-
GábaStar
Gába je SuperGábaStar! -
pro mojí gábu
Jsi moc skvělá umíš super zpívat a jsi prostě super a neděláš ze sebe to co nejsi s pozdravem deni -
GABA
Ses nejvis husta!Moc ti fandim a doufam že se umístíš co nejvíš!!! Si mnohem lepší než Nosková! -
hihi
je na sex -
gaba
gaba je kocka jako svine zpiva nejlip je proste nejlepsi -
michal hudcek taky neni spatnej-je sympatak a je hezkej ale vitezstvi bych vic prala vlastovi nebo gabine a michala bych nechala na 3.miste-nevim,ale myslim ze na SS se ti dva hodi vic.ale to je vec nazoru,takze si kazdej muze myslet neco jinyho :-))
-
dddd
Já vím že Gába zpívá dobře ale v něčem mi připomíná Anetu tím hlasem a já nechcu mít v ČR 2 Anety ať jsou ve finále třeba 2 kluci a to Michal Hudček a Vlasta Horváth -
pořadí superstar:(podle mýho názoru) 1.gába al dhabba 2.vlasta horvath 3.klara zankova 4.michal hudcek 5.ali amiri 6.petr bende 7.michael foret 8.filip jankovič. P.S.gaba,vlasta a ali jsou stejně nejlepší,ať to dopadne jakkoliv :-))
-
super
cau Gabi ja vim ze ses nejlepsi -
Superstar je soutez pro ubohy kreteny a ten kdo ji sleduje je bud blbej pubertak nebo retard. A kazdej kdo se pri gabine jmenu neboucha rukou na celo je blb.