-
pro ivu
tak hluchej,jo??mne se jeji zpet libi,ale treba nekomu se libi neco uzplne jinyho a jen proto ze by treba nekdo mohl mit rad nejakyho jinyho zpevaka,byt i zacinajiciho,tak je proste hluchej??nebud smesna=) -
ahoj gaby moc ti fandim zpivas krasne a drz se drzim ti palce
-
no....
....musím říct,že Gabča je FAKT dobrá.Loni jsem mocka fandila Anetě,teď Gábině.Ale nemůžu říct,že je Gába podobná Anetě nebo je to její dvojnice-nebo co jsem to tady četla. Taky by se mi nelíbilo,kdyby mě někdo srovnával a fandil mi jen proto,že jsem podobná někomu,kdo je známej. Takže Gábi,mocka ti držím palečky,strašně se mi líbí tvůj hlas a vlastně celá tvoje osobnost:)Tak se drž:) -
Má na to
Gába má užasnej hlas a kdo tvrdí něco jinýho tak je hluchej nebo závidí. Je t o pravá SUPERSTAR. Doufám že udělá díru do světa držím palce. Je naprosto jasný, že bude druhá česká Superstar. GÁBO MÁŠ NA TO!!!!!!! -
nevim,nevim..
dobrý...jsi jedna z těch lepších...někdy se mi tvoje písnička fakt líbí,ale někdy nic moc,prostě střídavě oblačno...Ale něco v tobě určitě bude=) -
oprava ne pred ale prdel..hehe
-
ma strasne peknou pred.:D
-
Carodejnice
ale ma neco do sebe, to je fakt. Skoda, ze je takova k***a. Kazdej ma sve chyby.. -
Zpívá moooc hezky!!!!!!Připadá mi jako taková "druhá" Aneta L.:)
-
můj favorit
Gába je můj největší favorit,protože úžasně zpívá a trochu je podobná Anetě.A jmenuje se stejně jako já!!!!!!!!!!!!