-
Nesnášim Mary Austin jelikož dělala jak jí na Freddiem záleželo a přitom nemá ani pořádnej hrob leží v nějakým cizím hrobě a nikdo místo ní neví kde...myslim že kdyby žil tak by jí ukázal....miluju tě Freddie...
-
fred je star a hnaci sila spousty lidicek v tomhle svete...
-
Fred-nej zpěvák všech dob
je mi 16 a moje oblíbená skupina je Queen,všechny kamošky poslouchaji různý rádiový hitovky a diví se mi jak můžu poslouchat tak starou kapelu,ale ja si fakt nemůžu pomoct QUEEN a hl. FREDDIE měli,mají a budou mít tu nejlepši hudbu,kterou jsem za celej svůj dosavadní život slyšela -
Rozjetej vlak
Queen?? Parádní,pestrý rozjetý život.Maximální požitek,genialita..daň životnímu stylu,osudovost.Zemřel král,a já věřím,že jeho božský hlas rozezní celé nebe !!!! -
Mercury
Fredie Mercury je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ -
Freddie byl #1
Podle mě byl Freddie Mercury největším a nejlepším zpěvákem a showmanem vůbec. Myslím, že on byl člověk, kterej v hudbě nechával i srdce a to víc než kdokoliv jinej. Freddie! Nikdy nezapomeneme!!! -
Drak Mercury
tady v tom jeho životopise píšou, jak střídal chlapečky, ale že také miloval lásky (Austinová, Valentinová), o tom se ani nezmíní... -
Petr: Fred ale nezemřel sám, víš :)
-
Zuza- máš pravdu :) A váš synek má dobrý hudební vkus :)
-
Freddie je hudební Bůh
Lidi z talentem jako Freddie se uz nenarodí,proto on jedinečný a moc mi chybý a jeho hlas nás drží při životě proto ho musime slyšet každý den.Ať byl gay to je uplně jedno zpíval jako Bůh!!!