Přejít na výpis diskuzí

Gabriela Al Dhábba

OSOBNOST 31.12.2006 
118 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gábriela

Ahoj Gábo!Přeji ti v tvé kariéře mnoho úspechu!A když jsi v superstar vypadla byla jsem zklamaná,protože jsem ti posílala pokaždé hlasy!Ale 3 místo je taky dobré!! Tak ahoj Aneta :):):):):):):):)
  • příspěvek

Moc ti fandim i když si vypadla ze super star,jsi zkrátka nej
  • doufam ze vyhraje GABRIELA ALL DHABA!!!! MOC JI TO PREJU!!!! ZPIVA MOC DOBRE, AJI DOBRE VYPADA!!! POROTA JU CHVALI!!! TAK SE BUDU MODLIT ABY GABA vyhrala!!! dOmInIkA
  • Gabriela al habba

Ahojky moc ti fandim doufám, že superstar právě vyhraješ ty. :-) Andrea
  • Ahojky moc ti fandim a posílám ti každý kolo hlasy byla bych moc ráda kdyby smi mohla poslat tvojí fotku s podpisem jestli stim budeš souhlasit tak mi napiš na e-mail byla bych moc ráda.Jak pořádáte ten sraz kde rozdáváte podpisi tam nemůžu protože máme malý miminko a bálo by se tam tak tě prosím o tohle předem moc dík.=)
  • Jsi SuperStar.NEJ!!
  • gába

ahoj gábo doufám e vyhraješ,protože jsi tam jediná holka.
  • Superstar

Ahoj Gabo jsi fakt super moc ti fandim
  • Ahoj, nebudu psát žádné blbosti ani narážky, jak se dočítám všude možně na netu. Všichni v Supeperstár jste dobří, ale tobě držím palce. A to jen proto, že jsem bývalý číšník a hrozně moc mi připomínáš mou kolegyni z práce co se mnou kdysi pracovala. Byla úplně stejně tak sympatická a pohledná,ta podoba, jako by jste si z oka vypadli.Akorát, že ona je z Ostravy. Tak že hodně štěstí a ať Ti to výjde.
  • Ahoj Gabi moc ti držím palečky minule se ti to moc povedlo a tak jsem ti poslala hlas. Napiš mi prosím na e-mail. Moc te prosim a predem dekuju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší