Přejít na výpis diskuzí

Freddie Mercury

OSOBNOST 31.12.2006 
383 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj lidi,prave ctu rozsirenou verzi Freddiho zivotopisu a je to opravdu drsna zalezitost.Az to doctu,rad poslu dal...Show Must Go On
  • nevíte kde seženu plakáty queenů *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • queeen

Queeni sou supeer skupina a nej je Boží Dráp Od Sody se svým mama ooo.Škoda drahého Freddieho *4* *5*
  • QEEEN***

Dnes jsem skoukla záznam koncertu Queen na ct2 a opět jsem byla fascinovaná Freddieho jedinečným a nezapomenutelným hlasem a výkonem:0)on byl a vždy bude pro mě mým nejmilovanějším a nejlepším zpěvákem***
    • Re: QEEEN***

maš pravdu FREDDYHO už poslouchám 16 let a vůbec mě neomrzel.Je jeďinečný. *4*
  • freddie byl a pro me bude nejlepsim zpevakem co sem kdy slysel!!!
  • nevite nekdo jestli byl freddie mercury pravak nebo levak protoze kdyz zpival drzel mikrofon v prave ruce a kdyz hral crazy little thing called love tak na kytaru hral pravou rukou
  • Jestli jo!! Tak mi prosím písněte na meil!!! Předem díky!! PS: Ale hlavně žádný blbosti Fredie, už jednou jsi na to tvrdě dojel a tvý fans s tebou!!!!
  • "Nezemřel jsi,nebot zůstáváš dál v srdcích těch kteří tě milují"***Můj sladký Freddie vždy pro mě budeš tím nejlepším a nenahraditelným zpěvákem na světě***tímto ti posílám pozdrav do nebe můj ROCKOVÝ ANDÍLKU***
  • pardon mikrofon v leve ruce
  • Už je to 15 let *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit