Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Já Queen jinak neposlouchám
  • Happy Birthday Freddie Mercury !
    We miss you *13* *13* *11* *13*
  • Dneska by bylo Freddiemu 69 let. Tak všechno nejlepší Freddie:-)
  • Luky1987
    Freddie byl fakt dobrej je ho velká škoda. Queen už bez neho to není proste ono a Paul Rodgers je o ničem !
  • Freddie byl největší osobností rocku.je ot nesmrtelná legenda a můj osobní velký vzor! *14* *14* vim o něm víc jak o sobě.!!! jeho hlas to je nejde to popsat!: :D nikdy a nikdo takovej hlas mít už nebude. *13* *13* škoda že musel odejít tak mlad..... :(
  • FREEDIE MERCURY byl pro mě pan zpěvák do dnes se hrají jeho písně např. we are the champions,don stopy now,we will rock you.Prostě nejlepší zpěvák všech dob.
  • Ahojte ja som zo Slovenska a Queen ma takzvane sprevadzal od plienko :) Som mala necelých 9 mesiacov ked Fredie umrel čo mi je luto že som ho asbon raz sa život nemohla vidieť na živo :/ kto inak chce nech sa mi ozve na smata1991@azet.sk a možme pokecať o Queen budem moc rada :)
  • Po smrti Freddieho si kluci vzali Paula Rodgerse, ale kritika spokojena nebyla.Bylo jasné, že to asi nebyla dobrá trefa.Paul dobře zpívá a na podiu dobře vypadá, ale ..Možná, že ho všichni až moc srovnávali s ...
    Adam vnesl do kapely mládí, je to fešák a živel, zpívá krásně!... Já ale nějak nevím...Asi se mi stýská . Pořád...
    Už nikdo nebude jako on... byl neuvěřitelný... božský...
    Vzpomínáme... moc...ah6
  • Luky1987
    Freddie byl proste pan zpevak a Queen uz bez nej to neni ono !
  • Freddie Mercury bol vážne nesmierne silnou osobnosťou.Tak krásne piesne písal aj počas choroby.Je ale pravdou, že bodku si do svojej knihy urobil sám.Hudba Queen vo mne navždy zostáva nesmrtelná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit