Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesnášim Mary Austin jelikož dělala jak jí na Freddiem záleželo a přitom nemá ani pořádnej hrob leží v nějakým cizím hrobě a nikdo místo ní neví kde...myslim že kdyby žil tak by jí ukázal....miluju tě Freddie...
  • fred je star a hnaci sila spousty lidicek v tomhle svete...
  • Fred-nej zpěvák všech dob

je mi 16 a moje oblíbená skupina je Queen,všechny kamošky poslouchaji různý rádiový hitovky a diví se mi jak můžu poslouchat tak starou kapelu,ale ja si fakt nemůžu pomoct QUEEN a hl. FREDDIE měli,mají a budou mít tu nejlepši hudbu,kterou jsem za celej svůj dosavadní život slyšela
  • Rozjetej vlak

Queen?? Parádní,pestrý rozjetý život.Maximální požitek,genialita..daň životnímu stylu,osudovost.Zemřel král,a já věřím,že jeho božský hlas rozezní celé nebe !!!!
  • Mercury

Fredie Mercury je nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
  • Freddie byl #1

Podle mě byl Freddie Mercury největším a nejlepším zpěvákem a showmanem vůbec. Myslím, že on byl člověk, kterej v hudbě nechával i srdce a to víc než kdokoliv jinej. Freddie! Nikdy nezapomeneme!!!
  • Drak Mercury

tady v tom jeho životopise píšou, jak střídal chlapečky, ale že také miloval lásky (Austinová, Valentinová), o tom se ani nezmíní...
  • Petr: Fred ale nezemřel sám, víš :)
  • Zuza- máš pravdu :) A váš synek má dobrý hudební vkus :)
  • Freddie je hudební Bůh

Lidi z talentem jako Freddie se uz nenarodí,proto on jedinečný a moc mi chybý a jeho hlas nás drží při životě proto ho musime slyšet každý den.Ať byl gay to je uplně jedno zpíval jako Bůh!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit