-
Jenže to nejde nenadávat,takovým ubožákům!
-
Pravda!!Veliký souhlas!
-
Nenadávejte, řeklo se, že si nebudeme nadávat, bylo by to tak lepší, bez nadávek a hádání.
-
Ale no tak , dívám se na životopis a chybí ti tam jedna důležitá věc GYMNÁZIUM OTROKOVICE. Posílám pozdrav od celého čtvrtého ročníku. A Macek je taky velice slavný. *1*
-
http://www.ireport.cz/nominace.html - Hlasujte pro Objev v anketě Žebřík 2011 pro Gábinu ;) -> SMS: ZB 7 D 3 na číslo: 900 06 09
-
Ježiši!Máš nějakej problém že?A ty si zase do mě neser!Debile!
-
Fanoušci, prostě to shrneme, nebudeme si už nadávat, my Gábinu nemáme rádi, vy ji máte rádi, nic proti tomu už nemáme, omlouváme se za ty fámy o vás a Gábině...Ahoj *3*
-
SORRY, Já si nevšimla kdo to napsal *15* promiňte
-
Nemyslela to tak...nechceme se hádat fakt nechceme
-
Nebudem
-
Nekopči to jsem tady psala už dávno.Takže ti to došlo HODNĚ pozdě.Trapáku!
-
I my bychom se chtěli omluvit, bylo to přehnané. Souhlasíme, už si nebudeme nadávat. *3*
-
Hej!!Jó.Ani bych nevěřila, že tohle napíšeš.Jj prostě půjdem každý svou cestou.Asi nejsi zas tak špatná jak jsi vypadala.Teda kromě toho když zrovna fandíš GG.Ale jasně berem! :D
-
Jj. Budem a budem!!
-
nn *15*
-
Já nepoužívám rtěnku a řasenku jen málo, málo se líčím, skoro vůbec. *3* A už to nebudeme raději rozebírat, s těmi šprty, omlouváme se všichni za to.
-
Souhlasíme, vy ji máte rádi, my ne, ale už si nebudeme nadávat atd. *3*
-
Nazdárek všem,heleďte, chtěla jsem se tady všem omluvit, hlavně antifans, za ty moje sprostý komenty, fakt mě to mrzí, hádáme se tady jak malý děcka, takže jestli můžete tak mi to promiňte, vy Gábinu nemáte rádi, máte na to nárok, já ji zas mám ráda a budu ji fandit, ale snad se tady kvůli tomu nebudeme furt hádat. Nejlepší by bylo, kdyby ty sprostý komenty někdo smazal. Všichni jsme si tady vynadali víc než dost, takže já navrhuju příměří. Co vy na to? Zatím čus. *8*
-
Hádáte se mezi sebou jestli to nevíte,a né kvůli Gabči!Lidi proberte se už sakra! *3*
-
Jenom tak ze zvědavosti ty taky ještě chodíš na základku? *1*