlepší MOTHER LOVE. Je hlasově hodně náročná a Freddie je zazpíval s naprostou lehkostí. Je to král hudebních hlasů všech dob. Cus -
Miluju Queen
Freddie je pro mě ten nejlepší zpěvák na světě!!! Miluju jeho písničky a musim říct, že na Freddieho nikdo nemá(zvlášť, když má rozsah 3 oktávy),líbí se mi i to, jak se oblíká,tančí atd...Dost se mi líbil, když nosil dlouhý vlasy!!!!!!!!!!!!!! Sem rád,že má pořád tolik fandů. Prosim, napište mi, kerá písnička se vám nejvíc líbí- dost mě to zajímá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
jednička
QUEEN jsou a navždy budou naprostá jednička.Nikdo se jim nemůže vyrovnat! *14* -
Queeni mají úplně skvělou hudbu...já jsem nejdříve moc neposlouchala,pak mě k nim ale přivedl taťka,který je jejich fandou už asi od 15...jejich hudba musí zaujmout každýho,jejich písničky dokážou chytit za srdíčko.. *14* !Krásnou hudbu dělá hlavně krásnej hlas Fredieho *4*...
-
Pratele, zaskocte obcas pokecat na Kralovskou Legendou ;-)
-
queen
Queen byli jsou a budou -
*4* queen *4*